Teuma45' (Str.)
    Den første omgangen er sparket i gang.
    I Ghent slår Vadis Odjidja-Ofoe en corner fra venstre.
    3'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Gent 0 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Dante Vanzeir
    Målgivende: Deniz Undav
    I Ghent tar Union Saint-Gilloise ledelsen 0-1 etter et mål av Dante Vanzeir. Deniz Undav sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Målet til Union St.Gilloise sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Union St.Gilloise blir stående
    9'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KAA Gent like utenfor Union Saint-Gilloise-området.
    11'
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    12'
    Lawrence Visser tildeler KAA Gent en corner. Vadis Odjidja-Ofoe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Sven Kums
    KAA Gent avanserer forover og Sven Kums får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    16'
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    28'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Michael Ngadeu
    KAA Gent angriper, og Michael Ngadeu sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    30'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KAA Gent.
    30'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    32'
    En av KAA Gents spillere går i offside.
    33'
    Dommer Lawrence Visser ser at linjemannen løfter flagget, og Union Saint-Gilloises Dante Vanzeir blåses av for offside.
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Gent
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Gent
    36'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og KAA Gent får straffe av Lawrence Visser på Ghelamco Arena.
    36'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    KAA Gent fikk tildelt et straffespark som Vadis Odjidja-Ofoe mislyktes med å sette i mål!
    37'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    37'
    Frispark KAA Gent.
    41'
    Deniz Undav
    Dommer Lawrence Visser viser Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    41'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til KAA Gent.
    43'
    Gult kort til Gent
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    43'
    Sinan Bolat
    Sinan Bolat (KAA Gent) mottar sitt første gule kort for dagen på Ghelamco Arena.
    44'
    Union Saint-Gilloise har fått straffe!
    44'
    Union St.Gilloise scorer på straffe!
    Gent 0 - 2 Union St.Gilloise
    Mål: Teddy Teuma
    Teddy Teuma øker Union Saint-Gilloises ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    45'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Kaoru Mitoma
    Dommer Lawrence Visser gir Kaoru Mitoma (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    45'+2
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    46'
    I Ghent slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    47'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    51'
    Siebe Van Der Heyden ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Union Saint-Gilloise slipper å klare seg uten Siebe Van Der Heyden som kommer tilbake på banen i Ghent.
    54'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Jonas Bager
    Ut: Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jonas Bager kommer inn for Union Saint-Gilloise.
    54'
    Sven Kums
    KAA Gent angriper i Ghent. Sven Kums avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Teddy Teuma
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Teddy Teuma avslutter utenfor.
    59'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    61'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Sven Kums
    KAA Gent gjør sitt første bytte. Sven Kums erstattes av Roman Bezus.
    62'
    Lawrence Visser tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Casper Nielsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    65'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    67'
    70'
    70'
    72'
    74'
    Inn: Alessio Castro-Montes
    Ut: Nurio Fortuna
    Nurio Fortuna (KAA Gent) erstattes av Alessio Castro-Montes.
    75'
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Deniz Undav
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Matthew Sorinola, mens Deniz Undav tar plass på benken.
    75'
    79'
    79'
    79'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAA Gent.
    81'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    83'
    Inn: Loic Lapoussin
    Ut: Kaoru Mitoma
    Union Saint-Gilloise bytter ut Kaoru Mitoma med Loic Lapoussin.
    83'
    Skudd på mål, Gent
    84'
    84'
    Inn: Ilombe Mboyo
    Ut: Laurent Depoitre
    Laurent Depoitre (KAA Gent) erstattes av Ilombe Mboyo.
    85'
    Inn: Andrew Hjulsager
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Andrew Hjulsager, mens Vadis Odjidja-Ofoe tar plass på benken.
    85'
    Julien De Sart (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    85'
    Kan KAA Gent utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    87'
    Casper Nielsen
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) kommer til avslutning på Ghelamco Arena, men headingen blir reddet.
    88'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Dommeren gir Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    88'
    88'
    Spillet på Ghelamco Arena er stoppet midlertidig fordi Dante Vanzeir ligger nede.
    90'+1
    Dante Vanzeir ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ghent.
    90'+2
    90'+3
    Andrew Hjulsager
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.