0-1
1-1
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho ser at linjemannen løfter flagget, og Farenses Bruno Duarte blåses av for offside.
    3'
    Bruno Duarte
    Sjanse i Chaves! Bruno Duarte (Farense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Marco Matias (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    5'
    Claudio Falcao
    I Chaves får Claudio Falcao (Farense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    5'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    9'
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    14'
    Rødt kort til GD Chaves
    Nogueira
    Utvisning! Chavess Nogueira får rødt kort og sendes av banen.
    16'
    Frisparket tildelt Farense er farlig nær Chavess målområde.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hugo Souza (Chaves) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    I Chaves slår Marco Matias en corner fra venstre.
    20'
    Chaves slipper å klare seg uten Hugo Souza som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    I Chaves har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til GD Chaves
    Kelechi Nwakali
    Kelechi Nwakali (Chaves) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Farense en corner. Mattheus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Farense!
    27'
    Mattheus
    Farense angriper i Chaves. Mattheus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    Mattheus (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    29'
    Claudio Falcao (Farense) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Dario Essugo
    Ut: Kelechi Nwakali
    Chaves bytter ut Kelechi Nwakali med Dario Essugo.
    30'
    31'
    Mål for SC Farense!
    GD Chaves 0 - 1 SC Farense
    Mål: Bruno Duarte
    I Chaves tar Farense ledelsen 0-1 etter et mål av Bruno Duarte.
    35'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    Skade: SC Farense
    41'
    Spillet på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira er stoppet midlertidig fordi Sandro Plinio Rosa Cruz ligger nede.
    41'
    Tilbake fra skade: SC Farense
    42'
    Chaves slipper å klare seg uten Sandro Plinio Rosa Cruz som kommer tilbake på banen i Chaves.
    42'
    Dario Essugo
    Dario Essugo (Chaves) prøver å heade ballen i mål på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men mislykkes.
    43'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Offside! Elves Umar Balde (Farense) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    Farense fosser fremover, men Elves Umar Balde går rett i offsidefella.
    45'+1
    Frispark til Chaves på halvdelen til Farense.
    45'+1
    Frispark Chaves.
    45'+3
    Chaves angriper, men Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes vinkes av for offside.
    45'+4
    Inn: Bernardo Sousa
    Ut: Ricardo Martins Guimaraes
    Bytte for Chaves. Bernardo Sousa kommer inn for Ricardo Martins Guimaraes på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    46'
    Inn: Joarlem Batista Santos
    Ut: Raphael Guzzo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chaves. Inn kommer Joarlem Batista Santos, mens Raphael Guzzo tar plass på benken.
    46'
    46'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Farense.
    47'
    Joarlem Batista Santos
    Chaves avanserer forover på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira og Joarlem Batista Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Farense.
    50'
    50'
    Straffe til GD Chaves
    51'
    Gult kort til SC Farense
    Ricardo Velho
    Ricardo Velho (Farense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til GD Chaves
    52'
    Dommeren dømmer straffe til GD Chaves
    52'
    GD Chaves scorer på straffe!
    GD Chaves 1 - 1 SC Farense
    Mål: Hector Hernandez Marrero
    Hector Hernandez Marrero setter ballen i mål fra straffemerket på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Dermed står det 1-1 i Chaves.
    53'
    I Chaves header Marco Matias (Farense) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Farense angriper på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men Marco Matias header utenfor.
    56'
    57'
    57'
    58'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    60'
    Zach Muscat
    Zach Muscat (Farense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Offside! Joarlem Batista Santos blir vinket av og Chaves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    Frispark til Farense på halvdelen til Chaves.
    61'
    Goncalo Silva
    Farense angriper i Chaves. Goncalo Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    I Chaves slår Carraca en corner fra venstre.
    64'
    65'
    66'
    Dommeren gir Claudio Falcao (Farense) et gult kort.
    66'
    67'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Ut: Facundo Agustin Caseres
    Farense gjør sitt første bytte. Facundo Agustin Caseres erstattes av Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus.
    67'
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Elves Umar Balde
    Elves Umar Balde (Farense) erstattes av Cristian Ioan Ponde.
    67'
    Carraca (Chaves) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    70'
    72'
    72'
    Offside! Marco Matias blir vinket av og Farense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    73'
    73'
    74'
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gir Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus (Farense) et gult kort.
    74'
    Inn: Paulo Victor
    Ut: Hector Hernandez Marrero
    Chaves bytter ut Hector Hernandez Marrero med Paulo Victor Ferreira de Jesus. Dette er det fjerde byttet som Moreno gjør i dagens kamp.
    75'
    78'
    Inn: Rafael Barbosa
    Ut: Claudio Falcao
    Claudio Falcao (Farense) erstattes av Rafael Barbosa.
    79'
    Inn: Ze Luis
    Ut: Bruno Duarte
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ze Luis erstatter Bruno Duarte.
    79'
    80'
    Ze Luis
    Farense angriper. Ze Luis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    83'
    Ze Luis
    Ze Luis (Farense) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    En av Farenses spillere blir avblåst for offside.
    84'
    84'
    Paulo Victor
    Paulo Victor Ferreira de Jesus (Chaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Ze Luis
    Målsjanse! Ze Luis (Farense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chaves fordi Bernardo Sousa får behandling for en skade på banen.
    88'
    Inn: Artur Jorge
    Ut: Mattheus
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens femte bytte i Chaves, når han tar ut Mattheus og setter inn Artur Jorge.
    90'
    Bernardo Sousa kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    90'
    Inn: Helder Morim
    Ut: Ruben Ribeiro
    Chaves gjør sitt femte bytte. Ruben Ribeiro erstattes av Helder Morim.
    90'+2
    Ze Luis
    I Chaves får Ze Luis (Farense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    90'+3
    90'+3
    Marco Matias (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.