Leverbe (sm)65'
1-2
    SC Pisa får tildelt et hjørnespark
    Nicholas Siega
    Nicholas Siega (SC Pisa) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    1'
    Frosinone får tildelt et frispark
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Frosinone Calcio på egen banehalvdel.
    1'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Frosinone blir avblåst for offside
    Luigi Canotto
    Luigi Canotto (Frosinone Calcio) vinkes av for offside i Frosinone.
    3'
    VAR sjekker om det er straffe til Frosinone
    6'
    Ingen straffe til Frosinone
    6'
    Offside! Luigi Canotto blir vinket av og Frosinone Calcio må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    SC Pisa blir avblåst for offside
    George Puscas
    SC Pisa fosser fremover, men George Puscas går rett i offsidefella.
    7'
    Det blir farlig! Frispark for Frosinone Calcio er nær straffområde.
    10'
    Skudd utenfor mål, Frosinone
    Camillo Ciano
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    SC Pisa får tildelt et frispark
    SC Pisa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Nicholas Siega (SC Pisa) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    13'
    Frispark SC Pisa.
    15'
    Mål for SC Pisa!
    Frosinone 0 - 1 SC Pisa
    Mål: George Puscas
    George Puscas setter ballen i nettet og SC Pisa leder nå 0-1.
    16'
    Gult kort til Frosinone
    Adrian Leon Barisic
    Adrian Leon Barisic (Frosinone Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Benito Stirpe.
    18'
    Frispark til SC Pisa på halvdelen til Frosinone Calcio.
    18'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Frosinone Calcio.
    19'
    Gult kort til SC Pisa
    Maxime Leverbe
    Maxime Leverbe (SC Pisa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Frosinone 0 - 2 SC Pisa
    Mål: Giuseppe Sibilli
    Målgivende: Lorenzo Lucca
    Giuseppe Sibilli setter ballen i mål og øker SC Pisas ledelse til 0-2 i Frosinone. Flott spill fra Lorenzo Lucca før målet.
    20'
    Frispark for Frosinone Calcio på egen banehalvdel.
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lorenzo Lucca (SC Pisa) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Lorenzo Lucca er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Frispark til Frosinone Calcio på halvdelen til SC Pisa.
    30'
    Skudd på mål, Frosinone
    Daniel Boloca
    Sjanse til Frosinone Calcio! Daniel Boloca er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frosinone får tildelt et hjørnespark
    Matteo Cotali
    Antonio Rapuano tildeler Frosinone Calcio en corner. Matteo Cotali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Skudd utenfor mål, SC Pisa
    Sjanse! SC Pisa avanserer forover, men George Puscas avslutter utenfor.
    36'
    I Frosinone slår Camillo Ciano en corner fra høyre.
    39'
    Frosinone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Luca Garritano
    Luca Garritano (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    44'
    I Frosinone slår Camillo Ciano en corner fra venstre.
    45'+1
    Matteo Ricci
    Frosinone Calcio avanserer forover i Frosinone. Matteo Ricci avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Giuseppe Sibilli
    Målsjanse! Giuseppe Sibilli (SC Pisa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Anthony Oyono Omva Torque
    Ut: Francesco Zampano
    Fabio Grosso (Frosinone Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Anthony Oyono Omva Torque erstatter Francesco Zampano.
    46'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til SC Pisa på egen banehalvdel.
    46'
    Pietro Beruatto
    Antonio Rapuano tildeler SC Pisa en corner. Pietro Beruatto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    47'
    Nicolas
    Nicolas (SC Pisa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    50'
    52'
    54'
    55'
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    56'
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    58'
    Frosinone Calcio angriper, men avslutningen til Matteo Ricci går utenfor.
    58'
    Frosinone Calcio angriper i Frosinone, men blir avblåst for offside.
    60'
    Frispark Frosinone Calcio.
    61'
    63'
    SC Pisa scorer selvmål!
    Frosinone 1 - 2 SC Pisa
    Mål: Maxime Leverbe
    Et uheldig selvmål av Maxime Leverbe gjør at det står 1-2 på Stadio Benito Stirpe.
    65'
    68'
    Skudd på mål, SC Pisa
    69'
    SC Pisa, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    SC Pisa angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Andrija Novakovich
    Ut: Luigi Canotto
    Fabio Grosso gjør dagens andre bytte i Frosinone, når han tar ut Luigi Canotto og setter inn Andrija Novakovich.
    70'
    Inn: Marcus Rohden
    Ut: Daniel Boloca
    Bytte for Frosinone Calcio. Marcus Rohden kommer inn for Daniel Boloca på Stadio Benito Stirpe.
    70'
    Spillerbytte - SC Pisa
    Inn: Idrissa Toure
    Ut: Nicholas Siega
    SC Pisa bytter ut Nicholas Siega med Idrissa Toure. Dette er det første byttet som Luca D'Angelo gjør i dagens kamp.
    70'
    Frispark for SC Pisa på egen banehalvdel.
    70'
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) får et gult kort av dommer Antonio Rapuano.
    71'
    Marius Marin
    Dommeren gir Marius Marin (SC Pisa) et gult kort.
    71'
    73'
    76'
    76'
    Marcus Rohden
    Dommer Antonio Rapuano gir Marcus Rohden (Frosinone Calcio) et gult kort.
    77'
    Inn: Giuseppe Mastinu
    Ut: Giuseppe Sibilli
    Luca D'Angelo gjør dagens andre bytte i Frosinone, når han tar ut Giuseppe Sibilli og setter inn Giuseppe Mastinu.
    79'
    Inn: Yonatan Cohen
    Ut: George Puscas
    SC Pisa gjør sitt tredje bytte. George Puscas erstattes av Yonatan Cohen.
    79'
    81'
    Inn: Emanuele Cicerelli
    Ut: Camillo Ciano
    Bytte for Frosinone Calcio. Emanuele Cicerelli kommer inn for Camillo Ciano på Stadio Benito Stirpe.
    82'
    84'
    Matteo Ricci (Frosinone Calcio) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til SC Pisa.
    85'
    Matteo Cotali (Frosinone Calcio) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Inn: Alessio Tribuzzi
    Ut: Alessio Zerbin
    Frosinone Calcio bytter ut Alessio Zerbin med Alessio Tribuzzi.
    88'
    Frosinone Calcio fosser fremover, men Antonio Rapuano blåser for offside på Stadio Benito Stirpe.
    88'
    Yonatan Cohen
    Offside! Yonatan Cohen (SC Pisa) er alene igjennom, men dommer Antonio Rapuano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    Federico Gatti
    Federico Gatti (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men klarer ikke å score.
    89'
    Hjortur Hermannsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    Pietro Beruatto (SC Pisa) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Benito Stirpe.
    90'
    Pietro Beruatto er tilbake på banen igjen.
    90'+1
    Inn: Alessandro De Vitis
    Ut: Marius Marin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Pisa. Inn kommer Alessandro De Vitis, mens Marius Marin tar plass på benken.
    90'+3
    Lorenzo Lucca
    Offside! Lorenzo Lucca (SC Pisa) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+3
    SC Pisa slipper å klare seg uten Hjortur Hermannsson som kommer tilbake på banen i Frosinone.
    90'+4
    90'+4
    Frosinone Calcio angriper og Federico Gatti får avsluttet. Headingen treffer ikke SC Pisa-målet.
    90'+6
    90'+6
    90'+7
    Federico Gatti (Frosinone Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.