GIF Sundsvall tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    25'
    GIF Sundsvall, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Robert Gojani
    IF Elfsborg angriper i Sundsvall. Robert Gojani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    En av GIF Sundsvalls spillere blir avblåst for offside på NP3 Arena.
    30'
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    38'
    Per Frick
    IF Elfsborg avanserer forover i Sundsvall. Per Frick avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Frispark for GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    41'
    IF Elfsborg fosser fremover, men Per Frick går rett i offsidefella.
    43'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt IF Elfsborget.
    44'
    Magnus Lindgren tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Lundevall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Robert Gojani (IF Elfsborg) kommer seg fri på NP3 Arena, men avslutningen går utenfor.
    44'
    45'
    Simon Lundevall
    Målsjanse! Simon Lundevall (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og IF Elfsborg får straffe!
    51'
    IF Elfsborg scorer på straffe!
    GIF Sundsvall 1 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Issam Jebali
    Issam Jebali setter ballen i mål fra straffemerket på NP3 Arena. Dermed står det 1-1 i Sundsvall.
    52'
    David Batanero
    David Batanero (GIF Sundsvall) kommer til avslutning på NP3 Arena - i stolpen! Oj, oj, oj.
    53'
    Linus Hallenius
    Sjanse til GIF Sundsvall! Linus Hallenius er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    I Sundsvall slår Romain Gall en corner fra venstre.
    54'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Viktor Prodell
    Ut: Per Frick
    Bytte for IF Elfsborg. Viktor Prodell kommer inn for Per Frick på NP3 Arena.
    54'
    Mål for GIF Sundsvall!
    GIF Sundsvall 2 - 1 IF Elfsborg
    Målgivende: David Batanero
    Mål! Romain Gall gir GIF Sundsvall en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra David Batanero.
    56'
    Issam Jebali
    Issam Jebali (IF Elfsborg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Simon Lundevall avslutter utenfor.
    59'
    61'
    61'
    63'
    63'
    Viktor Prodell
    IF Elfsborg angriper i Sundsvall. Viktor Prodell fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    IF Elfsborg angriper. Viktor Prodell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Daniel Gustafsson
    Målsjanse på NP3 Arena! Daniel Gustavsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Simon Lundevall (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på NP3 Arena.
    69'
    Spillerbytte - GIF Sundsvall
    Inn: Eric Bjorkander
    Ut: Christian Sivodedov
    Joel Cedergren (GIF Sundsvall) gjør sitt første bytte for dagen. Eric Bjorkander erstatter Christian Sivodedov.
    70'
    Simon Lundevall (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på NP3 Arena.
    70'
    72'
    IF Elfsborg angriper, men Issam Jebali vinkes av for offside.
    72'
    Frispark GIF Sundsvall.
    74'
    I Sundsvall slår Simon Lundevall en corner fra venstre.
    77'
    Robert Gojani (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på NP3 Arena, men klarer ikke å score.
    77'
    Offside! Simon Lundevall blir vinket av og IF Elfsborg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    78'
    80'
    Inn: Kim Skoglund
    Ut: Peter Wilson
    Joel Cedergren gjør dagens andre bytte i Sundsvall, når han tar ut Peter Wilson og setter inn Kim Skoglund.
    81'
    82'
    Inn: Jesper Karlsson
    Ut: Simon Olsson
    IF Elfsborg gjør sitt andre bytte. Simon Olsson erstattes av Jesper Karlsson.
    82'
    Magnus Lindgren tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Lundevall sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.