Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark KRC Genk.
    5'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    8'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Genk slår Luca Oyen en corner fra venstre.
    13'
    13'
    Patrik Hrosovsky
    KRC Genk angriper. Patrik Hrosovsky får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Jasper Vergoote tildeler SV Zulte Waregem en corner. Omar Govea sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Luca Oyen (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    23'
    Timothy Derijck (SV Zulte Waregem) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luminus Arena.
    24'
    Timothy Derijck kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Luminus Arena.
    25'
    25'
    Luca Oyen (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    28'
    Paul Onuachu
    KRC Genk angriper på Luminus Arena. Paul Onuachu header ballen i stolpen!
    29'
    Paul Onuachu (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Bryan Heynen får behandling for en skade på banen.
    30'
    Bryan Heynen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    31'
    Bryan Heynen
    Målsjanse! Bryan Heynen (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Jasper Vergoote tildeler KRC Genk en corner. Joseph Paintsil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    KRC Genk fosser fremover, men Joseph Paintsil går rett i offsidefella.
    33'
    SV Zulte Waregem scorer selvmål!
    Genk 1 - 0 SV Zulte Waregem
    Mål: Omar Govea
    Selvmål! Omar Govea kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-0!
    36'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Kristian Thorstvedt
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær SV Zulte Waregems målområde.
    45'
    Mål for Genk!
    Genk 2 - 0 SV Zulte Waregem
    Mål: Kristian Thorstvedt
    Målgivende: Paul Onuachu
    Mål! KRC Genk øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Kristian Thorstvedt på Luminus Arena. Det er en fin assist fra Paul Onuachu.
    47'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    48'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til KRC Genk.
    50'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Gult kort til Genk
    Daniel Munoz
    Dommer Jasper Vergoote gir Daniel Munoz (KRC Genk) et gult kort.
    52'
    53'
    Zinho Gano
    Zinho Gano (SV Zulte Waregem) header utenfor.
    54'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem.
    54'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    56'
    58'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    David Hubert
    Dommer Jasper Vergoote viser David Hubert (SV Zulte Waregem) det gule kortet.
    58'
    60'
    62'
    Dion Cools
    Dion Cools (SV Zulte Waregem) får et gult kort av dommer Jasper Vergoote.
    63'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Dion De Neve
    Ut: Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (SV Zulte Waregem) erstattes av Dion De Neve.
    63'
    Inn: Lasse Plato Christensen
    Ut: Omar Govea
    SV Zulte Waregem bytter ut Omar Govea med Lasse Christensen. Dette er det andre byttet som Timmy Simons gjør i dagens kamp.
    63'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Junya Ito
    Ut: Joseph Paintsil
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Junya Ito, mens Joseph Paintsil tar plass på benken.
    66'
    Dion De Neve
    Sjanse! SV Zulte Waregem avanserer forover, men Dion De Neve avslutter utenfor.
    67'
    Cameron Humphreys (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    69'
    Offside! Junya Ito (KRC Genk) er alene igjennom, men dommer Jasper Vergoote ser at linjemannen er oppe med flagget.
    70'
    Inn: Theo Bongonda
    Ut: Paul Onuachu
    Bytte for KRC Genk. Theo Bongonda kommer inn for Paul Onuachu på Luminus Arena.
    75'
    Inn: Aziz Ouattara Mohammed
    Ut: Luca Oyen
    Bernd Storck (KRC Genk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aziz Ouattara Mohammed erstatter Luca Oyen.
    75'
    Inn: Alieu Fadera
    Ut: David Hubert
    Timmy Simons gjør dagens tredje bytte i Genk, når han tar ut David Hubert og setter inn Alieu Fadera.
    75'
    Laurens De Bock
    Laurens De Bock (SV Zulte Waregem) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    78'
    SV Zulte Waregem angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper i Genk. Junya Ito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Skudd på mål, SV Zulte Waregem
    81'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Hjørnespark til SV Zulte Waregem
    82'
    Skudd utenfor mål, SV Zulte Waregem
    82'
    Zinho Gano
    Målsjanse på Luminus Arena! Zinho Gano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Cameron Humphreys (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Timothy Derijck (SV Zulte Waregem) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Timothy Derijck er tilbake på banen igjen.
    86'
    87'
    Aziz Ouattara Mohammed
    Aziz Ouattara Mohammed (KRC Genk) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Junya Ito (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    89'
    Aziz Ouattara Mohammed (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Sjanse i Genk! Kristian Thorstvedt (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.