Kampen er i gang på Estadio Cidade de Barcelos.
    I Barcelos slår Kanya Fujimoto en corner fra venstre.
    Sjanse til Gil Vicente FC! Pedrinho er nær ved å score, men keeper redder.
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    En av Moreirense FCs spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    7'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    12'
    Pedro Marques
    Pedro Marques (Gil Vicente FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Gil Vicente FC på egen banehalvdel.
    13'
    Kanya Fujimoto
    Målsjanse til Gil Vicente FC! Kanya Fujimoto treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Frispark Moreirense FC.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Moreirense FC
    18'
    Moreirense FC scorer på straffe!
    Gil Vicente Barcelos 0 - 1 Moreirense FC
    Mål: Rafael Martins
    Rafael Martins dundrer inn et straffespark på Estadio Cidade de Barcelos. Stillingen er nå 0-1.
    19'
    Dommeren dømmer straffe til Moreirense FC
    19'
    Moreirense FC har fått straffe!
    19'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    21'
    Gil Vicente FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Gil Vicente FC.
    23'
    Pedrinho
    Gil Vicente FC angriper på Estadio Cidade de Barcelos og Pedrinho får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    25'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Offside! Rafael Martins blir vinket av og Moreirense FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Frispark til Moreirense FC på halvdelen til Gil Vicente FC.
    32'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    33'
    Steven Vitoria
    I Barcelos får Steven Vitoria (Moreirense FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    34'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Gil Vicente FC angriper i Barcelos. Pedro Marques fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Nuno Almeida tildeler Gil Vicente FC en corner. Kanya Fujimoto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    38'
    40'
    Gult kort til Moreirense FC
    Filipe Soares
    Dommer Nuno Almeida gir Filipe Soares (Moreirense FC) et gult kort.
    40'
    Pedrinho (Gil Vicente FC) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    41'
    Lourency (Gil Vicente FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    42'
    Gil Vicente FC angriper, men avslutningen til Pedro Marques går utenfor.
    42'
    43'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Vitor Carvalho
    Ut: Joao Afonso
    Gil Vicente FC gjør sitt første bytte. Joao Afonso erstattes av Vitor Carvalho.
    46'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 1 Moreirense FC
    Mål: Pedro Marques
    Mål! Pedro Marques utligner for Gil Vicente FC. Stillingen er dermed 1-1 i Barcelos.
    47'
    Abdu Conte
    Sjanse! Moreirense FC avanserer forover, men Abdu Conte avslutter utenfor.
    54'
    55'
    En av Moreirense FCs spillere går i offside.
    56'
    57'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Claude Goncalves
    Claude Goncalves (Gil Vicente FC) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Frispark Gil Vicente FC.
    60'
    60'
    Nogueira
    Dommer Nuno Almeida viser Nogueira (Gil Vicente FC) det gule kortet.
    61'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    61'
    65'
    Inn: Yves Baraye
    Ut: Pedro Marques
    Gil Vicente FC bytter ut Pedro Marques med Yves Baraye.
    65'
    Inn: Antoine Leautey
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente FC bytter ut Kanya Fujimoto med Antoine Leautey. Dette er det tredje byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    65'
    Abdu Conte (Moreirense FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    66'
    I Barcelos header Steven Vitoria (Moreirense FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    67'
    Nuno Almeida tildeler Moreirense FC en corner. Felipe Pires sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Yan Matheus Santos Souza
    Ut: Walterson
    Vasco Seabra gjør dagens første bytte i Barcelos, når han tar ut Walterson og setter inn Yan.
    70'
    Inn: Andre Luis
    Ut: Rafael Martins
    Vasco Seabra (Moreirense FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Andre Luis erstatter Rafael Martins.
    70'
    70'
    Inn: Lino
    Ut: Lourency
    Lourency (Gil Vicente FC) erstattes av Samuel Dias Lino.
    71'
    Gil Vicente Barcelos scorer selvmål!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 2 Moreirense FC
    Mål: Nogueira
    Selvmål! Nogueira kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-2!
    72'
    Felipe Pires
    Felipe Pires (Moreirense FC) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Yves Baraye
    Gil Vicente FC avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos og Yves Baraye kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Moreirense FC.
    76'
    76'
    Inn: Nahuel Ferraresi
    Ut: Felipe Pires
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense FC. Inn kommer Nahuel Ferraresi, mens Felipe Pires tar plass på benken.
    78'
    Lino
    Samuel Dias Lino (Gil Vicente FC) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    79'
    I Barcelos slår Joao Talocha en corner fra venstre.
    80'
    Vitor Carvalho
    Gil Vicente FC angriper på Estadio Cidade de Barcelos. Vitor Carvalho header utenfor.
    80'
    81'
    Nogueira
    Nogueira (Gil Vicente FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Paulinho
    Ut: Joel Vieira Pereira
    Joel Pereira (Gil Vicente FC) erstattes av Paulinho.
    82'
    Joao Talocha (Gil Vicente FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    83'
    84'
    86'
    Lino
    Samuel Dias Lino (Gil Vicente FC) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Inn: David Martins Simao
    Ut: Filipe Soares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense FC. Inn kommer David Simao, mens Filipe Soares tar plass på benken.