Soma71'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    1'
    Saviour Amunde Godwin
    Casa Pia avanserer forover i Barcelos. Saviour Amunde Godwin avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    En av Casa Pias spillere går i offside.
    5'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Casa Pia på egen banehalvdel.
    7'
    Casa Pia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Casa Pia.
    11'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    12'
    Kevin Medina
    Gil Vicente Barcelos angriper, men avslutningen til Kevin Medina går utenfor.
    16'
    Duplexe Tchamba
    Duplexe Tchamba (Casa Pia) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Pedro Miguel Amorim Pereira Silva avslutter utenfor.
    20'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Yuki Soma (Casa Pia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    27'
    Yuki Soma kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    29'
    Offside! Felippe Cardoso blir vinket av og Casa Pia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    Derick Theodoro Santos Poloni
    Sjanse i Barcelos! Derick Theodoro Santos Poloni (Casa Pia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Fran Navarro
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Fran Navarro fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    33'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Casa Pia.
    35'
    Frispark for Casa Pia på egen banehalvdel.
    37'
    Gil Vicente Barcelos fosser fremover, men Fran Navarro går rett i offsidefella.
    39'
    40'
    Afonso Taira
    Afonso Taira (Casa Pia) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    42'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Gil Vicente Barcelos er nær straffområde.
    44'
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Fran Navarro treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Ze Carlos
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Ze Carlos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    49'
    50'
    51'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Casa Pia angriper på Estadio Cidade de Barcelos. Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes header utenfor.
    51'
    53'
    54'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Henrique Gomes
    Henrique Gomes (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    54'
    Felippe Cardoso
    Målsjanse! Felippe Cardoso (Casa Pia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillet på Estadio Cidade de Barcelos er stoppet midlertidig fordi Ricardo Jorge Cecilia Batista ligger nede.
    62'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Laurindo Dilson Aurelio
    Ut: Kevin Medina
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Laurindo Dilson Aurelio kommer inn for Kevin Medina på Estadio Cidade de Barcelos.
    62'
    Ricardo Jorge Cecilia Batista er tilbake i kampen igjen.
    63'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 Casa Pia
    Mål: Fran Navarro
    Fran Navarro setter ballen i nettet og Gil Vicente Barcelos leder nå 1-0.
    63'
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Casa Pia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    67'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    69'
    Rødt kort!
    Spilleren på Casa Pia får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    71'
    Rødt kort til Casa Pia
    Yuki Soma
    Yuki Soma sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Casa Pia må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    71'
    I Barcelos slår Murilo en corner fra høyre.
    73'
    Inn: Roan Roberto Wilson Gordon
    Ut: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Roan Roberto Wilson Gordon, mens Pedro Miguel Amorim Pereira Silva tar plass på benken.
    73'
    Inn: Adrian Marin
    Ut: Henrique Gomes
    Henrique Gomes (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Adrian Marin.
    73'
    Spillerbytte - Casa Pia
    Inn: Clayton Fernandes Silva
    Ut: Leonardo da Costa Bolgado
    Casa Pia gjør sitt første bytte. Leonardo da Costa Bolgado erstattes av Clayton Fernandes Silva.
    74'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Gil Vicente Barcelos
    78'
    Frispark til Casa Pia på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    79'
    Inn: Diogo Pinto
    Ut: Benedito Mambuene Mukendi
    Casa Pia bytter ut Benedito Mambuene Mukendi med Diogo Pinto.
    80'
    Inn: Takahiro Kunimoto
    Ut: Felippe Cardoso
    Filipe Goncalo Pinto Martins (Casa Pia) gjør sitt tredje bytte for dagen. Takahiro Kunimoto erstatter Felippe Cardoso.
    80'
    Clayton Fernandes Silva
    Sjanse til Casa Pia! Clayton Fernandes Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos angriper. Kanya Fujimoto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    82'
    Inn: Andre Filipe Encarnacao Simoes
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Kanya Fujimoto med Andre Filipe Encarnacao Simoes. Dette er det fjerde byttet som Daniel Sousa gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Carraca
    Ut: Murilo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Carraca, mens Murilo tar plass på benken.
    83'
    Målsjanse til Casa Pia! Clayton Fernandes Silva treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Casa Pia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gil Vicente Barcelos.
    84'
    Gult kort til Casa Pia
    Takahiro Kunimoto
    Takahiro Kunimoto (Casa Pia) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Carraca
    Gil Vicente Barcelos angriper på Estadio Cidade de Barcelos og Carraca får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    85'
    85'
    86'
    Inn: Nermin Zolotic
    Ut: Afonso Taira
    Filipe Goncalo Pinto Martins gjør dagens fjerde bytte i Barcelos, når han tar ut Afonso Taira og setter inn Nermin Zolotic.
    86'
    Inn: Joao Aniceto Grandela Nunes
    Ut: Derick Theodoro Santos Poloni
    Derick Theodoro Santos Poloni (Casa Pia) erstattes av Joao Aniceto Grandela Nunes.
    86'
    Offside! Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'
    I Barcelos slår Takahiro Kunimoto en corner fra høyre.
    90'+2
    90'+2
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Fran Navarro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    Casa Pia angriper, men Saviour Amunde Godwin vinkes av for offside.
    90'+4
    Offside! Saviour Amunde Godwin blir vinket av og Casa Pia må dermed bygge opp et nytt angrep.