Dommeren blåser i gang dagens kamp i Genk.
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 West Ham United
    Mål: Joseph Paintsil
    Målgivende: Junya Ito
    KRC Genk leder 1-0 etter en scoring av Joseph Paintsil. Det er en fin assist fra Junya Ito.
    4'
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    8'
    Bryan Heynen
    Bryan Heynen (KRC Genk) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    9'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    9'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) header ballen mot mål, men West Ham United FC klarerer.
    9'
    9'
    Michail Antonio
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Michail Antonio går utenfor.
    9'
    Aleksandar Stavrev tildeler West Ham United FC en corner. Mark Noble sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Vladimir Coufal
    Sjanse til West Ham United FC! Vladimir Coufal er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark KRC Genk.
    15'
    Gult kort til West Ham United
    Declan Rice
    Declan Rice (West Ham United FC) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Målsjanse! Bryan Heynen (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Paul Onuachu (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    I Genk slår Mark Noble en corner fra venstre.
    20'
    Junya Ito
    Junya Ito (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    20'
    Aleksandar Stavrev signaliserer et frispark til West Ham United FC like utenfor KRC Genk-området.
    21'
    Craig Dawson
    Craig Dawson (West Ham United FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    22'
    22'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    23'
    Issa Diop
    Issa Diop (West Ham United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Junya Ito (KRC Genk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luminus Arena.
    24'
    I Genk slår Aaron Cresswell en corner fra høyre.
    26'
    West Ham United FC avanserer forover og Craig Dawson kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    26'
    26'
    Junya Ito er på beina igjen og fortsetter kampen.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Junya Ito får behandling for en skade på banen.
    27'
    En av West Ham United FCs spillere går i offside.
    29'
    KRC Genk slipper å klare seg uten Junya Ito som kommer tilbake på banen i Genk.
    29'
    Aleksandar Stavrev signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    30'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Joseph Paintsil
    KRC Genk angriper i Genk. Joseph Paintsil avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Bryan Heynen avslutter utenfor.
    33'
    Aleksandar Stavrev signaliserer et frispark til KRC Genk.
    33'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Spillet på Luminus Arena er stoppet midlertidig fordi Joseph Paintsil ligger nede.
    37'
    Joseph Paintsil ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    38'
    Sjanse i Genk! Joseph Paintsil (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    43'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    44'
    Målsjanse på Luminus Arena! Michail Antonio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    West Ham United FC angriper i Genk, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til West Ham United FC.
    45'+4
    Junya Ito
    KRC Genk angriper i Genk. Junya Ito fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    Aleksandar Stavrev signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    55'
    Gult kort til Genk
    Kristian Thorstvedt
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Tomas Soucek
    Ut: Mark Noble
    West Ham United FC gjør sitt første bytte. Mark Noble erstattes av Tomas Soucek.
    58'
    Inn: Jarrod Bowen
    Ut: Michail Antonio
    Bytte for West Ham United FC. Jarrod Bowen kommer inn for Michail Antonio på Luminus Arena.
    58'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Arthur Masuaku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Pablo Fornals, mens Arthur Masuaku tar plass på benken.
    58'
    Mål for West Ham United!
    Genk 1 - 1 West Ham United
    Mål: Said Benrahma
    Målgivende: Vladimir Coufal
    Mål! Said Benrahma utligner for West Ham United FC. Stillingen er dermed 1-1 i Genk. Vladimir Coufal var nest sist på ballen.
    59'
    Målet til West Ham United sjekkes av VAR
    61'
    Målet til West Ham United blir annullert
    61'
    Manuel Lanzini
    West Ham United FC avanserer forover i Genk. Manuel Lanzini avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    West Ham United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    63'
    Craig Dawson (West Ham United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Luminus Arena.
    67'
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær West Ham United FCs målområde.
    67'
    Joseph Paintsil (KRC Genk) får et gult kort av dommer Aleksandar Stavrev.
    69'
    Vladimir Coufal (West Ham United FC) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Jhon Lucumi
    Jhon Lucumi (KRC Genk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    71'
    Gerardo Arteaga
    Dommer Aleksandar Stavrev gir Gerardo Arteaga (KRC Genk) et gult kort.
    71'
    Aleksandar Stavrev tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    West Ham United FC angriper på Luminus Arena. Craig Dawson header utenfor.
    73'
    Aleksandar Stavrev signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    76'
    En av West Ham United FCs spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    77'
    Junya Ito
    81'
    Genk 1 - 2 West Ham United
    Målgivende: Aaron Cresswell
    Said Benrahma setter ballen i nettet og West Ham United FC leder nå 1-2. Flott spill fra Aaron Cresswell før målet.
    82'
    85'
    Inn: Alex Kral
    Ut: Manuel Lanzini
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alex Kral erstatter Manuel Lanzini.
    85'
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Paul Onuachu går utenfor.
    86'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom gjør dagens første bytte i Genk, når han tar ut Kristian Thorstvedt og setter inn Ike Ugbo.
    87'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Daniel Munoz
    KRC Genk bytter ut Daniel Munoz med Angelo Preciado. Dette er det andre byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    87'
    West Ham United scorer selvmål!
    Genk 2 - 2 West Ham United
    Mål: Tomas Soucek
    Selvmål! En sønderknust Tomas Soucek setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-2.
    87'
    Aleksandar Stavrev tildeler KRC Genk en corner. Patrik Hrosovsky sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.