3'
    Gefle får tildelt et frispark
    Degerfors IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gefle IF.
    4'
    Gefle IF avanserer forover i Gävle. Christian Ljungberg avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Degerfors IF får tildelt et frispark
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Gefle IF på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    11'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Degerfors IF nær 16-meteren.
    15'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    Nikola Ladan
    Degerfors IF angriper. Nikola Ladan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Degerfors IF får tildelt et hjørnespark
    Nikola Ladan (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Gavlevallen.
    17'
    Skudd utenfor mål, Degerfors IF
    Kevin Wright
    Sjanse! Degerfors IF avanserer forover, men Kevin Wright avslutter utenfor.
    17'
    Per Martin Melin tildeler Degerfors IF en corner. Nikola Ladan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    I Gävle har et frispark blitt tildelt Degerfors IFet.
    20'
    21'
    Sargon Abraham
    Målsjanse på Gavlevallen! Sargon Abraham fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Nikola Ladan (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Gavlevallen.
    22'
    Alexander Andersson
    Alexander Andersson (Degerfors IF) header utenfor.
    22'
    Gefle får tildelt et hjørnespark
    I Gävle slår Christian Ljungberg en corner fra høyre.
    24'
    Christian Ljungberg (Gefle IF) slår en corner fra venstre side på Gavlevallen.
    25'
    I Gävle slår Christian Ljungberg en corner fra venstre.
    25'
    Degerfors IF blir avblåst for offside
    Dommer Per Martin Melin ser at linjemannen løfter flagget, og Degerfors IFs Sargon Abraham blåses av for offside.
    26'
    Jesper Floren
    Jesper Floren (Gefle IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Viktor Gotesson
    Degerfors IF angriper på Gavlevallen. Viktor Gotesson header utenfor.
    28'
    Alexander Andersson (Degerfors IF) vinkes av for offside i Gävle.
    31'
    Frispark Degerfors IF.
    33'
    Gefle IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Målsjanse! Adam Wiberg (Gefle IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Gefle IF.
    40'
    43'
    Piotr Johansson
    Piotr Johansson (Gefle IF) kommer til en målsjanse på Gavlevallen, men klarer ikke å score.
    48'
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Sargon Abraham går utenfor.
    49'
    Adam Wiberg (Gefle IF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Sjanse til Degerfors IF! Sargon Abraham er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    Mål for Degerfors IF!
    Gefle 0 - 1 Degerfors IF
    Mål: Alexander Andersson
    Målgivende: Sargon Abraham
    Alexander Andersson dundrer ballen i mål og Degerfors IFtar ledelsen 0-1 på Gavlevallen. Det er en fin assist fra Sargon Abraham.
    53'
    Frispark til Gefle IF på halvdelen til Degerfors IF.
    54'
    Sargon Abraham (Degerfors IF) kommer seg fri på Gavlevallen, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Per Martin Melin signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    57'
    Oliver Nilsson
    Degerfors IF angriper, men Oliver Nilsson vinkes av for offside.
    58'
    Frispark Gefle IF.
    58'
    Målsjanse til Degerfors IF! Viktor Gotesson treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    62'
    Sargon Abraham (Degerfors IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Degerfors IF avanserer forover i Gävle. Viktor Gotesson avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - Gefle
    Inn: Fitim Kastrati
    Ut: Jesper Floren
    Johan Mjallby (Gefle IF) gjør sitt første bytte for dagen. Fitim Kastrati erstatter Jesper Floren.
    68'
    I Gävle har et frispark blitt tildelt Gefle IFet.
    70'
    71'
    72'
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Alexander Andersson går utenfor.
    72'
    74'
    Gult kort til Gefle
    Stefan Zarkovic
    Dommeren gir Stefan Zarkovic (Gefle IF) et gult kort.
    74'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Erik Bjorndahl
    Ut: Alexander Andersson
    Stefan Jacobsson gjør dagens første bytte i Gävle, når han tar ut Alexander Andersson og setter inn Erik Bjorndahl.
    74'
    Christian Ljungberg (Gefle IF) løfter inn en corner fra høyre på Gavlevallen.
    76'
    Skudd på mål, Gefle
    Sjanse i Gävle! Piotr Johansson (Gefle IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    Gefle, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Fitim Kastrati
    Gefle IF angriper i Gävle. Fitim Kastrati avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Christian Ljungberg (Gefle IF) slår en corner fra høyre side på Gavlevallen.
    76'
    77'
    Erik Bjorndahl
    Degerfors IF fosser fremover, men Erik Bjorndahl går rett i offsidefella.
    78'
    Inn: Filip Stankovic
    Ut: Oliver Nilsson
    Degerfors IF bytter ut Oliver Nilsson med Filip Stankovic. Dette er det andre byttet som Stefan Jacobsson gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    81'
    Per Martin Melin tildeler Gefle IF en corner. Christian Ljungberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.