Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Estoril Praia.
    Fran Navarro (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Gil Vicente Barcelos får tildelt et hjørnespark
    Kanya Fujimoto
    I Barcelos slår Kanya Fujimoto en corner fra høyre.
    31'
    Pedrinho
    Andre Narciso tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Skudd på mål, Gil Vicente Barcelos
    Antoine Leautey
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Antoine Leautey treffer mål, men keeper redder.
    37'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Pedrinho
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    37'
    Pedrinho
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    38'
    40'
    Chico Geraldes (Estoril Praia) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    41'
    42'
    Andre Narciso signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    45'+2
    46'
    Andre Narciso signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    47'
    48'
    VAR sjekker om det er straffe
    48'
    Ingen straffe
    49'
    49'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Skudd på mål, Estoril Praia
    Andre Franco
    Sjanse i Barcelos! Andre Franco (Estoril Praia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    Estoril Praia, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Pedrinho
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Andre Narciso.
    54'
    Frispark Estoril Praia.
    54'
    Estoril Praia angriper i Barcelos. Andre Franco fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Ikke rødt kort likevel
    56'
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Fran Navarro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Pedrinho
    Andre Narciso tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Fran Navarro (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Estoril Praia
    Inn: Andre Clovis
    Ut: Leonardo Ruiz
    Estoril Praia bytter ut Leonardo Ruiz med Andre Clovis. Dette er det første byttet som Bruno Pinheiro gjør i dagens kamp.
    62'
    63'
    63'
    66'
    67'
    Pedrinho
    I Barcelos slår Pedrinho en corner fra høyre.
    68'
    Ruben Fernandes
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover i Barcelos. Ruben Fernandes avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Boubacar Hanne
    Ut: Antoine Leautey
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Boubacar Hanne kommer inn for Antoine Leautey på Estadio Cidade de Barcelos.
    69'
    Giorgi Aburjania (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    70'
    71'
    71'
    Inn: Rosier Loreintz
    Ut: Chico Geraldes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estoril Praia. Inn kommer Rosier Loreintz, mens Chico Geraldes tar plass på benken.
    72'
    Inn: Matheus Bueno
    Ut: Kanya Fujimoto
    Ricardo Soares gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Kanya Fujimoto og setter inn Matheus Bueno.
    72'
    Rosier Loreintz
    Rosier Loreintz (Estoril Praia) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    74'
    74'
    Estoril Praia får tildelt et hjørnespark
    Arthur Gomes (Estoril Praia) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    75'
    Estoril Praia angriper og Rosier Loreintz får avsluttet. Headingen treffer ikke Gil Vicente Barcelos-målet.
    76'
    76'
    80'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jordi Mboula (Estoril Praia) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Jordi Mboula kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    82'
    Inn: Xavier
    Ut: Jordi Mboula
    Bruno Pinheiro (Estoril Praia) tar ut Jordi Mboula som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Xavier.
    82'
    85'
    Boubacar Hanne
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Boubacar Hanne avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Spillet på Estadio Cidade de Barcelos er stoppet midlertidig fordi Raul Silva ligger nede.
    86'
    Raul Silva er tilbake på banen igjen.
    87'
    Frispark til Estoril Praia på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    87'
    Nahuel Ferraresi
    Nahuel Ferraresi (Estoril Praia) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    88'
    Gult kort til Estoril Praia
    Raul Silva
    Raul Silva mottar et gult kort i Barcelos, og må dermed stå over en kamp for Estoril Praia.
    88'
    88'
    Inn: Juan Jose Calero
    Ut: Giorgi Aburjania
    Ricardo Soares (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Juan Jose Calero erstatter Giorgi Aburjania.
    88'
    Inn: Elder Santana
    Ut: Fran Navarro
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Fran Navarro med Elder Santana. Dette er det fjerde byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    88'
    Gil Vicente Barcelos blir avblåst for offside
    Juan Jose Calero
    Offside! Juan Jose Calero blir vinket av og Gil Vicente Barcelos må dermed bygge opp et nytt angrep.