KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    17'
    19'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk.
    22'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    23'
    23'
    23'
    Hjørnespark til Kortrijk
    24'
    Paul Onuachu
    Målsjanse! Paul Onuachu (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Satoshi Tanaka ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Satoshi Tanaka er tilbake i kampen igjen.
    27'
    27'
    27'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    28'
    Angelo Preciado
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Angelo Preciado avslutter utenfor.
    29'
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra venstre.
    30'
    Skudd utenfor mål, Genk
    33'
    35'
    Carlos Cuesta
    KRC Genk angriper på Luminus Arena. Carlos Cuesta header utenfor.
    35'
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær KV Kortrijks målområde.
    36'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Mike Tresor Ndayishimiye
    KRC Genk tar ledelsen 1-0 i Genk etter en heading av Paul Onuachu! Det er en fin assist fra Mike Tresor Ndayishimiye.
    37'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Paul Onuachu (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    En av KV Kortrijks spillere går i offside.
    42'
    Jonathan Lardot tildeler KRC Genk en corner. Mike Tresor Ndayishimiye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Skudd utenfor mål, Kortrijk
    45'
    En av KV Kortrijks spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    45'+1
    46'
    46'
    47'
    Frispark KRC Genk.
    47'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til KRC Genk.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for KV Kortrijk er nær straffområde.
    54'
    Kan KV Kortrijk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Gult kort til Genk
    Dommeren gir Bilal El Khannouss (KRC Genk) et gult kort.
    56'
    Mål for Kortrijk!
    Genk 1 - 1 Kortrijk
    Mål: Faiz Selemani
    Utligning! Faiz Selemani setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    58'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    61'
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Bilal El Khannouss avslutter utenfor.
    61'
    61'
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra høyre.
    63'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    63'
    63'
    65'
    Skade: Kortrijk
    65'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Billal Messaoudi
    Ut: Faiz Selemani
    KV Kortrijk bytter ut Faiz Selemani med Billal Messaoudi.
    67'
    KRC Genk angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    69'
    72'
    Inn: Habib Gueye
    Ut: David Henen
    KV Kortrijk gjør sitt andre bytte. David Henen erstattes av Habib Gueye.
    74'
    75'
    76'
    Angelo Preciado (KRC Genk) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Angelo Preciado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Mbwana Samatta, mens Angelo Preciado tar plass på benken.
    76'
    Inn: Andras Nemeth
    Ut: Bilal El Khannouss
    KRC Genk bytter ut Bilal El Khannouss med Andras Nemeth. Dette er det andre byttet som Wouter Vrancken gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    KRC Genk har fått straffe!
    78'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    78'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    79'
    Genk scorer på straffe!
    Genk 2 - 1 Kortrijk
    Mål! KRC Genk tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Paul Onuachu.
    79'
    Habib Gueye
    Målsjanse! Habib Gueye (KV Kortrijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    81'
    82'
    Bryan Heynen
    Dommer Jonathan Lardot viser Bryan Heynen (KRC Genk) det gule kortet.
    82'
    83'
    Inn: Stjepan Loncar
    Ut: Habib Keita
    Adnan Custovic (KV Kortrijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stjepan Loncar erstatter Habib Keita.
    83'
    Inn: Dylan Mbayo
    Ut: Felipe Avenatti
    Bytte for KV Kortrijk. Dylan Mbayo kommer inn for Felipe Avenatti på Luminus Arena.
    83'
    Inn: Nayel Mehssatou
    Ut: Oleksiy Sych
    Oleksiy Sych (KV Kortrijk) erstattes av Nayel Mehssatou.
    83'
    KRC Genk avanserer forover i Genk. Paul Onuachu avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Matias Alejandro Galarza
    Ut: Mike Tresor Ndayishimiye
    KRC Genk bytter ut Mike Tresor Ndayishimiye med Matias Galarza.
    84'
    85'
    Jonathan Lardot tildeler KRC Genk en corner. Patrik Hrosovsky sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    86'
    Gerardo Arteaga
    Gerardo Arteaga (KRC Genk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.