1-1
2-3
62
140

Antonio Rapuano tildeler Frosinone en corner. Matias Soule sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    I Frosinone slår Matias Soule en corner fra høyre.
    1'
    Frispark for Lazio på egen banehalvdel.
    2'
    Walid Cheddira
    Walid Cheddira (Frosinone) header mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    Luca Mazzitelli
    Frosinone angriper i Frosinone. Luca Mazzitelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Francesco Gelli (Frosinone) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    7'
    Simone Romagnoli
    Simone Romagnoli (Frosinone) header utenfor.
    7'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Frosinone på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Frosinone!
    Frosinone 1 - 0 Lazio
    Mål: Pol Lirola
    Målgivende: Nadir Zortea
    Frosinone tar ledelsen 1-0 i Frosinone etter en heading av Pol Lirola! Nadir Zortea var nest sist på ballen.
    13'
    Frispark Frosinone.
    15'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frosinone angriper, men avslutningen til Walid Cheddira går utenfor.
    18'
    Lazio angriper, men Antonio Rapuano blåser for offside.
    21'
    Frispark til Frosinone på halvdelen til Lazio.
    22'
    Walid Cheddira ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    Walid Cheddira er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Frosinone.
    24'
    Sjanse! Frosinone avanserer forover, men Walid Cheddira avslutter utenfor.
    25'
    Offside! Pol Lirola (Frosinone) er alene igjennom, men dommer Antonio Rapuano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    25'
    Ciro Immobile
    Lazio avanserer forover i Frosinone. Ciro Immobile avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Lazio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Francesco Gelli (Frosinone) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    30'
    31'
    Lazio fosser fremover, men Antonio Rapuano blåser for offside på Stadio Benito Stirpe.
    33'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Gult kort til Lazio
    Luca Pellegrini
    Luca Pellegrini (Lazio) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Luca Pellegrini vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Lazio på egen banehalvdel.
    36'
    Luca Pellegrini er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Benito Stirpe.
    36'
    Mål for Lazio!
    Frosinone 1 - 1 Lazio
    Mål: Mattia Zaccagni
    Målgivende: Matteo Guendouzi
    Mål! Lazio utligner på Stadio Benito Stirpe. Målscorer: Mattia Zaccagni. Flott spill fra Matteo Guendouzi før målet.
    38'
    Målet sjekkes av VAR
    40'
    Målet blir stående
    40'
    Antonio Rapuano tildeler Lazio en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Sjanse til Lazio! Ciro Immobile er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Danilo Cataldi
    Danilo Cataldi (Lazio) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Pol Lirola
    Pol Lirola (Frosinone) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Luca Pellegrini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio. Inn kommer Manuel Lazzari, mens Luca Pellegrini tar plass på benken.
    46'
    Matias Soule
    Sjanse i Frosinone! Matias Soule (Frosinone) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    Luis Alberto (Lazio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    50'
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stefano Turati (Frosinone) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    Frosinone slipper å klare seg uten Stefano Turati som kommer tilbake på banen i Frosinone.
    53'
    Dommer Antonio Rapuano ser at linjemannen løfter flagget, og Lazios Ciro Immobile blåses av for offside.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for Frosinone er nær straffområde.
    53'
    Frosinone må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lazio.
    55'
    Gult kort til Frosinone
    Enzo Barrenechea
    Enzo Barrenechea (Frosinone) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Inn: Matias Vecino
    Ut: Danilo Cataldi
    Giovanni Martusciello (Lazio) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Vecino erstatter Danilo Cataldi.
    56'
    Inn: Valentin Castellanos
    Ut: Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio) erstattes av Valentin Castellanos.
    56'
    Frosinone 1 - 2 Lazio
    Mål: Valentin Castellanos
    Målgivende: Luis Alberto
    Lazio tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Valentin Castellanos. Luis Alberto sto for den målgivende pasningen.
    57'
    58'
    59'
    Walid Cheddira (Frosinone) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Valentin Castellanos
    Målsjanse på Stadio Benito Stirpe! Valentin Castellanos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Luis Alberto
    Lazio angriper. Luis Alberto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Demba Seck
    Ut: Luca Mazzitelli
    Frosinone gjør sitt første bytte. Luca Mazzitelli erstattes av Demba Seck.
    62'
    I Frosinone slår Mattia Zaccagni en corner fra høyre.
    62'
    Frosinone 1 - 3 Lazio
    Valentin Castellanos setter ballen i mål og øker Lazios ledelse til 1-3 i Frosinone.
    62'
    65'
    66'
    69'
    Matias Soule (Frosinone) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    70'
    Frosinone 2 - 3 Lazio
    Mål: Walid Cheddira
    Målgivende: Caleb Okoli
    Walid Cheddira scorer og reduserer dermed til 2-3. Det er en fin assist fra Caleb Okoli.
    70'
    Offside! Walid Cheddira blir vinket av og Frosinone må dermed bygge opp et nytt angrep.
    73'
    Frosinone angriper i Frosinone. Walid Cheddira fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    79'
    80'
    Inn: Kaio Jorge
    Ut: Francesco Gelli
    Frosinone bytter ut Francesco Gelli med Kaio Jorge.
    80'
    Inn: Emanuele Valeri
    Ut: Pol Lirola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frosinone. Inn kommer Emanuele Valeri, mens Pol Lirola tar plass på benken.
    80'
    Lazio fosser forover og Luis Alberto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Inn: Gustav Isaksen
    Ut: Felipe Anderson
    Lazio bytter ut Felipe Anderson med Gustav Isaksen.
    82'
    Antonio Rapuano tildeler Lazio en corner. Mattia Zaccagni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Matias Vecino
    Matias Vecino (Lazio) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Matias Soule (Frosinone) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    85'
    85'
    Inn: Daichi Kamada
    Ut: Mattia Zaccagni
    Lazio gjør sitt femte bytte. Mattia Zaccagni erstattes av Daichi Kamada.
    86'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Lazio angriper i Frosinone, men blir avblåst for offside.
    87'
    88'
    Manuel Lazzari
    Dommeren gir Manuel Lazzari (Lazio) et gult kort.
    88'
    Emanuele Valeri
    Emanuele Valeri (Frosinone) avanserer forover på Stadio Benito Stirpe. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    89'
    Manuel Lazzari (Lazio) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    90'
    Inn: Reinier
    Ut: Marco Brescianini
    Eusebio Di Francesco gjør dagens fjerde bytte i Frosinone, når han tar ut Marco Brescianini og setter inn Reinier.
    90'
    Inn: Marvin Cuni
    Ut: Walid Cheddira
    Walid Cheddira (Frosinone) erstattes av Marvin Cuni.
    90'+1
    Kan Frosinone utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Valentin Castellanos (Lazio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Emanuele Valeri (Frosinone) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    90'+2
    Frispark til Lazio på halvdelen til Frosinone.
    90'+4
    Lazio avanserer forover i Frosinone. Valentin Castellanos avslutter, men treffer ikke mål.