Undav90'+5
    Kampen har startet.
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    1'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    3'
    Deniz Undav
    Sjanse i Genk! Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Daniel Munoz
    Daniel Munoz (KRC Genk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Carel Eiting (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    11'
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Deniz Undav går utenfor.
    12'
    Dante Vanzeir
    Union Saint-Gilloise angriper i Genk. Dante Vanzeir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    Paul Onuachu
    På Luminus Arena fyrer Paul Onuachu (KRC Genk) av et skudd - i stolpen!
    15'
    Theo Bongonda
    KRC Genk fosser forover og Theo Bongonda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Bart Nieuwkoop
    Målsjanse på Luminus Arena! Bart Nieuwkoop fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    KRC Genk angriper i Genk. Paul Onuachu fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    I Genk slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    23'
    Damien Marcq
    Damien Marcq (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark i en god posisjon for KRC Genk!
    27'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Christian Burgess
    28'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    29'
    KRC Genk angriper på Luminus Arena. Paul Onuachu header utenfor.
    30'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KRC Genk.
    32'
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    34'
    Junya Ito
    KRC Genk avanserer forover i Genk. Junya Ito avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Frispark KRC Genk.
    37'
    Gerardo Arteaga
    Målsjanse! Gerardo Arteaga (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    40'
    Deniz Undav
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Deniz Undav avslutter utenfor.
    42'
    Gult kort til Genk
    Jhon Lucumi
    Dommer Erik Lambrechts gir Jhon Lucumi (KRC Genk) et gult kort.
    43'
    KRC Genk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mark McKenzie
    Ut: Carlos Cuesta
    KRC Genk gjør sitt første bytte. Carlos Cuesta erstattes av Mark McKenzie.
    47'
    48'
    51'
    Skudd på mål, Union St.Gilloise
    52'
    52'
    Erik Lambrechts tildeler KRC Genk en corner. Carel Eiting sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    54'
    KRC Genk angriper, men Erik Lambrechts blåser for offside.
    57'
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    58'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Carel Eiting
    Bytte for KRC Genk. Mike Tresor Ndayishimiye kommer inn for Carel Eiting på Luminus Arena.
    59'
    En av Union Saint-Gilloises spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Theo Bongonda (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Kristian Thorstvedt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    65'
    Bryan Heynen
    Bryan Heynen (KRC Genk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Kristian Thorstvedt kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Luminus Arena.
    65'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    66'
    KRC Genk fosser fremover, men Junya Ito går rett i offsidefella.
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    72'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og KRC Genk får straffe!
    72'
    Rødt kort til Union St.Gilloise
    Jonas Bager
    Jonas Bager (Union Saint-Gilloise) må forlate banen etter at dommer Erik Lambrechts trekker fram det røde kortet!
    72'
    Genk scorer på straffe!
    Genk 1 - 0 Union St.Gilloise
    Mål: Paul Onuachu
    Paul Onuachu scorer og KRC Genk leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    74'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Loic Lapoussin
    Felice Mazzu gjør dagens første bytte i Genk, når han tar ut Loic Lapoussin og setter inn Matthew Sorinola.
    75'
    Hjørnespark til Union St.Gilloise
    76'
    76'
    79'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til KRC Genk.
    81'
    81'
    Inn: Patrik Hrosovsky
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Patrik Hrosovsky erstatter Kristian Thorstvedt.
    82'
    Inn: Kaoru Mitoma
    Ut: Damien Marcq
    Union Saint-Gilloise bytter ut Damien Marcq med Kaoru Mitoma. Dette er det andre byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    82'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    83'
    Ismael Kandouss
    Ismael Kandouss (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    84'
    Erik Lambrechts tildeler KRC Genk en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    KRC Genk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Union Saint-Gilloise.
    88'
    Inn: Senne Lynen
    Ut: Teddy Teuma
    Bytte for Union Saint-Gilloise. Senne Lynen kommer inn for Teddy Teuma på Luminus Arena.
    88'
    Inn: Felipe Avenatti
    Ut: Christian Burgess
    88'
    90'+1
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Junya Ito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Ike Ugbo, mens Junya Ito tar plass på benken.
    90'+1
    Paul Onuachu (KRC Genk) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Felipe Avenatti
    Union Saint-Gilloise avanserer forover på Luminus Arena og Felipe Avenatti kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KRC Genk.
    90'+3
    90'+3
    Målsjanse på Luminus Arena! Paul Onuachu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra høyre.
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    Mål for Union St.Gilloise!
    Genk 1 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Deniz Undav
    Målgivende: Casper Nielsen
    Deniz Undav header ballen i mål og utligner til 1-1. Casper Nielsen sto for den målgivende pasningen.