126
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Fiorentina får tildelt et hjørnespark
    Jose Callejon
    Livio Marinelli tildeler ACF Fiorentina en corner. Jose Callejon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Fiorentina får tildelt et frispark
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til ACF Fiorentina like utenfor Genoa FC-området.
    2'
    Genoa får tildelt et frispark
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Genoa FC.
    5'
    Skudd utenfor mål, Fiorentina
    Cristiano Biraghi
    Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for ACF Fiorentina på egen banehalvdel.
    12'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til ACF Fiorentina på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Genoa
    Abdoulaye Toure
    Dommer Livio Marinelli viser Abdoulaye Toure (Genoa FC) det gule kortet.
    13'
    Domenico Criscito
    Dommeren gir Domenico Criscito (Genoa FC) et gult kort.
    15'
    Jose Callejon (ACF Fiorentina) løfter inn en corner fra høyre på Luigi Ferraris.
    15'
    Kan ACF Fiorentina utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Skudd på mål, Fiorentina
    Sjanse i Genova! Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Fiorentina, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Gaetano Castrovilli
    I Genova slår Gaetano Castrovilli en corner fra venstre.
    17'
    Frispark til ACF Fiorentina på halvdelen til Genoa FC.
    19'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Zinho Vanheusden
    Zinho Vanheusden (Genoa FC) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Nicolas Gonzalez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    Nicolas Gonzalez er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Spillet på Luigi Ferraris er stoppet midlertidig fordi Gaetano Castrovilli ligger nede.
    22'
    Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    25'
    Skudd på mål, Genoa
    Mattia Destro
    Sjanse til Genoa FC! Mattia Destro er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Genoa, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Spillerbytte - Fiorentina
    Inn: Alfred Duncan
    Ut: Gaetano Castrovilli
    Vincenzo Italiano gjør dagens første bytte i Genova, når han tar ut Gaetano Castrovilli og setter inn Alfred Duncan.
    26'
    29'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi Domenico Criscito får behandling for en skade på banen.
    33'
    Livio Marinelli tildeler ACF Fiorentina en corner. Cristiano Biraghi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    34'
    Domenico Criscito er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    35'
    36'
    Gult kort til Fiorentina
    Alvaro Odriozola
    Alvaro Odriozola (ACF Fiorentina) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Fiorentina blir avblåst for offside
    Dusan Vlahovic
    En av ACF Fiorentinas spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Frispark Genoa FC.
    39'
    Giacomo Bonaventura
    ACF Fiorentina angriper i Genova. Giacomo Bonaventura avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    40'
    Frispark til Genoa FC på halvdelen til ACF Fiorentina.
    43'
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Genoa
    Mattia Destro (Genoa FC) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Genoa blir avblåst for offside
    En av Genoa FCs spillere går i offside.
    45'+5
    Inn: Riccardo Saponara
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ACF Fiorentina. Inn kommer Riccardo Saponara, mens Nicolas Gonzalez tar plass på benken.
    46'
    ACF Fiorentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    I Genova slår Cristiano Biraghi en corner fra venstre.
    49'
    ACF Fiorentina angriper i Genova. Cristiano Biraghi fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Hernani
    Ut: Filippo Melegoni
    Genoa FC bytter ut Filippo Melegoni med Hernani. Dette er det første byttet som Davide Ballardini gjør i dagens kamp.
    53'
    Inn: Goran Pandev
    Ut: Mattia Destro
    Genoa FC gjør sitt andre bytte. Mattia Destro erstattes av Goran Pandev.
    53'
    54'
    Lucas Martinez
    Lucas Martinez (ACF Fiorentina) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Davide Biraschi
    Ut: Andrea Cambiaso
    Davide Ballardini (Genoa FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Davide Biraschi erstatter Andrea Cambiaso.
    59'
    Nicolo Rovella
    Genoa FC angriper, men avslutningen til Nicolo Rovella går utenfor.
    59'
    Mål for Fiorentina!
    Genoa 0 - 1 Fiorentina
    Mål: Riccardo Saponara
    Målgivende: Giacomo Bonaventura
    Mål! ACF Fiorentina tar ledelsen 0-1 ved Riccardo Saponara. Giacomo Bonaventura var nest sist på ballen.
    60'
    Hernani
    Genoa FC angriper i Genova, men blir avblåst for offside.
    63'
    Inn: Valon Behrami
    Ut: Abdoulaye Toure
    Genoa FC bytter ut Abdoulaye Toure med Valon Behrami.
    64'
    Inn: Yayah Kallon
    Ut: Mohamed Fares
    Mohamed Fares (Genoa FC) erstattes av Yayah Kallon.
    64'
    Valon Behrami
    Dommer Livio Marinelli gir Valon Behrami (Genoa FC) et gult kort.
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til Genoa
    67'
    Ingen straffe til Genoa
    69'
    Alfred Duncan
    ACF Fiorentina fosser forover og Alfred Duncan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    70'
    Målsjanse! Jose Callejon (ACF Fiorentina) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    Erick Pulgar (ACF Fiorentina) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luigi Ferraris.
    77'
    Inn: Sofyan Amrabat
    Ut: Erick Pulgar
    ACF Fiorentina bytter ut Erick Pulgar som ikke ser ut til å kunne fortsette. Vincenzo Italiano blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Sofyan Amrabat.
    78'
    I Genova slår Jose Callejon en corner fra høyre.
    78'
    Genoa får tildelt et hjørnespark
    Nicolo Rovella (Genoa FC) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    80'
    Goran Pandev
    Goran Pandev (Genoa FC) header utenfor.
    80'
    Inn: Marco Benassi
    Ut: Alvaro Odriozola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ACF Fiorentina. Inn kommer Marco Benassi, mens Alvaro Odriozola tar plass på benken.
    80'
    Inn: Aleksandr Kokorin
    Ut: Dusan Vlahovic
    Bytte for ACF Fiorentina. Aleksandr Kokorin kommer inn for Dusan Vlahovic på Luigi Ferraris.
    81'
    83'
    84'
    85'
    Aleksandr Kokorin
    Aleksandr Kokorin (ACF Fiorentina) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    86'
    Ikke rødt kort likevel
    86'
    Yayah Kallon
    Genoa FC fosser fremover, men Livio Marinelli blåser for offside på Luigi Ferraris.
    88'
    Genoa 0 - 2 Fiorentina
    Mål: Giacomo Bonaventura
    Målgivende: Riccardo Saponara
    ACF Fiorentina går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Giacomo Bonaventura. Riccardo Saponara sto for den målgivende pasningen.
    89'
    90'+2
    90'+6
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Genoa FC...
    90'+7
    90'+8
    Dommeren dømmer straffe til Genoa
    90'+8
    Genoa scorer på straffe!
    Genoa 1 - 2 Fiorentina
    Mål: Domenico Criscito
    Mål! Genoa FC reduserer til 1-2 takket være et straffespark av Domenico Criscito.