2-0
4-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    St. Truidense får tildelt et frispark
    KRC Genk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra St. Truidense VV.
    3'
    Skudd på mål, St. Truidense
    Christian Bruls
    Målsjanse på Luminus Arena! Christian Bruls fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Genk får tildelt et frispark
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk.
    6'
    Skudd på mål, Genk
    Theo Bongonda
    KRC Genk angriper. Theo Bongonda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Skudd utenfor mål, Genk
    Junya Ito
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Junya Ito går utenfor.
    9'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til St. Truidense VV.
    11'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    11'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) prøver å heade ballen i mål på Luminus Arena, men mislykkes.
    16'
    16'
    Theo Bongonda (KRC Genk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark St. Truidense VV.
    20'
    20'
    Gult kort til St. Truidense
    Christian Bruls (St. Truidense VV) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 St. Truidense
    Mål: Theo Bongonda
    Målgivende: Paul Onuachu
    I Genk tar KRC Genk ledelsen 1-0 etter et mål av Theo Bongonda. Paul Onuachu sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Genk 2 - 0 St. Truidense
    Mål: Bryan Heynen
    Målgivende: Junya Ito
    Bryan Heynen setter ballen i mål og øker KRC Genks ledelse til 2-0 i Genk. Junya Ito var nest sist på ballen.
    24'
    Genk får tildelt et hjørnespark
    Bryan Heynen
    I Genk slår Bryan Heynen en corner fra venstre.
    27'
    Kristian Thorstvedt
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Patrik Hrosovsky
    KRC Genk avanserer forover i Genk. Patrik Hrosovsky avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til KRC Genk.
    31'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Chris Durkin
    Ut: Steve De Ridder
    Steve De Ridder (St. Truidense VV) erstattes av Chris Durkin.
    34'
    Genk 3 - 0 St. Truidense
    Mål: Kristian Thorstvedt
    Mål! Kristian Thorstvedt øker KRC Genks ledelse til 3-0 på Luminus Arena.
    36'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og St. Truidense VV får straffe!
    41'
    Ilombe Mboyo
    Sjanse i Genk! Ilombe Mboyo (St. Truidense VV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) misbruker sjansen fra straffemerket!
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mark McKenzie
    Ut: Carlos Cuesta
    KRC Genk bytter ut Carlos Cuesta med Mark McKenzie.
    46'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    St. Truidense får tildelt et hjørnespark
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    52'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Genk 4 - 0 St. Truidense
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Kristian Thorstvedt
    KRC Genk går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Paul Onuachu. Det er en fin assist fra Kristian Thorstvedt.
    54'
    55'
    Sjanse til KRC Genk! Patrik Hrosovsky er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Junya Ito vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    Skudd utenfor mål, St. Truidense
    Dimitri Lavalee
    St. Truidense VV angriper i Genk. Dimitri Lavalee fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Junya Ito
    Angelo Preciado (KRC Genk) erstatter Junya Ito som muligens er skadet.
    60'
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Ilombe Mboyo
    Peter Maes gjør dagens femte bytte i Genk, når han tar ut Ilombe Mboyo og setter inn Tatsuya Ito.
    61'
    61'
    Inn: Facundo Colidio
    Ut: Christian Bruls
    St. Truidense VV bytter ut Christian Bruls med Facundo Colidio. Dette er det andre byttet som Peter Maes gjør i dagens kamp.
    61'
    Theo Bongonda (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    63'
    64'
    Det blir farlig! Frispark for St. Truidense VV er nær straffområde.
    65'
    Kan St. Truidense VV utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Paul Onuachu
    Bytte for KRC Genk. Cyriel Dessers kommer inn for Paul Onuachu på Luminus Arena.
    68'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bastien Toma erstatter Kristian Thorstvedt.
    68'
    Theo Bongonda (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    71'
    72'
    73'
    På Luminus Arena skyter Theo Bongonda (KRC Genk) rett i tverrliggeren!
    74'
    Cyriel Dessers
    Målsjanse! Cyriel Dessers (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Stan Van Dessel
    Ut: Jarne Steuckers
    Peter Maes gjør dagens tredje bytte i Genk, når han tar ut Jarne Steuckers og setter inn Stan Van Dessel.
    76'
    Inn: Duckens Nazon
    Ut: Yuma Suzuki
    St. Truidense VV bytter ut Yuma Suzuki med Duckens Nazon. Dette er det fjerde byttet som Peter Maes gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Bryan Heynen
    KRC Genk gjør sitt femte bytte. Bryan Heynen erstattes av Luca Oyen.
    76'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til St. Truidense VV like utenfor KRC Genk-området.
    76'
    Duckens Nazon
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Duckens Nazon avslutter utenfor.
    77'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    84'
    Mark McKenzie
    I Genk får Mark McKenzie (KRC Genk) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.