I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Bastien Toma
    Målsjanse på Luminus Arena! Bastien Toma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    14'
    Bryan Heynen (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    16'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til SV Zulte Waregem
    25'
    Ingen straffe til SV Zulte Waregem
    25'
    25'
    26'
    Jere Uronen
    Målsjanse! Jere Uronen (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Bryan Heynen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Jere Uronen
    KRC Genk fosser forover og Jere Uronen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Bryan Heynen (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    34'
    Paul Onuachu (KRC Genk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    36'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Omar Govea
    Sjanse til SV Zulte Waregem! Omar Govea er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    41'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 SV Zulte Waregem
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Daniel Munoz
    Mål! KRC Genk tar ledelsen 1-0 ved Paul Onuachu. Daniel Munoz sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    47'
    Ibrahima Seck
    Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) kommer til avslutning på Luminus Arena, men headingen blir reddet.
    47'
    47'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for KRC Genk er nær straffområde.
    49'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    51'
    I Genk slår Bryan Heynen en corner fra høyre.
    52'
    Genk 2 - 0 SV Zulte Waregem
    Målgivende: Bryan Heynen
    Paul Onuachu header ballen i mål og KRC Genk går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Genk. Bryan Heynen var nest sist på ballen.
    53'
    Nikolaos Kenourgios ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    Nikolaos Kenourgios er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    57'
    59'
    Kan SV Zulte Waregem utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Antoine Colassin
    Ut: Nikolaos Kenourgios
    Det virker som Nikolaos Kenourgios ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Antoine Colassin.
    65'
    Inn: Jean-Luc Dompe
    Ut: Panagiotis Armenakas
    Panagiotis Armenakas (SV Zulte Waregem) erstattes av Jean-Luc Dompe.
    65'
    Damien Marcq
    Sjanse i Genk! Damien Marcq (SV Zulte Waregem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Hjørnespark til SV Zulte Waregem
    66'
    Genk 3 - 0 SV Zulte Waregem
    Mål: Junya Ito
    Junya Ito setter ballen i mål og øker KRC Genks ledelse til 3-0 i Genk.
    67'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mark McKenzie
    Ut: Angelo Preciado
    John van den Brom gjør dagens første bytte i Genk, når han tar ut Angelo Preciado og setter inn Mark McKenzie.
    68'
    Antoine Colassin
    SV Zulte Waregem angriper i Genk. Antoine Colassin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    70'
    71'
    Alexandre Boucaut tildeler SV Zulte Waregem en corner. Omar Govea sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    Genk 3 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Laurens De Bock
    Mål! SV Zulte Waregem reduserer til 3-1 ved Laurens De Bock.
    72'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper. Junya Ito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Bastien Toma
    KRC Genk gjør sitt andre bytte. Bastien Toma erstattes av Cyriel Dessers.
    77'
    Inn: Patrik Hrosovsky
    Ut: Bryan Heynen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Patrik Hrosovsky, mens Bryan Heynen tar plass på benken.
    78'
    81'
    Inn: Jelle Vossen
    Ut: Omar Govea
    SV Zulte Waregem bytter ut Omar Govea med Jelle Vossen.
    81'
    Inn: Abdoulaye Sissako
    Ut: Damien Marcq
    Francky Dury (SV Zulte Waregem) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Abdoulaye Sissako erstatter Damien Marcq.
    81'
    84'
    Olivier Deschacht
    SV Zulte Waregem angriper i Genk. Olivier Deschacht fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Pierre Dwomoh
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk bytter ut Junya Ito med Pierre Dwomoh. Dette er det fjerde byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    84'
    85'
    86'
    Straffe til SV Zulte Waregem!
    88'
    SV Zulte Waregem scorer på straffe!
    Genk 3 - 2 SV Zulte Waregem
    Mål: Gianni Bruno
    Mål! SV Zulte Waregem reduserer til 3-2 etter et straffespark av Gianni Bruno.
    88'
    Offside! Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) er alene igjennom, men dommer Alexandre Boucaut ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    90'
    Inn: Ewoud Pletinckx
    Ut: Olivier Deschacht
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Zulte Waregem. Inn kommer Ewoud Pletinckx, mens Olivier Deschacht tar plass på benken.