Dommeren blåser i gang dagens kamp i Getafe.
    Enes Ünal (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Getafe får tildelt et hjørnespark
    Damian Suarez
    Damian Suarez (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    2'
    Espanyol får tildelt et frispark
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    3'
    Getafe får tildelt et frispark
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Getafe
    Carles Alena
    Getafe CF angriper i Getafe. Carles Alena avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Alejandro Muniz Ruiz tildeler Getafe CF en corner. Damian Suarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Enes Ünal
    I Getafe får Enes Ünal (Getafe CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    9'
    9'
    Damian Suarez (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    11'
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Carles Alena fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    12'
    Koffi
    Koffi (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    12'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Getafe
    Stefan Mitrovic
    Dommeren gir Stefan Mitrovic (Getafe CF) et gult kort.
    13'
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Getafe CF er nær straffområde.
    15'
    17'
    I Getafe slår Damian Suarez en corner fra venstre.
    20'
    20'
    20'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Enes Ünal
    Dommer Alejandro Muniz Ruiz viser Enes Ünal (Getafe CF) det gule kortet.
    21'
    Getafe blir avblåst for offside
    Enes Ünal
    Getafe CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    Adri Embarba
    I Getafe slår Adri Embarba en corner fra venstre.
    23'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Getafe CF.
    27'
    Gult kort til Espanyol
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    27'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Nany Dimata
    En av RCD Espanyols spillere går i offside.
    30'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 0 Espanyol
    Mål: Enes Ünal
    Målgivende: Koffi
    Enes Ünal setter ballen i nettet og Getafe CF leder nå 1-0. Koffi var nest sist på ballen.
    31'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Getafe CF.
    33'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    35'
    Adri Embarba (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    38'
    Mål for Espanyol!
    Getafe 1 - 1 Espanyol
    Mål: Sergi Gomez
    Mål! Sergi Gomez utligner til 1-1.
    38'
    Skudd på mål, Espanyol
    RCD Espanyol angriper. Adri Embarba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    40'
    41'
    42'
    44'
    45'
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) header utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Yangel Herrera
    Ut: Oscar Melendo
    Vicente Moreno (RCD Espanyol) gjør sitt første bytte for dagen. Yangel Herrera erstatter Oscar Melendo.
    46'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Sergi Darder
    Bytte for RCD Espanyol. Loren Moron kommer inn for Sergi Darder på Coliseum Alfonso Pérez.
    46'
    Frispark Getafe CF.
    47'
    49'
    51'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Sergi Gomez
    Sergi Gomez (RCD Espanyol) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Frispark RCD Espanyol.
    51'
    Nany Dimata
    Offside! Nany Dimata blir vinket av og RCD Espanyol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    Målet til Espanyol sjekkes av VAR
    53'
    Målet til Espanyol blir annullert
    53'
    54'
    56'
    Getafe 2 - 1 Espanyol
    Mål! Getafe CF tar ledelsen 2-1 ved Enes Ünal.
    56'
    61'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    62'
    Djene
    Djene (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    Inn: Javi Puado
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    RCD Espanyol gjør sitt tredje bytte. Nicolas Melamed Ribaudo erstattes av Javi Puado.
    63'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Getafe fordi Koffi får behandling for en skade på banen.
    63'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Koffi
    Det virker som Koffi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jonathan Silva.
    65'
    66'
    Nemanja Maksimovic
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) får et gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    66'
    RCD Espanyol angriper i Getafe. Adri Embarba fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    69'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    70'
    Jonathan Silva
    Dommer Alejandro Muniz Ruiz gir Jonathan Silva (Getafe CF) et gult kort.
    70'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Manu Morlanes
    Manu Morlanes (RCD Espanyol) erstattes av Keidi Bare.
    72'
    73'
    74'
    74'
    75'
    Adria Pedrosa
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) avanserer forover på Coliseum Alfonso Pérez. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Inn: Jaime Mata
    Ut: Enes Ünal
    Quique gjør dagens andre bytte i Getafe, når han tar ut Enes Ünal og setter inn Jaime Mata.
    77'
    79'
    Allan Nyom ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Inn: Florentino Luis
    Ut: Allan Nyom
    Quique (Getafe CF) tar ut Allan Nyom som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Florentino Luis.
    81'
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Carles Alena
    Getafe CF bytter ut Carles Alena med Jorge Cuenca. Dette er det fjerde byttet som Quique gjør i dagens kamp.
    81'
    83'
    Skade: Getafe
    86'
    87'
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    88'
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Adri Embarba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Wu Lei, mens Adri Embarba tar plass på benken.
    90'
    Damian Suarez (Getafe CF) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    90'+2
    90'+2
    90'+4
    Keidi Bare
    Keidi Bare (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.