Sjanse til Chaves! Jonny Arriba er nær ved å score, men keeper redder.
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    8'
    Hector Hernandez Marrero
    Chaves avanserer forover i Chaves. Hector Hernandez Marrero avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Målsjanse til Chaves! Hector Hernandez Marrero treffer mål, men keeper redder.
    12'
    12'
    Målsjanse! Hector Hernandez Marrero (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Bilel Aouacheria
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Bilel Aouacheria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Murilo (Gil Vicente Barcelos) vrir seg av smerte i gresset.
    21'
    Murilo er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    22'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    24'
    Murilo
    Gil Vicente Barcelos angriper. Murilo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    GD Chaves 0 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Fran Navarro
    Mål! Fran Navarro gir Gil Vicente Barcelos ledelsen 0-1 i Chaves.
    25'
    Fran Navarro
    Fran Navarro (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Issah Abass
    Chaves angriper. Issah Abass får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Joao Mendes
    Chaves angriper, men avslutningen til Joao Mendes går utenfor.
    31'
    Kan Chaves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Bilel Aouacheria (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Manuel Mota.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Chaves er nær straffområde.
    33'
    Joao Rafael Brito Teixeira (Chaves) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    34'
    Issah Abass (Chaves) header ballen mot mål, men Gil Vicente Barcelos klarerer.
    35'
    35'
    Målet til GD Chaves sjekkes av VAR
    36'
    Målet til GD Chaves blir annullert
    38'
    Chaves fosser fremover, men Manuel Mota blåser for offside på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    38'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    38'
    Joao Rafael Brito Teixeira (Chaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    40'
    40'
    Gult kort til GD Chaves
    Joao Mendes
    Dommer Manuel Mota viser Joao Mendes (Chaves) det gule kortet.
    40'
    Issah Abass
    Issah Abass (Chaves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    42'
    Vitor Carvalho
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Vitor Carvalho avslutter utenfor.
    44'
    44'
    Danilo Filipe Melo Veiga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    45'+3
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Danilo Filipe Melo Veiga som kommer tilbake på banen i Chaves.
    45'+4
    Frispark i en god posisjon for Chaves!
    45'+6
    Rødt kort til Gil Vicente Barcelos
    Adrian Marin
    Rødt kort! Adrian Marin (Gil Vicente Barcelos) blir utvist.
    45'+7
    Lucas Cunha
    Lucas Cunha (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    45'+7
    I Chaves slår Joao Rafael Brito Teixeira en corner fra høyre.
    45'+10
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Henrique Gomes
    Ut: Bilel Aouacheria
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Henrique Gomes, mens Bilel Aouacheria tar plass på benken.
    46'
    Mål for GD Chaves!
    GD Chaves 1 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Joao Mendes
    Målgivende: Issah Abass
    Joao Mendes scorer og utligner dermed til 1-1. Issah Abass var nest sist på ballen.
    46'
    47'
    Målet til GD Chaves blir stående
    48'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til Chaves like utenfor Gil Vicente Barcelos-området.
    49'
    Hector Hernandez Marrero (Chaves) avanserer forover på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    51'
    Chaves angriper på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men Hector Hernandez Marrero header utenfor.
    57'
    Issah Abass
    Chaves angriper i Chaves. Issah Abass avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    GD Chaves 2 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Jonny Arriba
    Målgivende: Joao Correia
    I Chaves tar Chaves ledelsen 2-1 etter et mål av Jonny Arriba. Det er en fin assist fra Joao Correia.
    59'
    61'
    62'
    Chaves angriper i Chaves, men blir avblåst for offside.
    64'
    Chaves angriper i Chaves. Jonny Arriba fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    I Chaves har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Frispark til Chaves på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    65'
    Joao Rafael Brito Teixeira (Chaves) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    67'
    GD Chaves 3 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Målgivende: Joao Rafael Brito Teixeira
    Chaves går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Joao Mendes. Joao Rafael Brito Teixeira sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Inn: Ali Alipour
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt andre bytte. Murilo erstattes av Ali Alipour.
    68'
    Inn: Mizuki Arai
    Ut: Kanya Fujimoto
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Mizuki Arai.
    68'
    Sjanse i Chaves! Issah Abass (Chaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Juninho
    Ut: Issah Abass
    Chaves bytter ut Issah Abass med Juninho.
    72'
    Inn: Bernardo Sousa
    Ut: Joao Mendes
    Bytte for Chaves. Bernardo Sousa kommer inn for Joao Mendes på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    73'
    Manuel Mota tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Joao Rafael Brito Teixeira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    En av Chavess spillere går i offside.
    77'
    Lucas Cunha
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Lucas Cunha avslutter utenfor.
    78'
    Chaves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Inn: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Ut: Vitor Carvalho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Pedro Miguel Amorim Pereira Silva, mens Vitor Carvalho tar plass på benken.
    81'
    83'
    Danilo Filipe Melo Veiga (Gil Vicente Barcelos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    83'
    Danilo Filipe Melo Veiga ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chaves.