Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KAA Gent.
    Club Brugge angriper i Gent. Wesley avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    16'
    Arnaut Danjuma
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Arnaut Danjuma Groeneveld avslutter utenfor.
    18'
    Frispark Club Brugge.
    19'
    Roman Yaremchuk
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Roman Yaremchuk går utenfor.
    20'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Club Brugge.
    23'
    I Gent slår Giorgi Chakvetadze en corner fra høyre.
    25'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Det blir farlig! Frispark for KAA Gent i nærheten av straffesparkkassen.
    30'
    30'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Gult kort til Club Brugge
    Benoit Poulain
    Benoit Poulain (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    32'
    KAA Gent fosser forover og Vadis Odjidja fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Mål for Club Brugge!
    Gent 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Arnaut Danjuma
    Arnaut Danjuma Groeneveld setter ballen i nettet og Club Brugge leder nå 0-1.
    33'
    Franko Andrijasevic
    Målsjanse! Franko Andrijasevic (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Ruud Vormer
    Dommer Jonathan Lardot gir Ruud Vormer (Club Brugge) et gult kort.
    37'
    38'
    Siebe Schrijvers
    Siebe Schrijvers (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Nana Asare
    Sjanse! KAA Gent avanserer forover, men Nana Asare avslutter utenfor.
    41'
    41'
    Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    43'
    Jonathan Lardot tildeler KAA Gent en corner. Giorgi Chakvetadze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    44'
    Jonathan David
    Målsjanse på Ghelamco Arena! Jonathan David fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    45'
    Giorgi Chakvetadze
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Giorgi Chakvetadze går utenfor.
    45'+2
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KAA Gent.
    46'
    46'
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    49'
    50'
    Gent 0 - 2 Club Brugge
    Mål: Wesley
    Målgivende: Arnaut Danjuma
    Mål! Club Brugge øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Wesley på Ghelamco Arena. Arnaut Danjuma Groeneveld sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    52'
    Igor Plastun
    Igor Plastun (KAA Gent) header utenfor.
    52'
    53'
    54'
    Thibault Vlietinck
    Thibault Vlietinck (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Ghelamco Arena.
    54'
    Jonathan Lardot tildeler KAA Gent en corner. Giorgi Chakvetadze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    KAA Gent angriper og Igor Plastun får avsluttet. Headingen treffer ikke Club Brugge-målet.
    58'
    Wesley
    Club Brugge avanserer forover på Ghelamco Arena og Wesley kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KAA Gent.
    60'
    60'
    I Gent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Hans Vanaken
    Målsjanse til Club Brugge! Hans Vanaken treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    64'
    Stefano Denswil
    Stefano Denswil (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Jean-Luc Dompe
    Ut: Arnaud Souquet
    Yves Vanderhaeghe gjør dagens første bytte i Gent, når han tar ut Arnaud Souquet og setter inn Jean-Luc Dompe.
    65'
    Jean-Luc Dompe (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    66'
    Sjanse i Gent! Franko Andrijasevic (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Sjanse til KAA Gent! Vadis Odjidja er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Jonathan David (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    68'
    Inn: Taiwo Awoniyi
    Ut: Roman Yaremchuk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Taiwo Awoniyi, mens Roman Yaremchuk tar plass på benken.
    68'
    69'
    Club Brugge angriper. Arnaut Danjuma Groeneveld får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    I Gent slår Hans Vanaken en corner fra venstre.
    70'
    70'
    Jonathan David (KAA Gent) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Emmanuel Dennis
    Ut: Arnaut Danjuma
    Club Brugge gjør sitt første bytte. Arnaut Danjuma Groeneveld erstattes av Emmanuel Dennis.
    71'
    Jean-Luc Dompe (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    71'
    Emmanuel Dennis
    Emmanuel Dennis (Club Brugge) prøver å heade ballen i mål på Ghelamco Arena, men mislykkes.
    73'
    73'
    Målsjanse! Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Stallone Limbombe Ekango
    Ut: Franko Andrijasevic
    Yves Vanderhaeghe (KAA Gent) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stallone Limbombe erstatter Franko Andrijasevic.
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gent fordi Thibault Vlietinck får behandling for en skade på banen.
    74'
    Thibault Vlietinck er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Inn: Dion Cools
    Ut: Thibault Vlietinck
    Det virker som Thibault Vlietinck ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Dion Cools.
    75'
    Gent 0 - 3 Club Brugge
    Mål: Wesley
    Målgivende: Ruud Vormer
    Mål! Wesley øker ledelsen til 0-3. Ruud Vormer var nest sist på ballen.
    75'
    Dylan Bronn
    Målsjanse på Ghelamco Arena! Dylan Bronn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    77'
    Inn: Sofyan Amrabat
    Ut: Siebe Schrijvers
    Club Brugge bytter ut Siebe Schrijvers med Sofyan Amrabat.
    78'
    79'
    81'
    Gent 0 - 4 Club Brugge
    Mål: Wesley
    Målgivende: Dion Cools
    Mål! Wesley gir Club Brugge en komfortabel 0-4 ledelse. Det er en fin assist fra Dion Cools.
    82'
    84'
    85'
    Club Brugge må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAA Gent.
    87'
    Jonathan Lardot tildeler Club Brugge en corner. Hans Vanaken sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.