1-0
Lima78'
2-0
    Sintayehu Sallalich
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Sintayehu Sallalich avslutter utenfor.
    3'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    6'
    Sintayehu Sallalich (Genclerbirligi SK) kommer til avslutning på Eryaman Stadyumu - i stolpen! Oi, oi, oi.
    7'
    Ankara Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    8'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi (Ankara Keciorengucu) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    11'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Ankara Keciorengucu slipper å klare seg uten Emeka Eze som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    16'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Ankara Keciorengucu.
    18'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    21'
    Emeka Friday Eze
    Ankara Keciorengucu angriper i Ankara. Emeka Eze fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    23'
    Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark Ankara Keciorengucu.
    24'
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    28'
    Gökhan Gul vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Gökhan Gul kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    32'
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men Yusuf Ziya Gunduz blåser for offside på Eryaman Stadyumu.
    35'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra høyre.
    43'
    Musa Sahindere
    Musa Sahindere (Genclerbirligi SK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    43'
    Ankara Keciorengucu, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Baris Alici
    Målsjanse på Eryaman Stadyumu! Baris Alici fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu.
    44'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK fosser forover og Sandro Lima fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    45'+1
    Frispark for Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    48'
    48'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    49'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara. Sandro Lima avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 0 Ankara Keciorengucu
    Mål: Baris Alici
    Målgivende: Sandro Lima
    Mål! Baris Alici gir Genclerbirligi SK ledelsen 1-0 i Ankara. Sandro Lima var nest sist på ballen.
    50'
    Ziya Alkurt (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    51'
    I Ankara slår Ziya Alkurt en corner fra venstre.
    52'
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Musa Sahindere (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Taskin Calis
    Ut: Ziya Alkurt
    Bytte for Ankara Keciorengucu. Taskin Calis kommer inn for Ziya Alkurt på Eryaman Stadyumu.
    55'
    Inn: Issa Ibrahim Djibrilla
    Ut: Adamu Alhassan
    Taner Taskin (Ankara Keciorengucu) gjør sitt andre bytte for dagen. Issa Djibrilla erstatter Adamu Alhassan.
    55'
    56'
    57'
    Frispark til Ankara Keciorengucu på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    57'
    Skudd på mål, Ankara Keciorengucu
    58'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Hjørnespark til Ankara Keciorengucu
    58'
    Offside! Sandro Lima (Genclerbirligi SK) er alene igjennom, men dommer Yusuf Ziya Gunduz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    62'
    Inn: Hamza Gur
    Ut: Anthony Uzodimma
    Anthony Uzodimma (Ankara Keciorengucu) erstattes av Hamza Gur.
    63'
    Gökhan Gul ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Gökhan Gul er tilbake på banen igjen.
    65'
    66'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK angriper. Sandro Lima får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Musa Sahindere
    Genclerbirligi SK bytter ut Musa Sahindere med Serdarcan Eralp.
    72'
    73'
    75'
    76'
    Inn: Ali Yavuz Kol
    Ut: Mehmet Dingil
    Ankara Keciorengucu gjør sitt fjerde bytte. Mehmet Dingil erstattes av Ali Yavuz Kol.
    77'
    Genclerbirligi SK 2 - 0 Ankara Keciorengucu
    Mål: Sandro Lima
    Målgivende: Baris Alici
    Mål! Sandro Lima øker Genclerbirligi SKs ledelse til 2-0 på Eryaman Stadyumu. Det er en fin assist fra Baris Alici.
    78'
    Aksel Aktas
    Målsjanse! Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Frispark i en god posisjon for Ankara Keciorengucu!
    81'
    82'
    82'
    Gult kort til Ankara Keciorengucu
    Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Arda Kizildag
    Dommer Yusuf Ziya Gunduz viser Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    83'
    83'
    Ramazan Kose
    Dommeren gir Ramazan Kose (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    84'
    Ankara Keciorengucu avanserer forover i Ankara. Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    86'
    Skudd utenfor mål, Ankara Keciorengucu
    87'
    Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra venstre.
    90'
    90'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Sintayehu Sallalich
    Genclerbirligi SK bytter ut Sintayehu Sallalich med Ilker Karakas. Dette er det andre byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    90'
    En av Ankara Keciorengucus spillere blir avblåst for offside på Eryaman Stadyumu.
    90'+3
    Ankara Keciorengucu angriper, men avslutningen til Emeka Eze går utenfor.
    90'+4
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Sandro Lima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Gokhan Altiparmak, mens Sandro Lima tar plass på benken.