96
100
Sport

Frosinone – Salernitana

Francesco Fourneau tildeler Frosinone en corner. Enzo Barrenechea sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Salernitana på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Salernitana på egen banehalvdel.
    7'
    Straffe til Frosinone
    9'
    Gult kort til Salernitana
    Junior Sambia
    Junior Sambia (Salernitana) får et gult kort av dommer Francesco Fourneau.
    9'
    Frosinone scorer på straffe!
    Frosinone 1 - 0 Salernitana
    Mål: Matias Soule
    Frosinone går opp i en 1-0 ledelse etter at Matias Soule setter straffesparket sikkert i mål på Stadio Benito Stirpe.
    10'
    Loum Tchaouna
    Målsjanse på Stadio Benito Stirpe! Loum Tchaouna fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Salernitana.
    14'
    Matias Soule (Frosinone) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    16'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    19'
    19'
    I Frosinone slår Nadir Zortea en corner fra høyre.
    23'
    Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Frosinone!
    Frosinone 2 - 0 Salernitana
    Mål: Marco Brescianini
    Målgivende: Emanuele Valeri
    Frosinone går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Marco Brescianini. Det er en fin assist fra Emanuele Valeri.
    25'
    Spillet på Stadio Benito Stirpe er stoppet midlertidig fordi Niccolo Pierozzi ligger nede.
    26'
    Niccolo Pierozzi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Frosinone.
    27'
    Lassana Coulibaly
    Lassana Coulibaly (Salernitana) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Luca Mazzitelli (Frosinone) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    31'
    Caleb Okoli
    Caleb Okoli (Frosinone) prøver å heade ballen i mål på Stadio Benito Stirpe, men mislykkes.
    31'
    Salernitana, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Målsjanse! Loum Tchaouna (Salernitana) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Domagoj Bradaric
    Salernitana avanserer forover i Frosinone. Domagoj Bradaric avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    35'
    Frispark til Frosinone på halvdelen til Salernitana.
    36'
    Niccolo Pierozzi
    Dommer Francesco Fourneau viser Niccolo Pierozzi (Salernitana) det gule kortet.
    36'
    Salernitanas Emanuel Vignato blåses av for offside på Stadio Benito Stirpe.
    38'
    Marco Brescianini
    Marco Brescianini (Frosinone) header mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Frispark Salernitana.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Salernitana!
    41'
    Gult kort til Frosinone
    Nadir Zortea
    Nadir Zortea (Frosinone) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Salernitana angriper i Frosinone. Lassana Coulibaly avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Toma Basic
    Toma Basic (Salernitana) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Luca Mazzitelli (Frosinone) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    45'+2
    Frosinone angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Triantafyllos Pasalidis
    Ut: Niccolo Pierozzi
    Salernitana gjør sitt første bytte. Niccolo Pierozzi erstattes av Triantafyllos Pasalidis.
    46'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Michele Cerofolini
    Ut: Stefano Turati
    Frosinone bytter ut Stefano Turati med Michele Cerofolini.
    46'
    Matias Soule (Frosinone) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    47'
    50'
    Luca Mazzitelli
    Dommer Francesco Fourneau gir Luca Mazzitelli (Frosinone) et gult kort.
    50'
    En av Salernitanas spillere blir avblåst for offside.
    51'
    I Frosinone slår Domagoj Bradaric en corner fra venstre.
    51'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Frosinone på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    56'
    Francesco Fourneau tildeler Frosinone en corner. Luca Mazzitelli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Walid Cheddira
    Frosinone angriper, men avslutningen til Walid Cheddira går utenfor.
    64'
    En av Salernitanas spillere går i offside.
    65'
    Inn: Alessandro Zanoli
    Ut: Junior Sambia
    Stefano Colantuono (Salernitana) gjør sitt andre bytte for dagen. Alessandro Zanoli erstatter Junior Sambia.
    66'
    Marco Brescianini vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Marco Brescianini er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Benito Stirpe.
    68'
    68'
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pol Lirola (Frosinone) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Kevin Bonifazi
    Ut: Pol Lirola
    Kevin Bonifazi (Frosinone) erstatter Pol Lirola som ser ut til å måtte forlate Stadio Benito Stirpe med en skade.
    71'
    72'
    Enzo Barrenechea
    Enzo Barrenechea (Frosinone) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Iron Gomis
    Ut: Emanuel Vignato
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Salernitana. Inn kommer Iron Gomis, mens Emanuel Vignato tar plass på benken.
    75'
    Iron Gomis
    Iron Gomis (Salernitana) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Ilario Monterisi
    Ut: Caleb Okoli
    Caleb Okoli (Frosinone) erstattes av Ilario Monterisi.
    78'
    Inn: Marvin Cuni
    Ut: Walid Cheddira
    Bytte for Frosinone. Marvin Cuni kommer inn for Walid Cheddira på Stadio Benito Stirpe.
    78'
    Francesco Fourneau tildeler Salernitana en corner. Domagoj Bradaric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Lorenzo Pirola
    Sjanse! Salernitana avanserer forover, men Lorenzo Pirola avslutter utenfor.
    80'
    81'
    Salernitana angriper i Frosinone. Loum Tchaouna fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Frosinone 3 - 0 Salernitana
    Mål: Nadir Zortea
    Målgivende: Marco Brescianini
    I Frosinone øker Frosinone ledelsen til 3-0 takket være et mål av Nadir Zortea. Flott spill fra Marco Brescianini før målet.