RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til RFC Seraing på egen banehalvdel.
    4'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    6'
    Wesli De Cremer tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    En av KAA Gents spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Frispark for RFC Seraing på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Gent
    Matisse Samoise
    Matisse Samoise (KAA Gent) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 0 RFC Seraing
    Mål: Laurent Depoitre
    Mål! KAA Gent tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Laurent Depoitre på Ghelamco Arena.
    15'
    Målet til Gent sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Gent blir stående
    18'
    Gent 2 - 0 RFC Seraing
    Mål: Tarik Tissoudali
    Mål! KAA Gent øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Tarik Tissoudali på Ghelamco Arena.
    20'
    Gent 3 - 0 RFC Seraing
    Målgivende: Alessio Castro-Montes
    Mål! Tarik Tissoudali gir KAA Gent en komfortabel 3-0 ledelse. Flott spill fra Alessio Castro-Montes før målet.
    23'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    24'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    28'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Wagane Faye
    Ut: Daniel Opare
    RFC Seraing bytter ut Daniel Opare med Wagane Faye.
    30'
    30'
    34'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    35'
    I Ghent slår Youssef Maziz en corner fra høyre.
    36'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    39'
    Georges Mikautadze
    Sjanse til RFC Seraing! Georges Mikautadze er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KAA Gent.
    44'
    Gult kort til RFC Seraing
    Ibrahima Cisse
    Dommeren gir Ibrahima Cisse (RFC Seraing) et gult kort.
    45'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til RFC Seraing like utenfor KAA Gent-området.
    45'+2
    Gent 4 - 0 RFC Seraing
    Mål: Matisse Samoise
    Målgivende: Vadis Odjidja-Ofoe
    Matisse Samoise setter ballen i mål og øker KAA Gents ledelse til 4-0 i Ghent. Vadis Odjidja-Ofoe sto for den målgivende pasningen.
    46'
    Inn: Marius Mouandilmadji
    Ut: Youssef Maziz
    RFC Seraing bytter ut Youssef Maziz med Marius Mouandilmadji. Dette er det andre byttet som Jean Louis Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Christopher Operi
    Ut: Alessio Castro-Montes
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) gjør sitt første bytte for dagen. Christopher Operi erstatter Alessio Castro-Montes.
    46'
    Wesli De Cremer tildeler RFC Seraing en corner. Antoine Bernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Kouadio-Yves Dabila
    RFC Seraing angriper og Kouadio-Yves Dabila får avsluttet. Headingen treffer ikke KAA Gent-målet.
    50'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) kommer seg fri på Ghelamco Arena, men avslutningen går utenfor.
    52'
    54'
    Mathieu Cachbach (RFC Seraing) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    55'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Laurent Depoitre
    Bytte for KAA Gent. Yonas Malede kommer inn for Laurent Depoitre på Ghelamco Arena.
    56'
    KAA Gent fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til RFC Seraing.
    58'
    I Ghent slår Antoine Bernier en corner fra venstre.
    62'
    Inn: Maidine Douane
    Ut: Georges Mikautadze
    Jean Louis Garcia gjør dagens tredje bytte i Ghent, når han tar ut Georges Mikautadze og setter inn Maidine Douane.
    63'
    Inn: Marsoni Sambu
    Ut: Antoine Bernier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFC Seraing. Inn kommer Marsoni Sambu, mens Antoine Bernier tar plass på benken.
    63'
    Wesli De Cremer tildeler RFC Seraing en corner. Maidine Douane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Målsjanse! Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Mathieu Cachbach
    Målsjanse til RFC Seraing! Mathieu Cachbach treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Gerald Kilota
    Gerald Kilota (RFC Seraing) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Tarik Tissoudali
    Bytte for KAA Gent. Roman Bezus kommer inn for Tarik Tissoudali på Ghelamco Arena.
    77'
    Inn: Andrew Hjulsager
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) erstattes av Andrew Hjulsager.
    77'
    Inn: Elias Spago
    Ut: Gerald Kilota
    RFC Seraing gjør sitt femte bytte. Gerald Kilota erstattes av Elias Spago.
    77'
    Mathieu Cachbach (RFC Seraing) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    82'
    Andrew Hjulsager
    KAA Gent angriper i Ghent. Andrew Hjulsager fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Bruno Godeau
    Ut: Michael Ngadeu
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) gjør sitt femte bytte for dagen. Bruno Godeau erstatter Michael Ngadeu.
    83'
    KAA Gent fosser fremover, men Wesli De Cremer blåser for offside på Ghelamco Arena.
    85'
    I Ghent slår Andrew Hjulsager en corner fra venstre.
    87'
    Frisparket tildelt KAA Gent er farlig nær RFC Seraings målområde.
    89'
    Yahya Nadrani
    Yahya Nadrani (RFC Seraing) får et gult kort av dommer Wesli De Cremer.
    90'
    Roman Bezus
    KAA Gent avanserer forover i Ghent. Roman Bezus avslutter, men treffer ikke mål.