Bruno Langa
    I Chaves får Bruno Langa (Chaves) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    3'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Chaves har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    17'
    Murilo
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Murilo treffer mål, men keeper redder.
    19'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    GD Chaves 0 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos leder 0-1 etter en scoring av Felix Correia.
    19'
    Laurindo Dilson Aurelio (Gil Vicente Barcelos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    22'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Jorge Miguel Castro Monteiro
    Ut: Laurindo Dilson Aurelio
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) tar ut Laurindo Dilson Aurelio som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jorge Miguel Castro Monteiro.
    25'
    Leandro Sanca
    Sjanse i Chaves! Leandro Sanca (Chaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves tildeler Chaves en corner. Kelechi Nwakali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Mål for GD Chaves!
    GD Chaves 1 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Hector Hernandez Marrero
    Målgivende: Kelechi Nwakali
    Hector Hernandez Marrero (Chaves) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Kelechi Nwakali sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Laurindo Dilson Aurelio er tilbake på banen igjen.
    27'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    30'
    Sjanse til Chaves! Leandro Sanca er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Kelechi Nwakali (Chaves) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    31'
    34'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    36'
    36'
    Frispark til Chaves på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chaves fordi Leonardo Daniel Ulineia Buta får behandling for en skade på banen.
    37'
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Leonardo Daniel Ulineia Buta som kommer tilbake på banen i Chaves.
    38'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    39'
    GD Chaves 1 - 2 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Maxime Dominguez
    Målgivende: Jorge Miguel Castro Monteiro
    Mål! Gil Vicente Barcelos tar ledelsen 1-2 ved Maxime Dominguez. Flott spill fra Jorge Miguel Castro Monteiro før målet.
    39'
    Kelechi Nwakali
    Kelechi Nwakali (Chaves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til GD Chaves
    Leandro Sanca (Chaves) får et gult kort av dommer Joao Antonio Ferreira Goncalves.
    45'+2
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Chaves.
    45'+4
    Martim Carvalho Neto
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) pådrar seg et gult kort.
    45'+4
    Steven Vitoria
    Chaves angriper på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men Steven Vitoria header utenfor.
    45'+5
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Chaves.
    45'+6
    Ruben Fernandes
    I Chaves header Ruben Fernandes (Gil Vicente Barcelos) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+7
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Bernardo Sousa
    Ut: Paulo Victor
    Chaves bytter ut Paulo Victor Ferreira de Jesus med Bernardo Sousa. Dette er det første byttet som Moreno gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Sandro Plinio Rosa Cruz
    Ut: Bruno Langa
    Bytte for Chaves. Sandro Plinio Rosa Cruz kommer inn for Bruno Langa på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    46'
    Jorge Miguel Castro Monteiro
    Målsjanse! Jorge Miguel Castro Monteiro (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Frispark Chaves.
    50'
    Murilo
    Gil Vicente Barcelos angriper. Murilo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Felix Correia
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Felix Correia avslutter utenfor.
    51'
    Kelechi Nwakali (Chaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    55'
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    GD Chaves 2 - 2 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Sandro Plinio Rosa Cruz
    Målgivende: Leandro Sanca
    Sandro Plinio Rosa Cruz scorer og utligner dermed til 2-2. Leandro Sanca var nest sist på ballen.
    58'
    Inn: Pedro Nuno Almeida Pinho
    Ut: Kelechi Nwakali
    Moreno (Chaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedro Nuno Almeida Pinho erstatter Kelechi Nwakali.
    60'
    Inn: Ruben Ribeiro
    Ut: Ricardo Martins Guimaraes
    Moreno gjør dagens fjerde bytte i Chaves, når han tar ut Ricardo Martins Guimaraes og setter inn Ruben Ribeiro.
    60'
    I Chaves har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    I Chaves slår Leandro Sanca en corner fra venstre.
    64'
    Steven Vitoria (Chaves) prøver å heade ballen i mål på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men mislykkes.
    64'
    64'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves tildeler Chaves en corner. Leandro Sanca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Felix Correia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Tidjany Chabrol, mens Felix Correia tar plass på benken.
    67'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Marlon Douglas de Sales Silva
    Ut: Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Marlon Douglas de Sales Silva.
    68'
    Inn: Kanya Fujimoto
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Kanya Fujimoto kommer inn for Martim Carvalho Neto på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    68'
    Bernardo Sousa
    I Chaves header Bernardo Sousa (Chaves) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    72'
    Inn: Issah Abass
    Ut: Leandro Sanca
    Moreno (Chaves) gjør sitt femte bytte for dagen. Issah Abass erstatter Leandro Sanca.
    73'
    74'
    75'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt femte bytte. Pedro Miguel Amorim Pereira Silva erstattes av Roman Mory Diaman Gbane.
    78'
    Issah Abass (Chaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    78'
    Steven Vitoria (Chaves) header utenfor.
    79'
    79'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Chaves like utenfor Gil Vicente Barcelos-området.
    81'
    GD Chaves 3 - 2 Gil Vicente Barcelos
    Målgivende: Issah Abass
    Mål! Hector Hernandez Marrero (Chaves) scorer med hodet. Dermed er stillingen 3-2 på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Det er en fin assist fra Issah Abass.
    81'
    86'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    87'
    88'
    I Chaves slår Kanya Fujimoto en corner fra høyre.
    90'+1
    Spillet på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira er stoppet midlertidig fordi Hugo Souza ligger nede.
    90'+2
    Hugo Souza kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    90'+3
    Ruben Ribeiro
    Ruben Ribeiro (Chaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Andre gule kort til GD Chaves
    Utvisning! Dommer Joao Antonio Ferreira Goncalves sender Ruben Ribeiro (Chaves) av banen etter to gule kort.
    90'+3
    90'+4
    90'+6
    Gil Vicente Barcelos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chaves.
    90'+7
    Chaves fosser forover og Steven Vitoria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+8
    90'+8
    GD Chaves 4 - 2 Gil Vicente Barcelos
    Mål! Hector Hernandez Marrero (Chaves) header inn 4-2 på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.