4'
    Gil Vicente Barcelos scorer på straffe!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 Moreirense FC
    Mål: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Mål! Pedro Miguel Amorim Pereira Silva gir Gil Vicente Barcelos ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    6'
    Dommeren dømmer straffe
    6'
    Straffe til Gil Vicente Barcelos
    6'
    Frispark til Moreirense på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    9'
    I Barcelos slår Pedro Amador en corner fra høyre.
    14'
    Andre Luis
    Andre Luis (Moreirense) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    14'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    20'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro gir Leonardo Daniel Ulineia Buta (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    21'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    21'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    23'
    Kanya Fujimoto
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    23'
    Ze Carlos
    Ze Carlos må stå over en kamp for Gil Vicente Barcelos etter å ha fått gult kort av dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro.
    24'
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Offside! Andre Luis blir vinket av og Moreirense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    26'
    Madson
    Madson (Moreirense) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    31'
    Gult kort til Moreirense FC
    Fabiano
    Fabiano (Moreirense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    31'
    34'
    Alan
    Moreirense angriper, men avslutningen til Alan går utenfor.
    36'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    37'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    41'
    42'
    45'+1
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    45'+2
    Ruben Fernandes
    Gil Vicente FC avancerar på Estadio Cidade de Barcelos och Ruben Fernandes får en nickmöjlighet – utanför!
    45'+3
    45'+4
    47'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Moreirense.
    48'
    Martim Carvalho Neto
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Martim Carvalho Neto avslutter utenfor.
    50'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro viser Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) det gule kortet.
    52'
    52'
    Pedro Amador
    Moreirense avanserer forover i Barcelos. Pedro Amador avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    54'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Moreirense en corner. Pedro Amador sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    56'
    57'
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro ser at linjemannen løfter flagget, og Moreirenses Madson blåses av for offside.
    60'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Joao Pedro Gomes Camacho
    Ut: Kobamelo Kodisang
    Moreirense bytter ut Kobamelo Kodisang med Joao Pedro Gomes Camacho. Dette er det første byttet som Tiago Aguiar gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Frimpong
    Ut: Pedro Amador
    Tiago Aguiar gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Pedro Amador og setter inn Frimpong.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Murilo
    Ut: Tidjany Chabrol
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Murilo.
    61'
    Inn: Roko Baturina
    Ut: Kanya Fujimoto
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Roko Baturina kommer inn for Kanya Fujimoto på Estadio Cidade de Barcelos.
    62'
    Ut: Ali Alipour
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt andre bytte for dagen. Roko Baturina erstatter Ali Alipour.
    62'
    Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    63'
    Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    64'
    Goncalo Franco
    Goncalo Franco (Moreirense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Joao Pedro Gomes Camacho
    Målsjanse til Moreirense! Joao Pedro Gomes Camacho treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    66'
    Goncalo Franco (Moreirense) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    66'
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Moreirense.
    67'
    Murilo
    Dommeren gir Murilo (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    67'
    68'
    70'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Murilo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover og Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    72'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Målsjanse! Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Matheus Aias
    Ut: Alan
    Moreirense bytter ut Alan med Matheus Aias.
    74'
    I Barcelos slår Frimpong en corner fra høyre.
    74'
    Inn: Wallisson
    Ut: Goncalo Franco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense. Inn kommer Wallisson, mens Goncalo Franco tar plass på benken.
    74'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Moreirense en corner. Joao Pedro Gomes Camacho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Lawrence Ofori
    Moreirense angriper. Lawrence Ofori får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt fjerde bytte. Martim Carvalho Neto erstattes av Roman Mory Diaman Gbane.
    77'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) vinkes av for offside i Barcelos.
    77'
    Roko Baturina (Gil Vicente Barcelos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    78'
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Roko Baturina som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Inn: Jeremy Antonisse
    Ut: Madson
    Bytte for Moreirense. Jeremy Antonisse kommer inn for Madson på Estadio Cidade de Barcelos.
    80'
    Frispark Moreirense.
    80'
    Roman Mory Diaman Gbane
    Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Straffe til Moreirense FC
    81'
    Moreirense FC scorer på straffe!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 1 Moreirense FC
    Mål: Andre Luis
    Andre Luis setter ballen i mål fra straffemerket på Estadio Cidade de Barcelos. Dermed står det 1-1 i Barcelos.
    83'
    Maxime Dominguez
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Maxime Dominguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Roko Baturina
    Roko Baturina (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Wallisson
    Wallisson (Moreirense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    90'
    Inn: Marlon Douglas de Sales Silva
    Ut: Felix Correia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Marlon Douglas de Sales Silva, mens Felix Correia tar plass på benken.
    90'
    90'
    Murilo
    Sjanse til Gil Vicente Barcelos! Murilo er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    90'+2
    I Barcelos slår Murilo en corner fra høyre.
    90'+2
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.