I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    Dries Mertens (Galatasaray SK) pådrar seg et gult kort.
    5'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    5'
    Arda Kardesler tildeler Fenerbahce en corner. Mert Hakan Yandas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    9'
    11'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Fenerbahce
    Alexander Djiku
    Dommeren gir Alexander Djiku (Fenerbahce) et gult kort.
    12'
    Baris Yilmaz
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) får et gult kort av dommer Arda Kardesler.
    13'
    Bright Osayi-Samuel
    Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) mottar sitt første gule kort for dagen på Nef Stadium.
    13'
    Dommer Arda Kardesler venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Torreira ligger nede.
    14'
    Lucas Torreira kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nef Stadium.
    14'
    Sebastian Szymanski
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Sebastian Szymanski avslutter utenfor.
    18'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Fred
    Målsjanse! Fred (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Andre gule kort til Fenerbahce
    Alexander Djiku (Fenerbahce) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Nef Stadium.
    21'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    22'
    26'
    Galatasaray SK angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Fenerbahce.
    34'
    Michy Batshuayi
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    34'
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) header utenfor.
    35'
    Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    38'
    Kan Fenerbahce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    40'
    Fred
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Fred avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Fred
    Fred (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    43'
    45'
    45'+1
    Fenerbahce angriper. Sebastian Szymanski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+4
    45'+5
    En av Fenerbahces spillere går i offside.
    45'+5
    45'+5
    Hakim Ziyech
    Sjanse! Galatasaray SK avanserer forover, men Hakim Ziyech avslutter utenfor.
    45'+6
    46'
    50'
    I Istanbul slår Dries Mertens en corner fra venstre.
    52'
    55'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    57'
    Dommer Arda Kardesler gir Hakim Ziyech (Galatasaray SK) et gult kort.
    59'
    59'
    Derrick Kohn
    Målsjanse! Derrick Kohn (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Fred
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Fred avslutter utenfor.
    62'
    I Istanbul får Dries Mertens (Galatasaray SK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    63'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Fred
    Målsjanse til Fenerbahce! Fred treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Mert Hakan Yandas
    Dommer Arda Kardesler viser Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) det gule kortet.
    65'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Joshua King
    Ut: Mert Hakan Yandas
    Fenerbahce gjør sitt første bytte. Mert Hakan Yandas erstattes av Joshua King.
    65'
    66'
    Galatasaray SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fenerbahce.
    69'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    71'
    Mål for Fenerbahce!
    Galatasaray 0 - 1 Fenerbahce
    Mål: Caglar Söyüncü
    Caglar Söyüncü dundrer ballen i mål og Fenerbahce tar ledelsen 0-1 på Nef Stadium.
    71'
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Fenerbahce blir stående
    72'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Ut: Derrick Kohn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Galatasaray SK. Inn kommer Muhammed Kerem Akturkoglu, mens Derrick Kohn tar plass på benken.
    73'
    Inn: Berkan Kutlu
    Ut: Kerem Demirbay
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Berkan Kutlu erstatter Kerem Demirbay.
    74'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    78'
    78'
    Inn: Wilfried Zaha
    Ut: Victor Nelsson
    Victor Nelsson (Galatasaray SK) erstattes av Wilfried Zaha.
    80'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Michy Batshuayi
    Fenerbahce bytter ut Michy Batshuayi med Edin Dzeko. Dette er det andre byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    83'
    Frispark Galatasaray SK.
    84'
    Inn: Tete
    Ut: Hakim Ziyech
    Okan Buruk gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Hakim Ziyech og setter inn Tete.
    84'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Dries Mertens
    Galatasaray SK bytter ut Dries Mertens med Carlos Vinicius.
    84'
    Dominik Livakovic
    Dominik Livakovic (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Galatasaray SK.
    88'
    Berkan Kutlu
    Berkan Kutlu (Galatasaray SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.