Frispark for Gefle IF på egen banehalvdel.
    IK Brage tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, IK Brage
    8'
    Marcus Astvald
    IK Brage angriper i Gävle. Marcus Astvald avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Gefle, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mål for IK Brage!
    Gefle 0 - 1 IK Brage
    Mål: Christian Kouakou
    Målgivende: Kristian Andersen
    Mål! Christian Kouakou gir IK Brage en 0-1 ledelse. Kristian Andersen sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Johan Krantz signaliserer et frispark til IK Brage på egen banehalvdel.
    15'
    Pontus Hindrikes (IK Brage) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gavlevallen.
    19'
    IK Brage slipper å klare seg uten Pontus Hindrikes som kommer tilbake på banen i Gävle.
    21'
    Admir Bajrovic
    I Gävle får Admir Bajrovic (Gefle IF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    21'
    IK Brage, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    En av IK Brages spillere går i offside.
    24'
    Frispark IK Brage.
    26'
    Adam Wiberg
    Sjanse! Gefle IF avanserer forover, men Adam Wiberg avslutter utenfor.
    29'
    29'
    32'
    Gult kort til IK Brage
    Oscar Tomas Lundin
    Oscar Lundin (IK Brage) pådrar seg et gult kort.
    32'
    34'
    Målsjanse! Marcus Astvald (IK Brage) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Frispark til IK Brage på halvdelen til Gefle IF.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Robbin Sellin (IK Brage) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Spillerbytte - IK Brage
    Inn: Joseph Ceesay
    Ut: Robbin Sellin
    Robbin Sellin, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joseph Ceesay kommer inn for IK Brage.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Gefle IF!
    44'
    Piotr Johansson (Gefle IF) slår en corner fra høyre side på Gavlevallen.
    45'+2
    45'+3
    Johan Krantz signaliserer et frispark til Gefle IF.
    45'+5
    IK Brage har fått straffespark i Gävle!
    47'
    IK Brage scorer på straffe!
    Gefle 0 - 2 IK Brage
    Mål: Marcus Astvald
    Mål! IK Brage får et straffespark som Marcus Astvald setter i mål på Gavlevallen. 0-2.
    47'
    Piotr Johansson (Gefle IF) løfter inn en corner fra høyre på Gavlevallen.
    49'
    Jonas Lantto
    Gefle IF angriper, men avslutningen til Jonas Lantto går utenfor.
    49'
    Frispark for IK Brage på egen banehalvdel.
    50'
    I Gävle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gävle fordi Piotr Johansson får behandling for en skade på banen.
    52'
    Skudd utenfor mål, Gefle
    54'
    54'
    Piotr Johansson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gävle.
    56'
    57'
    58'
    63'
    Rødt kort til Gefle
    Jesper Floren
    Utvisning! Gefle IFs Jesper Floren får rødt kort og sendes av banen.
    63'
    Spillet på Gavlevallen er stoppet midlertidig fordi Joseph Ceesay ligger nede.
    63'
    Skudd på mål, IK Brage
    64'
    64'
    Johan Krantz tildeler IK Brage en corner. Kristian Andersen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Joseph Ceesay
    IK Brage angriper, men avslutningen til Joseph Ceesay går utenfor.
    65'
    Joseph Ceesay er tilbake på banen igjen.
    65'
    I Gävle slår Piotr Johansson en corner fra høyre.
    66'
    Piotr Johansson (Gefle IF) løfter inn en corner fra venstre på Gavlevallen.
    69'
    Spillerbytte - Gefle
    Inn: Yassin Housni
    Ut: Admir Bajrovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gefle IF. Inn kommer Yassin Housni, mens Admir Bajrovic tar plass på benken.
    70'
    71'
    Johan Krantz signaliserer et frispark til IK Brage.
    71'
    Anton Gustav Lundin
    IK Brage angriper. Anton Gustav Lundin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Christian Kouakou
    Målsjanse til IK Brage! Christian Kouakou treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    IK Brage fosser forover og Joseph Ceesay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    75'
    Gult kort til Gefle
    Anton Kralj
    Anton Kralj (Gefle IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    IK Brage fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Inn: Andre Kamp
    Ut: Kristian Andersen
    Kleber Saarenpaa gjør dagens andre bytte i Gävle, når han tar ut Kristian Andersen og setter inn Andre Kamp.
    77'
    79'
    Dommeren gir Jonas Lantto (Gefle IF) et gult kort.
    79'
    Hjørnespark til IK Brage
    81'
    Gefle IF er på skuddhold på dette frisparket.
    81'
    Inn: Netan Sansara
    Ut: Isaac Shaze
    Bytte for Gefle IF. Netan Sansara kommer inn for Isaac Shaze på Gavlevallen.
    82'
    Hjørnespark til Gefle
    82'
    83'
    Inn: Carlos Garcia
    Ut: Christian Kouakou
    Kleber Saarenpaa (IK Brage) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos Garcia erstatter Christian Kouakou.
    84'
    IK Brage angriper, men Johan Krantz blåser for offside.
    86'
    87'
    I Gävle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    88'
    Benjamin Hjertstrand
    Sjanse! IK Brage avanserer forover, men Benjamin Hjertstrand avslutter utenfor.
    89'
    Inn: Lars Per Sebastian Sandlund
    Ut: Piotr Johansson
    Gefle IF bytter ut Piotr Johansson med Sebastian Sandlund. Dette er det tredje byttet som Marcus Bengtsson gjør i dagens kamp.
    89'
    90'+2
    Jacob Ortmark
    Jacob Ortmark (Gefle IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    Yassin Housni
    Yassin Housni (Gefle IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    IK Brage fosser forover og Anton Gustav Lundin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.