Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark Genoa FC.
    17'
    Skudd på mål, Genoa
    Junior Messias
    Sjanse i Genova! Junior Messias (Genoa FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Genoa, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark i en god posisjon for Genoa FC!
    20'
    Gult kort til Hellas Verona
    Tomas Suslov
    Dommer Giovanni Ayroldi gir Tomas Suslov (Hellas Verona) et gult kort.
    20'
    Genoa får tildelt et hjørnespark
    Aaron Martin
    Giovanni Ayroldi tildeler Genoa FC en corner. Aaron Martin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Hellas Verona får tildelt et frispark
    Hellas Verona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Johan Vasquez
    Genoa FC angriper på Luigi Ferraris og Johan Vasquez får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    29'
    Frispark til Genoa FC på halvdelen til Hellas Verona.
    29'
    32'
    Pawel Dawidowicz
    Pawel Dawidowicz (Hellas Verona) får et gult kort av dommer Giovanni Ayroldi.
    32'
    Skudd på mål, Hellas Verona
    Abdou Harroui
    Hellas Verona angriper. Abdou Harroui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    Hellas Verona, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Skudd utenfor mål, Hellas Verona
    Reda Belahyane
    Hellas Verona avanserer forover i Genova. Reda Belahyane avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Aaron Martin (Genoa FC) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    38'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Hellas Verona.
    40'
    Gult kort til Genoa
    Morten Frendrup
    Morten Frendrup (Genoa FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Dommer Giovanni Ayroldi venter med å sette i gang spillet fordi Martin Frese ligger nede.
    40'
    Martin Frese ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genova.
    42'
    45'+2
    Dommer Giovanni Ayroldi viser Abdou Harroui (Hellas Verona) det gule kortet.
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alessandro Vogliacco (Genoa FC) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+2
    Alessandro Vogliacco er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Koni De Winter
    Koni De Winter (Genoa FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    49'
    Hellas Verona angriper i Genova. Darko Lazovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Målsjanse! Junior Messias (Genoa FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Genoa blir avblåst for offside
    Genoa FC angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Mål for Hellas Verona!
    Genoa 0 - 1 Hellas Verona
    Mål: Jackson Tchatchoua
    Hellas Verona leder 0-1 etter en scoring av Jackson Tchatchoua.
    55'
    57'
    Hellas Verona må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genoa FC.
    58'
    Koni De Winter (Genoa FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luigi Ferraris.
    58'
    Spillet på Luigi Ferraris er stoppet midlertidig fordi Martin Frese ligger nede.
    58'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Ruslan Malinovskyi
    Ut: Milan Badelj
    Genoa FC gjør sitt tredje bytte. Milan Badelj erstattes av Ruslan Malinovskyi.
    60'
    Inn: Caleb Ekuban
    Ut: Vítor Carvalho
    Genoa FC bytter ut Vítor Carvalho med Caleb Ekuban. Dette er det første byttet som Alberto Gilardino gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Morten Thorsby
    Ut: Stefano Sabelli
    Stefano Sabelli (Genoa FC) erstattes av Morten Thorsby.
    61'
    Spillerbytte - Hellas Verona
    Inn: Flavius Daniliuc
    Ut: Abdou Harroui
    Hellas Verona bytter ut Abdou Harroui med Flavius Daniliuc.
    61'
    Inn: Grigoris Kastanos
    Ut: Tomas Suslov
    Paolo Zanetti gjør dagens andre bytte i Genova, når han tar ut Tomas Suslov og setter inn Grigoris Kastanos.
    61'
    Frispark Hellas Verona.
    62'
    Koni De Winter er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    62'
    Hellas Verona slipper å klare seg uten Martin Frese som kommer tilbake på banen i Genova.
    62'
    Straffe til Hellas Verona
    63'
    Hellas Verona scorer på straffe!
    Genoa 0 - 2 Hellas Verona
    Mål: Casper Tengstedt
    Mål! Hellas Verona får et straffespark som Casper Tengstedt setter i mål på Luigi Ferraris. 0-2.
    64'
    Casper Tengstedt
    Casper Tengstedt (Hellas Verona) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    65'
    Junior Messias (Genoa FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Daniel Mosquera
    Ut: Casper Tengstedt
    Paolo Zanetti (Hellas Verona) gjør sitt tredje bytte for dagen. Daniel Mosquera erstatter Casper Tengstedt.
    73'
    74'
    75'
    Darko Lazovic (Hellas Verona) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    76'
    77'
    Reda Belahyane (Hellas Verona) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Hellas Verona på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    79'
    Ondrej Duda
    Dommeren gir Ondrej Duda (Hellas Verona) et gult kort.
    79'
    Reda Belahyane (Hellas Verona) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Jeff Ekhator
    Ut: Morten Frendrup
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genoa FC. Inn kommer Jeff Ekhator, mens Morten Frendrup tar plass på benken.