0-1

Ble dekket av Mattis Holt

Hjertelig velkommen til liveoppdateringen fra kampen mellom Galatasaray og Real Madrid. Vi skulle så gjerne skrevet at kampen er interessant med norske øyne, men Martin Linnes er ikke i Galatasaray sin offisielle tropp etter at de endte opp med for mange utenlandske spillere.
    Slik stiller hjemmelaget: Musleira - Mariano, Luyindama, Marcão, Nagatomo - Donk, N'Zonzi, Seri - Belhanda, Andone, Babel Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard
    Kampen har startet.
    Real Madrid får frispark inne i egen boks.
    3'
    Hazard hektes inne på Galatasaray sin halvdel. Får frispark. Belgieren halter litt rundt, men det ser ut til å gå greit.
    4'
    Casemiro
    Casemiro prøver skuddet fra avstand! Over mål.
    5'
    Hjørnespark til Real Madrid. Det tas kort, og ender til slutt trygt hos Galatasarays Musleira.
    8'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Stor sjanse for Galatasaray! Det er Andone som kommer seg gjennom, og banker til fra 15-16 meter. Keeper redder!
    10'
    Florin Andone
    Målsjanse på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium! Florin Andone fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Galatasaray på halvdelen til Real Madrid.
    10'
    Hjørnespark til Galatasaray
    11'
    Målsjanse til Galatasaray! Florin Andone treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Galatasaray presser på her, men Real holder unna.
    12'
    11'
    Real-forsvaret henger i tauene nå. Det ligger et hjemmemål i lufta.
    14'
    Rodrygo
    Benzema triller ut til Rodrygo, som banker til på direkten. Keeper tar den.
    14'
    En av Galatasarays spillere går i offside.
    14'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Karim Benzema
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Benzema prøver skuddet selv nå, men er ikke i nærheten av å overliste keeper.
    15'
    Mål for Real Madrid!
    Galatasaray 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Toni Kroos
    Målgivende: Eden Hazard
    Kroos i krysset! Litt heldig er han, for ballen går via en forsvarsspiller før den finner vinkelen, men mål er mål!
    18'
    Nagatomo slår inn fra kanten, og Andone header over.
    23'
    Rodrygo
    Målsjanse! Rodrygo (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Sergio Ramos
    Kroos lemper et frispark inn i boksen. Ramos header utenfor.
    27'
    Eden Hazard
    Real Madrid angriper. Eden Hazard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Galatasaray på egen banehalvdel.
    31'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark Real Madrid.
    33'
    Marcelo sliter litt etter en duell.
    33'
    Real holder nesten på å kåle det til inne i egen boks. Marcelo dukker opp i siste liten og feier ballen unna.
    36'
    Younes Belhanda
    Galatasaray angriper i Istanbul. Younes Belhanda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Belhanda tester Courtois! Babel slår inn fra venstre, og vingen avslutter på direkten. Sisteskansen klarer ikke holde, men kommer seg opp igjen og tar den.
    38'
    Real Madrid angriper. Federico Valverde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Benzema brenner til fra avstand, og ballen stryker tverrliggeren!
    40'
    Hjørnespark til Galatasaray. Enkel for Courtois.
    43'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Karim Benzema går utenfor.
    44'
    45'+2
    Real Madrid leder etter 45 minutter, selv om hjemmelaget har vært farlig frempå ved flere anledninger. Dette er langt fra avgjort.
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Sofiane Feghouli
    Ut: Ryan Donk
    Galatasaray bytter ut Ryan Donk med Sofiane Feghouli.
    46'
    Gult kort til Galatasaray
    Jean Seri
    Jean Seri (Galatasaray) mottar sitt første gule kort for dagen på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    46'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Galatasaray.
    46'
    Sjanse i Istanbul! Karim Benzema (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Benzema smeller til fra 15-16 meter. Musleira redder.
    53'
    Hjørnespark til Real Madrid
    53'
    55'
    Steven Nzonzi
    Sjanse! Galatasaray avanserer forover, men Steven Nzonzi avslutter utenfor.
    55'
    57'
    Eden Hazard
    Real Madrid fosser forover og Eden Hazard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Frispark til Real Madrid rett utenfor boksen til venstre. God innleggsmulighet.
    59'
    Den heades ut i returrom, før Marcelo klemmer til. Blokkeres.
    60'
    61'
    Dani Carvajal
    Sjanse til Real Madrid! Dani Carvajal er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Real Madrid.
    62'
    Eden Hazard
    Eden Hazard treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Real Madrid i Istanbul.
    65'
    Marcelo
    Marcelo (Real Madrid) avanserer forover på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Hazard banker ballen i tverrliggeren! Belgieren runder keeper, men klarer ikke presse den under metallet! – Det er nesten utenkelig på Ekeberg bane 3 at det der skjer, og så skjer det i en Champions League-kamp, sier Viasport-kommentator Lars Tjernås.
    65'
    Toni Kroos
    Målsjanse! Toni Kroos (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Inn: Omer Bayram
    Ut: Younes Belhanda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Galatasaray. Inn kommer Omer Bayram, mens Younes Belhanda tar plass på benken.
    67'
    67'
    Dommeren gir Steven Nzonzi (Galatasaray) et gult kort.
    68'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    69'
    Rodrygo
    Målsjanse til Real Madrid! Rodrygo treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Karim Benzema (Real Madrid) avanserer forover på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    Benzema er atter en gang farlig frempå. Avslutter på direkten fra 10-11 meter, men keeper tar den. Men det ligger en Real-scoring til i luften.
    75'
    Inn: Emre Mor
    Ut: Jean Seri
    Fatih Terim gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Jean Seri og setter inn Emre Mor.
    77'
    Real Madrid angriper, men Daniele Orsato blåser for offside.
    79'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Vinicius Junior
    Ut: Eden Hazard
    Real Madrid bytter ut Eden Hazard med Vinicius Junior. Dette er det første byttet som Zinedine Zidane gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: James Rodriguez
    Ut: Federico Valverde
    Real Madrid gjør sitt andre bytte. Federico Valverde erstattes av James Rodriguez.
    79'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) erstattes av Luka Jovic.
    82'
    83'
    Galatasaray nærmer seg noe nå. Marcelo kaster seg inn og lager hjørnespark.
    83'
    Galatasaray angriper i Istanbul. Florin Andone fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Sofiane Feghouli
    N'Zonzi får muligheten! Innlegget lander på hodet til franskmannen, men han header over.
    84'
    Vinicius Junior
    Real Madrid angriper i Istanbul. Vinicius Junior avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    Innbytteren Junior spilles gjennom, men avslutningen er svak.
    85'
    Hjørnespark til Galatasaray. Luyindama header over!
    87'
    Hjørnespark til Galatasaray.
    87'
    87'
    Casemiro
    Sjanse i Istanbul! Casemiro (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    Casemiro-skuddet er enkelt å ta for Musleira.
    89'
    90'+1
    Gult kort til Real Madrid
    Toni Kroos
    Jevner Mor med jorda. Fortjent gult.
    90'+1
    Dommer Daniele Orsato ser at linjemannen løfter flagget, og Galatasarays Florin Andone blåses av for offside.
    90'+2
    Thibaut Courtois
    Thibaut Courtois (Real Madrid) får et gult kort av dommer Daniele Orsato.
    90'+2
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær Galatasarays målområde.
    90'+3
    Marcao
    Dommer Daniele Orsato viser Marcao (Galatasaray) det gule kortet.
    90'+3
    90'+4
    Mariano
    Mariano (Galatasaray) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Real Madrid gjør jobben på bortebane i Tyrkia, og tar tre viktige poeng. Nå ligger de på 2. plass i gruppen bak PSG, som topper med full pott. Real har fire poeng, mens Club Brugge står med to, og Galatasaray med ett.