Boudah90'+4
    Kan Degerfors IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    1'
    Diego Campos
    Diego Campos (Degerfors IF) avanserer forover på NP3 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    GIF Sundsvall, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    5'
    Det blir farlig! Frispark for Degerfors IF er nær straffområde.
    6'
    Hjørnespark til GIF Sundsvall
    11'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Erik Andersson
    GIF Sundsvall avanserer forover i Sundsvall. Erik Andersson avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Anton Kralj
    Anton Kralj (Degerfors IF) header utenfor.
    16'
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) kommer seg fri på NP3 Arena, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    20'
    20'
    I Sundsvall slår Anton Kralj en corner fra høyre.
    20'
    Målsjanse! Erik Andersson (GIF Sundsvall) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Pontus Engblom
    Pontus Engblom (GIF Sundsvall) prøver å heade ballen i mål på NP3 Arena, men mislykkes.
    23'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    24'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    25'
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    36'
    Johan Bertilsson
    Degerfors IF angriper i Sundsvall. Johan Bertilsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Frispark for GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    39'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til GIF Sundsvall like utenfor Degerfors IF-området.
    40'
    Anton Eriksson
    Målsjanse på NP3 Arena! Anton Eriksson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Rasmus Lindkvist
    GIF Sundsvall angriper, men avslutningen til Rasmus Lindkvist går utenfor.
    45'
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) header mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    Pontus Silfwer (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra venstre på NP3 Arena.
    50'
    Mål for GIF Sundsvall!
    GIF Sundsvall 1 - 0 Degerfors IF
    Mål: Saku Ylatupa
    Saku Ylatupa dundrer ballen i mål og GIF Sundsvall tar ledelsen 1-0 på NP3 Arena.
    50'
    Anton Kralj
    Degerfors IF angriper og Anton Kralj får avsluttet. Headingen treffer ikke GIF Sundsvall-målet.
    52'
    54'
    55'
    Skade: GIF Sundsvall
    56'
    Tilbake fra skade: GIF Sundsvall
    56'
    Spillerbytte - GIF Sundsvall
    Inn: Ronaldo Damus
    Ut: Pontus Engblom
    Bytte for GIF Sundsvall. Ronaldo Damus kommer inn for Pontus Engblom på NP3 Arena.
    60'
    Ronaldo Damus
    Sjanse! GIF Sundsvall avanserer forover, men Ronaldo Damus avslutter utenfor.
    61'
    62'
    63'
    64'
    Gult kort til GIF Sundsvall
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    64'
    Frisparket tildelt Degerfors IF er farlig nær GIF Sundsvalls målområde.
    65'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Adhavan Rajamohan
    Ut: Johan Bertilsson
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt første bytte for dagen. Adhavan Rajamohan erstatter Johan Bertilsson.
    67'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    GIF Sundsvall angriper. Erik Andersson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Granit Maqedonci tildeler GIF Sundsvall en corner. Erik Andersson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Ronaldo Damus (GIF Sundsvall) kommer til en målsjanse på NP3 Arena, men klarer ikke å score.
    72'
    GIF Sundsvall 2 - 0 Degerfors IF
    Målgivende: Ronaldo Damus
    Mål! Saku Ylatupa øker GIF Sundsvalls ledelse til 2-0 på NP3 Arena. Det er en fin assist fra Ronaldo Damus.
    74'
    Inn: Dennis Olsson
    Ut: Rasmus Lindkvist
    GIF Sundsvall bytter ut Rasmus Lindkvist med Dennis Olsson. Dette er det andre byttet som Henrik Ahnstrand gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Ludvig Navik
    Ut: Daniel Tom John Stensson
    GIF Sundsvall bytter ut Daniel Stensson med Ludvig Navik.
    75'
    77'
    78'
    Saku Ylatupa
    Sjanse i Sundsvall! Saku Ylatupa (GIF Sundsvall) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Inn: Justin Salmon
    Ut: Adam Carlen
    Adam Carlen (Degerfors IF) erstattes av Justin Salmon.
    80'
    Inn: Daniel Krezic
    Ut: Anton Kralj
    Tobias Solberg gjør dagens tredje bytte i Sundsvall, når han tar ut Anton Kralj og setter inn Daniel Krezic.
    80'
    Mål for Degerfors IF!
    GIF Sundsvall 2 - 1 Degerfors IF
    Mål: Abdelrahman Boudah
    Målgivende: Erik Lindell
    Abdelrahman Saidi setter inn en redusering på NP3 Arena. Stillingen er nå 2-1. Erik Lindell var nest sist på ballen.
    84'
    85'
    Inn: Jesper Carstrom
    Ut: Erik Andersson
    Henrik Ahnstrand gjør dagens fjerde bytte i Sundsvall, når han tar ut Erik Andersson og setter inn Jesper Carstrom.
    85'
    Inn: Teodor Stenshagen
    Ut: Robert Lundstrom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for GIF Sundsvall. Inn kommer Teodor Stenshagen, mens Robert Lundstrom tar plass på benken.
    85'
    Granit Maqedonci tildeler Degerfors IF en corner. Christos Gravius sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    En av Degerfors IFs spillere går i offside.
    87'
    GIF Sundsvall angriper i Sundsvall. Ronaldo Damus fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    GIF Sundsvall 2 - 2 Degerfors IF
    Mål! Abdelrahman Saidi utligner for Degerfors IF. Stillingen er dermed 2-2 i Sundsvall. Erik Lindell sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Gult kort til Degerfors IF
    Dommer Granit Maqedonci gir Diego Campos (Degerfors IF) et gult kort.
    90'
    GIF Sundsvall angriper, men Ronaldo Damus vinkes av for offside.
    90'+2
    GIF Sundsvall må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Degerfors IF.
    90'+3
    GIF Sundsvall 2 - 3 Degerfors IF
    Målgivende: Gustav Granath
    Degerfors IF leder 2-3 etter en scoring av Abdelrahman Saidi. Flott spill fra Gustav Granath før målet.
    90'+4
    Dommer Granit Maqedonci ser at linjemannen løfter flagget, og Degerfors IFs Abdelrahman Saidi blåses av for offside.