Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Skudd på mål, Getafe
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) avanserer forover på Coliseum Alfonso Pérez. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Getafe får tildelt et hjørnespark
    10'
    Gult kort til Real Valladolid
    Kike Perez
    Dommeren gir Kike Perez (Real Valladolid) et gult kort.
    11'
    Joaquin Fernandez
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Getafe CF.
    13'
    Joaquin Fernandez (Real Valladolid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Domingos Duarte
    Frispark for Real Valladolid på egen banehalvdel.
    14'
    Getafe blir avblåst for offside
    Enes Ünal
    Getafe CF angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Valladolid får straffe av Alejandro Muniz Ruiz på Coliseum Alfonso Pérez.
    18'
    Gult kort til Getafe
    Djene
    Djene (Getafe CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    18'
    Real Valladolid scorer på straffe!
    Getafe 0 - 1 Real Valladolid
    Mål: Sergio Leon
    Mål! Real Valladolid tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Sergio Leon.
    20'
    Djene
    Frispark til Real Valladolid på halvdelen til Getafe CF.
    21'
    Sergio Escudero
    22'
    Kike Perez
    Frispark Getafe CF.
    23'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Real Valladolid på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Real Valladolid.
    28'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 1 Real Valladolid
    Mål: Borja Mayoral
    Målgivende: Mauro Arambarri
    Borja Mayoral scorer og utligner dermed til 1-1. Mauro Arambarri var nest sist på ballen.
    29'
    Skudd på mål, Real Valladolid
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Sergio Escudero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Real Valladolid, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Real Valladolid får tildelt et hjørnespark
    Alejandro Muniz Ruiz tildeler Real Valladolid en corner. Sergio Escudero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Getafe 2 - 1 Real Valladolid
    Mål: Damian Suarez
    Målgivende: Domingos Duarte
    Mål! Getafe CF tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Damian Suarez på Coliseum Alfonso Pérez. Det er en fin assist fra Domingos Duarte.
    31'
    Spillerbytte - Real Valladolid
    Inn: Jawad El Yamiq
    Ut: Joaquin Fernandez
    Pacheta gjør dagens første bytte i Getafe, når han tar ut Joaquin Fernandez og setter inn Jawad El Yamiq.
    33'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    34'
    Mauro Arambarri
    Real Valladolid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Real Valladolid blir avblåst for offside
    Sergio Leon
    Real Valladolid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    36'
    Mål for Real Valladolid!
    Getafe 2 - 2 Real Valladolid
    Målgivende: Kike Perez
    Mål! Sergio Leon utligner til 2-2. Flott spill fra Kike Perez før målet.
    37'
    39'
    41'
    Carles Alena
    Carles Alena (Getafe CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    42'
    43'
    45'+1
    Inn: Zouhair Feddal
    Ut: Jawad El Yamiq
    Pacheta (Real Valladolid) gjør sitt andre bytte for dagen. Zouhair Feddal erstatter Jawad El Yamiq.
    46'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Jaime Seoane
    Ut: Angel Algobia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Jaime Seoane, mens Angel Algobia tar plass på benken.
    46'
    47'
    Getafe 2 - 3 Real Valladolid
    Mål: Oscar Plano
    Mål! Oscar Plano gir Real Valladolid en 2-3 ledelse.
    48'
    Enes Ünal
    48'
    Getafe CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Valladolid.
    50'
    Skudd utenfor mål, Real Valladolid
    Javi Sanchez
    Real Valladolid angriper i Getafe. Javi Sanchez fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    57'
    Gonzalo Plata
    Real Valladolid fosser forover og Gonzalo Plata fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Sergio Leon
    I Getafe slår Sergio Leon en corner fra venstre.
    59'
    Mauro Arambarri ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Mauro Arambarri
    Getafe CF bytter ut Mauro Arambarri med Munir El Haddadi.
    63'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Real Valladolid.
    67'
    Juan Iglesias (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    68'
    David Soria
    David Soria (Getafe CF) får et gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    69'
    David Soria
    Kan Real Valladolid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    71'
    Getafe CF har fått straffespark i Getafe!
    72'
    72'
    Alvaro Aguado
    Alvaro Aguado (Real Valladolid) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Getafe CF får straffe på Coliseum Alfonso Pérez. Enes Ünal mislykkes med å sette den i mål!
    73'
    Shon Weissman
    Shon Weissman fra Real Valladolid er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    73'
    74'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Juan Iglesias
    Bytte for Getafe CF. Juan Latasa kommer inn for Juan Iglesias på Coliseum Alfonso Pérez.
    75'
    76'
    77'
    78'
    Inn: Shon Weissman
    Ut: Sergio Leon
    Real Valladolid bytter ut Sergio Leon med Shon Weissman. Dette er det tredje byttet som Pacheta gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Ivan Sanchez
    Ut: Oscar Plano
    Pacheta gjør dagens fjerde bytte i Getafe, når han tar ut Oscar Plano og setter inn Ivan Sanchez.
    79'
    Jaime Seoane
    80'
    Spillet på Coliseum Alfonso Pérez er stoppet midlertidig fordi Jaime Seoane ligger nede.
    81'
    Inn: Stefan Mitrovic
    Ut: Jaime Seoane
    Quique (Getafe CF) tar ut Jaime Seoane som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Stefan Mitrovic.
    82'
    Roque Mesa
    Real Valladolid angriper i Getafe. Roque Mesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Inn: Mickael Malsa
    Ut: Roque Mesa
    Real Valladolid gjør sitt femte bytte. Roque Mesa erstattes av Mickael Malsa.
    86'
    86'
    Enes Ünal
    Sjanse til Getafe CF! Enes Ünal er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Stefan Mitrovic
    Alejandro Muniz Ruiz tildeler Getafe CF en corner. Stefan Mitrovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    89'
    90'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Juan Latasa (Getafe CF) kommer til avslutning på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen blir reddet.
    90'+1
    90'+1
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    90'+2
    Borja Mayoral
    90'+3
    Jordi Masip
    Dommer Alejandro Muniz Ruiz viser Jordi Masip (Real Valladolid) det gule kortet.