Gil Vicente Barcelos får tildelt et hjørnespark
    Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    3'
    Estrela Amadora får tildelt et frispark
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    3'
    Gil Vicente Barcelos får tildelt et frispark
    Frispark i en god posisjon for Gil Vicente Barcelos!
    6'
    Gult kort til Estrela Amadora
    Pedro Mendes
    Dommer Helder Carvalho viser Pedro Mendes (Estrela Amadora) det gule kortet.
    6'
    Skudd utenfor mål, Gil Vicente Barcelos
    Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Estrela Amadora.
    8'
    Leo Silva vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    10'
    Leo Silva er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Cidade de Barcelos.
    11'
    Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    12'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Målgivende: Murilo
    Mål! Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos header ballen i mål og gir Gil Vicente Barcelos ledelsen 1-0 på Estadio Cidade de Barcelos. Murilo var nest sist på ballen.
    12'
    Frispark Estrela Amadora.
    13'
    Murilo
    I Barcelos slår Murilo en corner fra venstre.
    15'
    Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Estrela Amadora får tildelt et hjørnespark
    Joao Reis
    Helder Carvalho tildeler Estrela Amadora en corner. Joao Reis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    21'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    Roman Mory Diaman Gbane er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Leo Silva
    I Barcelos slår Leo Silva en corner fra venstre.
    25'
    Murilo
    Helder Carvalho tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Dommer Helder Carvalho venter med å sette i gang spillet fordi Nkanyiso Shinga ligger nede.
    33'
    Murilo
    34'
    Ze Carlos
    Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    35'
    Estrela Amadora slipper å klare seg uten Nkanyiso Shinga som kommer tilbake på banen i Barcelos.
    35'
    Leo Silva
    Leo Silva (Estrela Amadora) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    36'
    Skudd utenfor mål, Estrela Amadora
    Pedro Sa
    Estrela Amadora angriper, men avslutningen til Pedro Sa går utenfor.
    36'
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Gustavo Henrique Alves Rodrigues
    Ut: Nkanyiso Shinga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estrela Amadora. Inn kommer Gustavo Henrique Alves Rodrigues, mens Nkanyiso Shinga tar plass på benken.
    36'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Leo Silva
    Leo Silva (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    38'
    Pedro Sa
    Estrela Amadora angriper i Barcelos. Pedro Sa fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    Frispark til Estrela Amadora på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    40'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    40'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    45'+2
    Skudd på mål, Estrela Amadora
    Leo Silva
    Sjanse i Barcelos! Leo Silva (Estrela Amadora) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+4
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) mottar et gult kort på Estadio Cidade de Barcelos, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    45'+4
    45'+5
    Inn: Heverton
    Ut: Pedro Mendes
    Pedro Mendes (Estrela Amadora) erstattes av Hevertton.
    46'
    Estrela Amadora blir avblåst for offside
    Andre Luiz
    Estrela Amadora angriper, men Helder Carvalho blåser for offside.
    48'
    Skudd på mål, Gil Vicente Barcelos
    Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Kanya Fujimoto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Kikas
    Estrela Amadora angriper i Barcelos. Kikas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Andre Luiz
    Sjanse! Estrela Amadora avanserer forover, men Andre Luiz avslutter utenfor.
    52'
    Pedro Sa
    Helder Carvalho tildeler Estrela Amadora en corner. Pedro Sa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Mansur
    Estrela Amadora avanserer forover i Barcelos. Mansur avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Inn: Ronaldo Rodrigues Tavares
    Ut: Andre Luiz
    Bytte for Estrela Amadora. Ronaldo Rodrigues Tavares kommer inn for Andre Luiz på Estadio Cidade de Barcelos.
    53'
    Gustavo Henrique Alves Rodrigues
    Offside! Gustavo Henrique Alves Rodrigues (Estrela Amadora) er alene igjennom, men dommer Helder Carvalho ser at linjemannen er oppe med flagget.
    56'
    Ronald Pereira Martins
    Dommer Helder Carvalho gir Ronald Pereira Martins (Estrela Amadora) et gult kort.
    56'
    Gil Vicente Barcelos blir avblåst for offside
    Valdemiro Pinto Domingos
    Gil Vicente Barceloss Valdemiro Pinto Domingos blåses av for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    58'
    Målsjanse til Estrela Amadora! Gustavo Henrique Alves Rodrigues treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Inn: Alosio de Souza Genezio
    Ut: Pedro Sa
    Estrela Amadora gjør sitt femte bytte. Pedro Sa erstattes av Alosio de Souza Genezio.
    62'
    62'
    Inn: Regis Ndo
    Ut: Ronald Pereira Martins
    Estrela Amadora bytter ut Ronald Pereira Martins med Regis Ndo.
    62'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Roko Baturina
    Ut: Valdemiro Pinto Domingos
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos gjør dagens første bytte i Barcelos, når han tar ut Valdemiro Pinto Domingos og setter inn Roko Baturina.
    63'
    Inn: Marlon Douglas de Sales Silva
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt andre bytte. Murilo erstattes av Marlon Douglas de Sales Silva.
    63'
    Heverton
    Hevertton (Estrela Amadora) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    63'
    64'
    66'
    Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Felix Correia fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    73'
    Regis Ndo
    Regis Ndo (Estrela Amadora) får et gult kort av dommer Helder Carvalho.
    76'
    76'
    Spillet på Estadio Cidade de Barcelos er stoppet midlertidig fordi Marlon Douglas de Sales Silva ligger nede.
    77'
    Marlon Douglas de Sales Silva
    Marlon Douglas de Sales Silva (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    77'
    Marlon Douglas de Sales Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    77'
    Regis Ndo
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Regis Ndo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Sjanse til Estrela Amadora! Gustavo Henrique Alves Rodrigues er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Regis Ndo
    Regis Ndo (Estrela Amadora) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos, men blir avblåst for offside.
    81'
    82'
    Inn: Manuel Lopes
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Kanya Fujimoto med Manuel Lopes.
    83'
    Inn: Roan Roberto Wilson Gordon
    Ut: Felix Correia
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Roan Roberto Wilson Gordon erstatter Felix Correia.
    83'
    VAR sjekker om det er straffe til Estrela Amadora
    84'
    Ingen straffe til Estrela Amadora
    86'
    Kikas
    Kikas (Estrela Amadora) får et gult kort av dommer Helder Carvalho.
    86'
    Mål for Estrela Amadora!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 1 Estrela Amadora
    Mål: Regis Ndo
    Mål! Regis Ndo utligner til 1-1.
    88'
    88'
    90'
    90'+2
    90'+2
    Inn: Jorge Miguel Castro Monteiro
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Jorge Miguel Castro Monteiro, mens Martim Carvalho Neto tar plass på benken.
    90'+2
    Regis Ndo
    Offside! Regis Ndo (Estrela Amadora) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+3
    Jorge Miguel Castro Monteiro
    En av Gil Vicente Barceloss spillere går i offside.
    90'+4
    Kikas
    Dommer Helder Carvalho ser at linjemannen løfter flagget, og Estrela Amadoras Kikas blåses av for offside.
    90'+6
    I Barcelos slår Marlon Douglas de Sales Silva en corner fra venstre.
    90'+7
    Marlon Douglas de Sales Silva (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.