3-5
Aydin90'+3
4-5
    Dagens kamp på Gaziantep Stadium i Gaziantep er i gang.
    Yusuf Erdem ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gaziantep.
    1'
    Gaziantepspor slipper å klare seg uten Furkan Ozyasar som kommer tilbake på banen igjen.
    1'
    Gaziantepspor slipper å klare seg uten Huseyin Polat som kommer tilbake på banen i Gaziantep.
    1'
    Musa Emre Yakar er tilbake på banen igjen.
    1'
    En av Giresunspors spillere går i offside.
    2'
    Furkan Ozyasar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    2'
    Anil Atag kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gaziantep Stadium.
    2'
    Fatih Atik er på beina igjen og fortsetter kampen på Gaziantep Stadium.
    2'
    Oktay Aydin
    Oktay Aydin (Gaziantepspor) kommer til en målsjanse på Gaziantep Stadium, men klarer ikke å score.
    6'
    Mål for Giresunspor!
    Gaziantepspor 0 - 1 Giresunspor
    Mål: Kofi Amoako Atta
    Målgivende: Muhammet Reis
    Kofi Amoako Atta dundrer ballen i mål og Giresunsportar ledelsen 0-1 på Gaziantep Stadium. Flott spill fra Muhammet Reis før målet.
    10'
    Skudd utenfor mål, Giresunspor
    12'
    Mehmet Sait Uzumcu
    Sjanse! Gaziantepspor avanserer forover, men Mehmet Sait Uzumcu avslutter utenfor.
    14'
    Sinan Ozkan
    Sinan Ozkan (Giresunspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    15'
    Hjørnespark til Giresunspor
    17'
    Gaziantepspor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Skudd på mål, Giresunspor
    19'
    I Gaziantep har et frispark blitt tildelt Gaziantepsporet.
    20'
    Skudd utenfor mål, Gaziantepspor
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gaziantep fordi Yusuf Erdem får behandling for en skade på banen.
    22'
    Furkan Ozyasar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    25'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Giresunspor nær 16-meteren.
    27'
    Gult kort til Gaziantepspor
    Harun Enes Nural
    Harun Enes Nural (Gaziantepspor) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    27'
    28'
    Onur Demir
    Målsjanse! Onur Demir (Giresunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Oktay Aydin (Gaziantepspor) slår en corner fra venstre side på Gaziantep Stadium.
    30'
    I Gaziantep slår Oktay Aydin en corner fra høyre.
    32'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Mål for Gaziantepspor!
    Gaziantepspor 1 - 1 Giresunspor
    Mål: Erdal Ahmet Ozdemir
    Utligning! Erdal Ahmet Ozdemir setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    34'
    Gult kort til Giresunspor
    Kofi Amoako Atta
    Dommer Burak Seker viser Kofi Amoako Atta (Giresunspor) det gule kortet.
    35'
    Gaziantepspor 2 - 1 Giresunspor
    Mål: Mustafa Emirhan Ozyasar
    Målgivende: Mehmet Sait Uzumcu
    Mål! Mustafa Emirhan Ozyasar gir Gaziantepspor en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra Mehmet Sait Uzumcu.
    37'
    39'
    39'
    39'
    Gaziantepspor 3 - 1 Giresunspor
    Mål: Mehmet Sait Uzumcu
    Målgivende: Harun Enes Nural
    Mål! Mehmet Sait Uzumcu gir Gaziantepspor en komfortabel 3-1 ledelse. Harun Enes Nural sto for den målgivende pasningen.
    39'
    40'
    Dodo (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Gaziantep Stadium.
    41'
    Huseyin Polat ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Dommer Burak Seker ser at linjemannen løfter flagget, og Giresunspors Sinan Ozkan blåses av for offside.
    42'
    43'
    Giresunspor angriper i Gaziantep. Kofi Amoako Atta fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Mustafa Cakir
    Gaziantepspor angriper. Mustafa Cakir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Jones Carioca
    Ut: Onur Demir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Giresunspor. Inn kommer Jones Carioca, mens Onur Demir tar plass på benken.
    46'
    Sinan Ozkan
    Sinan Ozkan (Giresunspor) kommer seg fri på Gaziantep Stadium, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Giresunspor har fått straffespark på Gaziantep Stadium!
    49'
    Giresunspor scorer på straffe!
    Gaziantepspor 3 - 2 Giresunspor
    Mål: Sinan Ozkan
    Sinan Ozkan reduserer til 3-2 for Giresunspor etter å ha satt inn et straffespark på Gaziantep Stadium.
    50'
    Giresunspor fosser fremover, men Burak Seker blåser for offside på Gaziantep Stadium.
    51'
    Giresunspor er på skuddhold på dette frisparket.
    53'
    Muhammet Reis
    På Gaziantep Stadium skyter Muhammet Reis (Giresunspor) rett i tverrliggeren!
    54'
    Mustafa Emirhan Ozyasar
    Gaziantepspor angriper, men avslutningen til Mustafa Emirhan Ozyasar går utenfor.
    55'
    Jones Carioca
    Jones Carioca (Giresunspor) avanserer forover på Gaziantep Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Dommer Burak Seker venter med å sette i gang spillet fordi Musa Emre Yakar ligger nede.
    56'
    57'
    57'
    Giresunspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gaziantepspor.
    58'
    Gaziantepspor angriper i Gaziantep. Mustafa Emirhan Ozyasar fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    61'
    Dodo
    Målsjanse! Dodo (Giresunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Gaziantepspor.
    62'
    64'
    Caglar Birinci
    Dommeren gir Caglar Birinci (Giresunspor) et gult kort.
    64'
    Frispark Giresunspor.
    65'
    Gaziantepspor 3 - 3 Giresunspor
    Mål: Caglar Birinci
    Caglar Birinci utligner til 3-3 på Gaziantep Stadium.
    65'
    Furkan Ozyasar
    Furkan Ozyasar (Gaziantepspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Furkan Ozyasar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    69'
    69'
    Spillerbytte - Gaziantepspor
    Inn: Serhan Yilmaz
    Ut: Erdal Ahmet Ozdemir
    Erdal Ahmet Ozdemir (Gaziantepspor) erstattes av Serhan Yilmaz.
    70'
    Sinan Ozkan (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Gaziantep Stadium.
    71'
    Kofi Amoako Atta (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Gaziantep Stadium, men klarer ikke å score.
    71'
    Inn: Yakup Zengin
    Ut: Yusuf Erdem
    Gaziantepspor bytter ut Yusuf Erdem med Yakup Zengin. Dette er det andre byttet som Erol Kolcu gjør i dagens kamp.
    71'
    Fatih Atik
    På Gaziantep Stadium fyrer Fatih Atik (Giresunspor) av et skudd - i stolpen!
    72'
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Gaziantepspor.
    74'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Giresunspor får straffe av Burak Seker på Gaziantep Stadium.
    75'
    Gaziantepspor 3 - 4 Giresunspor
    Mål: Fatih Atik
    Giresunspor går opp i en 3-4 ledelse etter at Fatih Atik setter straffesparket sikkert i mål på Gaziantep Stadium.
    75'
    76'
    Skudd på mål, Gaziantepspor
    76'
    Inn: Zeki Sinanoglu
    Ut: Mustafa Emirhan Ozyasar
    Bytte for Gaziantepspor. Zeki Sinanoglu kommer inn for Mustafa Emirhan Ozyasar på Gaziantep Stadium.
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anil Atag (Giresunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Serhan Yilmaz
    Sjanse! Gaziantepspor avanserer forover, men Serhan Yilmaz avslutter utenfor.
    77'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Giresunspor.
    78'
    Hasan Genc
    Hasan Genc (Gaziantepspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Gaziantep Stadium.
    78'
    Spillet på Gaziantep Stadium er stoppet midlertidig fordi Fatih Atik ligger nede.
    79'
    79'
    79'
    Inn: Dmytro Yuriyovych Korkishko
    Ut: Fatih Atik
    Metin Diyadin (Giresunspor) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Dmytro Korkishko erstatter Fatih Atik som sannsynligvis er skadet.
    82'
    83'
    83'
    Murat Gurbuzerol
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Murat Gurbuzerol avslutter utenfor.
    83'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Gaziantepspor på egen banehalvdel.
    84'
    85'
    85'
    Sinan Ozkan
    87'
    Frispark Gaziantepspor.
    87'
    Gaziantepspor 3 - 5 Giresunspor
    Mål: Dmytro Yuriyovych Korkishko
    I Gaziantep øker Giresunspor ledelsen til 3-5 takket være et mål av Dmytro Korkishko.