CD Tondela avanserer forover og Neto Borges kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    I Barcelos slår Pedrinho en corner fra høyre.
    CD Tondela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    CD Tondela angriper, men Hugo Miguel blåser for offside.
    25'
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    29'
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    29'
    Hugo Miguel tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Kanya Fujimoto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    I Barcelos slår Kanya Fujimoto en corner fra høyre.
    30'
    30'
    En av CD Tondelas spillere blir avblåst for offside.
    31'
    35'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    36'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær CD Tondelas målområde.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Gil Vicente Barcelos
    38'
    Rødt kort til CD Tondela
    Marcelo Alves Santos
    Marcelo Alves sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! CD Tondela må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    39'
    Pedro Trigueira ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Pedro Trigueira er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Cidade de Barcelos.
    42'
    Lino
    Lino (Gil Vicente Barcelos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Hugo Miguel tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    45'+2
    Dommer Hugo Miguel venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Trigueira ligger nede.
    45'+2
    Pedro Trigueira kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    45'+3
    Frispark CD Tondela.
    45'+3
    45'+5
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+8
    Lino
    Sjanse i Barcelos! Lino (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    CD Tondela, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    47'
    48'
    50'
    51'
    53'
    En av CD Tondelas spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    54'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 CD Tondela
    Mål: Kanya Fujimoto
    Målgivende: Pedrinho
    I Barcelos tar Gil Vicente Barcelos ledelsen 1-0 etter et mål av Kanya Fujimoto. Flott spill fra Pedrinho før målet.
    56'
    Neto Borges vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    Neto Borges er på beina igjen og fortsetter kampen.
    60'
    Daniel Dos Anjos
    CD Tondela angriper i Barcelos. Daniel Dos Anjos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    61'
    Gil Vicente Barcelos 2 - 0 CD Tondela
    Mål: Lino
    Målgivende: Kanya Fujimoto
    Mål! Lino gir Gil Vicente Barcelos en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Kanya Fujimoto.
    63'
    64'
    65'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Kanya Fujimoto
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Gult kort til CD Tondela
    Rafael Barbosa
    Rafael Barbosa (CD Tondela) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Salvador Agra
    CD Tondela avanserer forover i Barcelos. Salvador Agra avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Giorgi Aburjania
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Kanya Fujimoto med Giorgi Aburjania.
    70'
    72'
    Antoine Leautey
    Gil Vicente Barcelos angriper. Antoine Leautey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    74'
    CD Tondela fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Gil Vicente Barcelos 3 - 0 CD Tondela
    Mål: Lino
    Mål! Lino øker Gil Vicente Barceloss ledelse til 3-0 på Estadio Cidade de Barcelos. Pedrinho var nest sist på ballen.
    76'
    Spillerbytte - CD Tondela
    Inn: Sessi D'Almeida
    Ut: Pedro Augusto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Tondela. Inn kommer Sessi D'Almeida, mens Pedro Augusto tar plass på benken.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Neto Borges (CD Tondela) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Neto Borges er tilbake i kampen igjen.
    81'
    Inn: Bilel Aouacheria
    Ut: Antoine Leautey
    Ricardo Soares gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Antoine Leautey og setter inn Bilel Aouacheria.
    82'
    Inn: Henrique Gomes
    Ut: Talocha
    Ricardo Soares (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Henrique Gomes erstatter Talocha.
    82'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    86'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til CD Tondela.
    87'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Daniel Dos Anjos
    Bytte for CD Tondela. Juan Boselli kommer inn for Daniel Dos Anjos på Estadio Cidade de Barcelos.
    87'
    Inn: Joao Afonso
    Ut: Vitor Carvalho
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt fjerde bytte. Vitor Carvalho erstattes av Joao Afonso.
    87'
    Inn: Matheus Bueno
    Ut: Pedrinho
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Pedrinho med Matheus Bueno. Dette er det femte byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    87'
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Rafael Barbosa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    88'
    89'
    89'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    90'
    Undabarrena,Iker
    Iker Undabarrena (CD Tondela) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.