Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Gerardo Arteaga
    Målgivende: Junya Ito
    Mål! Gerardo Arteaga gir KRC Genk ledelsen 1-0 i Genk. Flott spill fra Junya Ito før målet.
    1'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Patrik Hrosovsky sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    KV Kortrijk angriper, men Habib Gueye vinkes av for offside.
    4'
    Paul Onuachu
    KRC Genk angriper. Paul Onuachu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Gerardo Arteaga
    Gerardo Arteaga (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    11'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Daniel Munoz
    Sjanse i Genk! Daniel Munoz (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KV Kortrijk.
    16'
    Faiz Selemani
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark KV Kortrijk.
    19'
    I Genk slår Theo Bongonda en corner fra venstre.
    20'
    Paul Onuachu (KRC Genk) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    21'
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    21'
    En av KV Kortrijks spillere går i offside.
    22'
    Paul Onuachu (KRC Genk) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    KRC Genk angriper, men Alexandre Boucaut blåser for offside.
    23'
    24'
    Brendan Hines-Ike
    KV Kortrijk avanserer forover i Genk. Brendan Hines-Ike avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk.
    27'
    Patrik Hrosovsky
    KRC Genk angriper i Genk. Patrik Hrosovsky fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til KRC Genk.
    35'
    Gult kort til Genk
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Julien De Sart (KV Kortrijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luminus Arena.
    36'
    Julien De Sart er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    38'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    41'
    Ilombe Mboyo
    Sjanse til KV Kortrijk! Ilombe Mboyo er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    42'
    KV Kortrijk angriper, men avslutningen til Ilombe Mboyo går utenfor.
    44'
    44'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Sjanse! KV Kortrijk avanserer forover, men Faiz Selemani avslutter utenfor.
    45'+2
    45'+3
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    46'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Jere Uronen
    Jere Uronen (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    50'
    51'
    51'
    Målsjanse! Paul Onuachu (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Skudd utenfor mål, Kortrijk
    56'
    59'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Michiel Jonckheere
    Ut: Habib Gueye
    Yves Vanderhaeghe (KV Kortrijk) gjør sitt første bytte for dagen. Michiel Jonckheere erstatter Habib Gueye.
    61'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    62'
    64'
    64'
    66'
    Målsjanse til KRC Genk! Paul Onuachu treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Det blir farlig! Frispark for KRC Genk er nær straffområde.
    68'
    69'
    Offside! Ilombe Mboyo blir vinket av og KV Kortrijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    Inn: Yani Van Den Bossche
    Ut: Gilles Dewaele
    KV Kortrijk bytter ut Gilles Dewaele med Yani Van Den Bossche.
    72'
    74'
    75'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk like utenfor KV Kortrijk-området.