Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    Skudd på mål, Getafe
    6'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Getafe
    Diego Rico Salguero
    Dommeren gir Diego Rico Salguero (Getafe CF) et gult kort.
    14'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Getafe CF.
    14'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Atletico Madrid like utenfor Getafe CF-området.
    15'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Axel Witsel
    Dommer Mario Melero Lopez viser Axel Witsel (Atletico Madrid) det gule kortet.
    17'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    17'
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    19'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Atletico Madrid angriper, men Mario Melero Lopez blåser for offside.
    19'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    21'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Mario Melero Lopez blåser for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    25'
    Mål for Atletico Madrid!
    Getafe 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Antoine Griezmann
    Målgivende: Rodrigo De Paul
    Mål! Atletico Madrid tar ledelsen 0-1 ved Antoine Griezmann. Flott spill fra Rodrigo De Paul før målet.
    27'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    31'
    31'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    33'
    33'
    34'
    Atletico Madrid angriper i Getafe, men blir avblåst for offside.
    36'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for Getafe CF er nær straffområde.
    40'
    Getafe 0 - 2 Atletico Madrid
    Målgivende: Lino
    Mål! Antoine Griezmann gir Atletico Madrid en komfortabel 0-2 ledelse. Lino sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    45'
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Jaime Mata
    Ut: Moriba Ilaix
    Getafe CF bytter ut Moriba Ilaix med Jaime Mata.
    46'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Diego Rico Salguero
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Juan Miguel Latasa Fernandez Layos erstatter Diego Rico Salguero.
    46'
    Inn: Jorge Martin Camunas
    Ut: Carles Alena
    Getafe CF bytter ut Carles Alena med Jorge Martin Camunas. Dette er det tredje byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Pablo Barrios Rivas
    Diego Simeone gjør dagens første bytte i Getafe, når han tar ut Pablo Barrios Rivas og setter inn Cesar Azpilicueta.
    46'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    50'
    Getafe 0 - 3 Atletico Madrid
    Atletico Madrid går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Antoine Griezmann. Lino var nest sist på ballen.
    51'
    53'
    53'
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Mario Melero Lopez tildeler Atletico Madrid en corner. Angel Correa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Inn: Jesus Santiago Perez
    Ut: Luis Milla
    Bytte for Getafe CF. Jesus Santiago Perez kommer inn for Luis Milla på Coliseum Alfonso Pérez.
    57'
    Getafe CF fosser fremover, men Mario Melero Lopez blåser for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    60'
    62'
    62'
    Frispark Getafe CF.
    65'
    67'
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Angel Correa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Rodrigo Riquelme, mens Angel Correa tar plass på benken.
    67'
    69'
    Inn: Alberto Risco
    Ut: Oscar
    Oscar (Getafe CF) erstattes av Alberto Risco.
    70'
    Getafe CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atletico Madrid.
    71'
    Lino (Atletico Madrid) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coliseum Alfonso Pérez.
    72'
    Lino kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Coliseum Alfonso Pérez.
    73'
    Atletico Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    75'
    75'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Lino
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Lino erstattes av Saul Niguez.
    76'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Kan Getafe CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    78'
    80'
    Hjørnespark til Atletico Madrid
    81'
    83'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    83'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Antoine Griezmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Memphis Depay, mens Antoine Griezmann tar plass på benken.