0-1
1-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Ruslan Malinovskyi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    1'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd på mål, Genk
    Alejandro Pozuelo
    KRC Genk fosser forover og Alejandro Pozuelo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Genk får tildelt et frispark
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark KRC Genk.
    8'
    Leandro Trossard
    KRC Genk angriper. Leandro Trossard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    12'
    Skudd på mål, Club Brugge
    Ruud Vormer
    Målsjanse på Luminus Arena! Ruud Vormer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Club Brugge får tildelt et hjørnespark
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    14'
    Skudd utenfor mål, Club Brugge
    Benoit Poulain
    Benoit Poulain (Club Brugge) header utenfor.
    14'
    Anthony Limbombe
    Anthony Limbombe (Club Brugge) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Genk får tildelt et hjørnespark
    17'
    Skudd utenfor mål, Genk
    Clinton Mata
    Clinton Mata (KRC Genk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Målsjanse! Anthony Limbombe (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Club Brugge får tildelt et frispark
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Club Brugge.
    19'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KRC Genk.
    20'
    Genk blir avblåst for offside
    Bojan Nastic
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside.
    23'
    25'
    25'
    Ruslan Malinovskyi
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Ruslan Malinovskyi avslutter utenfor.
    27'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Genk
    Danny Vukovic
    Danny Vukovic (KRC Genk) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Ruslan Malinovskyi får behandling for en skade på banen.
    29'
    Hans Vanaken
    Sjanse til Club Brugge! Hans Vanaken er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Alexandre Boucaut gir Ruslan Malinovskyi (KRC Genk) et gult kort.
    37'
    I Genk har et frispark blitt tildelt Club Bruggeet.
    38'
    KRC Genk angriper i Genk. Clinton Mata fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Club Brugge.
    41'
    44'
    44'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    44'
    Ruud Vormer
    Alexandre Boucaut tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Ruud Vormer
    Club Brugge angriper i Genk. Ruud Vormer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Ruud Vormer
    I Genk slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    47'
    48'
    Sjanse i Genk! Anthony Limbombe (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    Wesley
    Sjanse til Club Brugge! Wesley er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    50'
    Leandro Trossard (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Kan KRC Genk kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    55'
    Nikos Karelis
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Nikos Karelis går utenfor.
    61'
    Ruud Vormer
    64'
    Mål for Club Brugge!
    Genk 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Wesley
    Målgivende: Abdoulay Diaby
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Wesley på Luminus Arena. Det er en fin assist fra Abdoulay Diaby.
    65'
    67'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Leandro Trossard
    Målgivende: Clinton Mata
    Mål! Leandro Trossard (KRC Genk) utligner med en heading på Luminus Arena. Clinton Mata sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Nikos Karelis
    Bytte for KRC Genk. Mbwana Samatta kommer inn for Nikos Karelis på Luminus Arena.
    70'
    70'
    Ruud Vormer
    73'
    Ruud Vormer
    76'
    Leandro Trossard (KRC Genk) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oj, oj, oj.
    78'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Dion Cools
    Ut: Anthony Limbombe
    Ivan Leko (Club Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Dion Cools erstatter Anthony Limbombe.
    80'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    80'
    Krepin Diatta
    Krepin Diatta (Club Brugge) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Ruud Vormer
    82'
    Wesley
    Målsjanse på Luminus Arena! Wesley fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.