Hei og velkommen til kampen mellom Fulham og Newcastle.
    VG Live svarer
    Jan M
    Trenger trenere trenere?
    Sare er ja på det, i hvert fall ifølge Willy Railo.
    Newcastle har mulighet til å krype opp i ryggen på Manchester United på 6. plass med en seier her. Hvis de slår Fulham er de bare ett poeng bak Manchester United.
    Fulham er litt i ingenmannsland på 13. plass. De kommer ikke til å rykke ned med 39 poeng, og de er avhengig av en skikkelig god rekke dersom de skal klare å få Europaspill.
    Antonee Robinson
    Fulham FC fosser forover og Antonee Robinson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Andreas Pereira (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på Craven Cottage.
    4'
    I London slår Andreas Pereira en corner fra venstre.
    5'
    Newcastle United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) kommer seg fri på Craven Cottage, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Alexander Isak
    Målsjanse til Newcastle United FC! Alexander Isak treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Tom Cairney
    Tom Cairney (Fulham FC) kommer til en målsjanse på Craven Cottage, men klarer ikke å score.
    9'
    Willian
    Willian får to muligheter på skudd fra rundt sekstenmeteren. Det første blokkeres og det andre går til side for mål.
    11'
    Sam Allison tildeler Fulham FC en corner. Andreas Pereira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Joao Palhinha
    Sjanse! Fulham FC avanserer forover, men Joao Palhinha avslutter utenfor.
    15'
    Fulham har vært det beste laget så langt. Palhinha får en god skuddmulighet i feltet, men setter den venstre for mål.
    16'
    Andreas Pereira (Fulham FC) løfter inn en corner fra venstre på Craven Cottage.
    17'
    Andreas Pereira
    Sjanse i London! Andreas Pereira (Fulham FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    VG Live Bruker
    Når er Pope tilbake?
    De siste rapportene tilsier at førstekeeperen er tilbake sent i april.
    18'
    Sam Allison signaliserer et frispark til Fulham FC.
    19'
    Gult kort til Newcastle United
    Emil Krafth
    Dommer Sam Allison viser Emil Krafth (Newcastle United FC) det gule kortet.
    19'
    Sam Allison tildeler Fulham FC en corner. Andreas Pereira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Martin Dubravka (Newcastle United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Craven Cottage.
    22'
    Martin Dubravka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    26'
    Sam Allison signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    27'
    Dubravka ligger nede etter en duell.
    27'
    Martin Dubravka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Martin Dubravka er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Målsjanse! Andreas Pereira (Fulham FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Anthony Gordon
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    Newcastle United FC avanserer forover i London. Anthony Gordon avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    38'
    Sjanse til Fulham FC! Rodrigo Muniz Cavalho er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    39'
    Bruno Guimaraes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Elliot Anderson
    Ut: Joseph Willock
    Newcastle United FC bytter ut Joseph Willock med Elliot Anderson.
    40'
    Bruno Guimaraes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    40'
    Frispark Newcastle United FC.
    41'
    En av Newcastle United FCs spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Sam Allison signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    45'
    Fulham fortsetter å presse på før pause.
    45'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Jacob Murphy
    Newcastle United FC angriper i London. Jacob Murphy fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Newcastle United FC angriper. Anthony Gordon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    51'
    Sean Longstaff
    Dommer Sam Allison gir Sean Longstaff (Newcastle United FC) et gult kort.
    51'
    Fabian Schar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Fabian Schar er tilbake på banen igjen.
    54'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) avanserer forover på Craven Cottage. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Fulham FC angriper, men avslutningen til Joao Palhinha går utenfor.
    56'
    Isak Johan
    Hvem er favoritt i denne kampen?
    Veldig åpent vil jeg si. Fulham har kanskje vært hakket bedre, men bortelaget er ikke ufarlige.
    Målsjanse til Fulham FC! Joao Palhinha treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på Craven Cottage.
    64'
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Jacob Murphy avslutter utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Harry Wilson
    Ut: Willian
    Fulham FC bytter ut Willian med Harry Wilson. Dette er det første byttet som Marco Silva gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Sasa Lukic
    Ut: Tom Cairney
    Marco Silva gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Tom Cairney og setter inn Sasa Lukic.
    65'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Andreas Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fulham FC. Inn kommer Adama Traore, mens Andreas Pereira tar plass på benken.
    65'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Jacob Murphy
    Bytte for Newcastle United FC. Harvey Barnes kommer inn for Jacob Murphy på Craven Cottage.
    65'
    I London slår Lewis Hall en corner fra høyre.
    67'
    68'
    Gult kort til Fulham
    Sasa Lukic
    Sasa Lukic (Fulham FC) får et gult kort av dommer Sam Allison.
    68'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Harry Wilson (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på Craven Cottage.
    73'
    Sam Allison tildeler Fulham FC en corner. Harry Wilson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på Craven Cottage.
    74'
    VAR skal inn og se om det er frispark til Fulham i duellen Burn er involvert i.
    75'
    Dommer skal ut og se på skjermen.
    76'
    Målet til Newcastle United sjekkes av VAR
    76'
    Målet til Newcastle United blir annullert
    78'
    78'
    Frank Tuppis
    Var det synd at målet ble annullert?
    Kommer vel an på øyet som ser. Burn er litt for aktiv med armen i den duellen foran mål, så synes avgjørelsen er grei.
    Frispark til Fulham FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    79'
    80'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Mål for Newcastle United!
    Fulham 0 - 1 Newcastle United
    Mål: Bruno Guimaraes
    Men nå scorer bortelaget, for denne blir stående vel? Det blir lagt inn fra venstre fra Barnes. Ballen klareres ut i farlig område og der står Guimaraes og skyter hardt i mål fra rundt 12 meter.
    81'
    Dommer Sam Allison venter med å sette i gang spillet fordi Harry Wilson ligger nede.
    83'
    85'
    Fulham FC slipper å klare seg uten Harry Wilson som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) erstattes av Raul Jimenez.
    85'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Joao Palhinha
    Fulham FC gjør sitt femte bytte. Joao Palhinha erstattes av Armando Broja.
    85'
    I London slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    88'
    88'
    90'
    Harry Wilson (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på Craven Cottage.
    90'+2
    Det er lagt til ni minutter her!
    90'+3
    Inn: Paul Dummett
    Ut: Lewis Hall
    Newcastle United FC gjør sitt tredje bytte. Lewis Hall erstattes av Paul Dummett.
    90'+4
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Anthony Gordon
    Newcastle United FC bytter ut Anthony Gordon med Matt Ritchie.
    90'+5
    90'+5
    Harry Wilson (Fulham FC) løfter inn en corner fra venstre på Craven Cottage.
    90'+6
    Sam Allison tildeler Fulham FC en corner. Harry Wilson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.