Gil Vicente Barcelos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark i en god posisjon for Moreirense FC!
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    I Barcelos slår Paulinho en corner fra høyre.
    10'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Ze Carlos
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Ze Carlos avslutter utenfor.
    13'
    Frispark til Moreirense FC på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    14'
    Sjanse til Moreirense FC! Rafael Martins er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    15'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Paulinho (Moreirense FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    18'
    Lazar Rosic
    Lazar Rosic (Moreirense FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    19'
    Frispark Moreirense FC.
    20'
    Lazar Rosic
    Lazar Rosic (Moreirense FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    21'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    22'
    En av Moreirense FCs spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    23'
    Vitor Carvalho (Gil Vicente Barcelos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    25'
    Vitor Carvalho kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    26'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Fran Navarro
    På Estadio Cidade de Barcelos fyrer Fran Navarro (Gil Vicente Barcelos) av et skudd - i stolpen!
    32'
    Antoine Leautey
    Antoine Leautey skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Gil Vicente Barcelos.
    36'
    Ze Carlos
    Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    38'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Moreirense FC angriper, men avslutningen til Rafael Martins går utenfor.
    42'
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    43'
    43'
    En av Moreirense FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    45'+1
    Pedrinho
    Sjanse i Barcelos! Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    46'
    Rødt kort til Moreirense FC
    Fabio Pacheco
    Moreirense FC må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Nuno Almeida viser Fabio Pacheco det røde kortet.
    47'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær Moreirense FCs målområde.
    47'
    Pedrinho
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Nuno Almeida tildeler Moreirense FC en corner. Frimpong sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Moreirense FC avanserer forover i Barcelos. Rafael Martins avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Derik Lacerda
    Ut: Kevin Mirallas
    Bytte for Moreirense FC. Derik Lacerda kommer inn for Kevin Mirallas på Estadio Cidade de Barcelos.
    52'
    Derik Lacerda
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Derik Lacerda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    55'
    Antoine Leautey vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Antoine Leautey er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Boubacar Hanne
    Ut: Antoine Leautey
    Det virker som Antoine Leautey ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Boubacar Hanne.
    57'
    Jefferson
    Målsjanse til Moreirense FC! Jefferson treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    59'
    I Barcelos slår Pedrinho en corner fra venstre.
    60'
    60'
    Mål for Moreirense FC!
    Gil Vicente Barcelos 0 - 1 Moreirense FC
    Mål: Jefferson
    Målgivende: Derik Lacerda
    Mål! Jefferson gir Moreirense FC ledelsen 0-1 i Barcelos. Flott spill fra Derik Lacerda før målet.
    61'
    Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    64'
    Boubacar Hanne
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Boubacar Hanne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Nuno Almeida tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Inn: Ibrahima
    Ut: Rafael Martins
    Ricardo Sa Pinto gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Rafael Martins og setter inn Ibrahima.
    67'
    Inn: Pedro Amador
    Ut: Goncalo Franco
    Ricardo Sa Pinto (Moreirense FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedro Amador erstatter Goncalo Franco.
    67'
    67'
    68'
    Inn: Elder Santana
    Ut: Vitor Carvalho
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Vitor Carvalho med Elder Santana. Dette er det andre byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    68'
    Dommer Nuno Almeida venter med å sette i gang spillet fordi Mateus Pasinato ligger nede.
    71'
    Moreirense FC slipper å klare seg uten Mateus Pasinato som kommer tilbake på banen i Barcelos.
    73'
    Pedro Amador
    Moreirense FC angriper i Barcelos. Pedro Amador avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Gil Vicente Barcelos 0 - 2 Moreirense FC
    Mål! Jefferson gir Moreirense FC en komfortabel 0-2 ledelse. Derik Lacerda sto for den målgivende pasningen.
    74'
    74'
    Gult kort til Moreirense FC
    Jefferson
    Jefferson (Moreirense FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    74'
    Yan Matheus Santos Souza
    Yan (Moreirense FC) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Hjørnespark til Gil Vicente Barcelos
    77'
    Inn: Sori Mane
    Ut: Jefferson
    Moreirense FC bytter ut Jefferson med Sori Mane.
    77'
    Inn: Matheus Silva
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Yan (Moreirense FC) erstattes av Matheus Silva.
    77'
    Nuno Almeida tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Målsjanse! Fran Navarro (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Mateus Pasinato
    Dommeren gir Mateus Pasinato (Moreirense FC) et gult kort.
    81'
    Inn: Hackman
    Ut: Ze Carlos
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Ze Carlos med Hackman. Dette er det tredje byttet som Ricardo Soares gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Juan Jose Calero
    Ut: Fran Navarro
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt fjerde bytte. Fran Navarro erstattes av Juan Jose Calero.
    85'
    I Barcelos slår Kanya Fujimoto en corner fra høyre.
    85'
    Elder Santana
    Elder Santana (Gil Vicente Barcelos) kommer til avslutning på Estadio Cidade de Barcelos. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    85'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 2 Moreirense FC
    Mål: Lino
    Målgivende: Pedrinho
    Mål! Gil Vicente Barcelos reduserer til 1-2 etter et mål av Lino på Estadio Cidade de Barcelos. Det er en fin assist fra Pedrinho.
    89'
    Målsjanse! Boubacar Hanne (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    90'+1
    Boubacar Hanne (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Lucas Cunha
    Lucas Cunha (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    Derik Lacerda (Moreirense FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+2
    Kanya Fujimoto
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Nuno Almeida tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Kanya Fujimoto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Juan Jose Calero
    Juan Jose Calero (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Juan Jose Calero skyter i stolpen! Nære på for Gil Vicente Barcelos.
    90'+4
    90'+5
    90'+7
    90'+8
    Moreirense FC angriper, men Nuno Almeida blåser for offside.
    90'+9
    Pedrinho (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.