Gil Vicente Barcelos får tildelt et frispark
    Gabriel Martinez Aguilera
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    2'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    3'
    Gil Vicente Barcelos blir avblåst for offside
    Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barceloss Kanya Fujimoto blåses av for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    5'
    Skudd på mål, SC Braga
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Gabriel Martinez Aguilera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    SC Braga får tildelt et hjørnespark
    Ricardo Horta
    Ricardo Horta (Braga) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    7'
    Paulo Oliveira
    SC Braga avancerar på Estadio Cidade de Barcelos och Paulo Oliveira får en nickmöjlighet – utanför!
    7'
    I Barcelos slår Ricardo Horta en corner fra venstre.
    11'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Braga en corner. Ricardo Horta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Bright Arrey-Mbi
    Braga angriper. Bright Arrey-Mbi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Andrew ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Andrew som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    SC Braga får tildelt et frispark
    Ze Carlos
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Braga.
    30'
    SC Braga blir avblåst for offside
    Roger Fernandes
    Braga fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Kanya Fujimoto vinkes av for offside.
    32'
    Andre Horta
    Andre Horta (Braga) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    32'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Roman Mory Diaman Gbane
    Frispark Braga.
    38'
    Ricardo Horta (Braga) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    39'
    Skudd på mål, Gil Vicente Barcelos
    Tidjany Chabrol
    Sjanse til Gil Vicente Barcelos! Tidjany Chabrol er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    Sandro Plinio Rosa Cruz
    Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Sandro Plinio Rosa Cruz (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Fabio Jose Costa Verissimo.
    42'
    Vitor Carvalho
    45'
    Gult kort til SC Braga
    Vitor Carvalho (Braga) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Braga.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Gil Vicente Barcelos
    Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover i Barcelos. Felix Correia avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Vinicius Caue
    Vinicius Caue (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    52'
    55'
    Amine El Ouazzani
    Offside! Amine El Ouazzani (Braga) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Jordi Mboula
    Ut: Tidjany Chabrol
    Bruno Pinheiro gjør dagens første bytte i Barcelos, når han tar ut Tidjany Chabrol og setter inn Jordi Mboula.
    58'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Roberto Fernandez
    Ut: Roger Fernandes
    Braga bytter ut Roger Fernandes med Roberto Fernandez. Dette er det første byttet som Carlos Carvalhal gjør i dagens kamp.
    58'
    Gil Vicente Barcelos får tildelt et hjørnespark
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    59'
    Ruben Fernandes
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos og Ruben Fernandes kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Braga.
    59'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    61'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Felix Correia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    63'
    Andre Horta
    65'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    I Barcelos slår Ricardo Horta en corner fra høyre.
    69'
    Jordi Mboula
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Braga på egen banehalvdel.
    71'
    71'
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo gir Jordi Mboula (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    71'
    72'
    Frispark for Braga på egen banehalvdel.
    72'
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Jordi Mboula fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    74'
    75'
    Inn: Jean-Baptiste Gorby
    Ut: Andre Horta
    Carlos Carvalhal (Braga) gjør sitt andre bytte for dagen. Jean-Baptiste Gorby erstatter Andre Horta.
    75'
    Inn: Joe Mendes
    Ut: Victor Gomez
    Bytte for Braga. Josafat Mendes kommer inn for Victor Gomez på Estadio Cidade de Barcelos.
    76'
    Inn: Joao Marques
    Ut: Amine El Ouazzani
    Carlos Carvalhal (Braga) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Joao Marques erstatter Amine El Ouazzani.
    76'
    77'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    77'
    Inn: Maxime Dominguez
    Ut: Jesus Abdallah Castillo Molina
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Maxime Dominguez kommer inn for Jesus Abdallah Castillo Molina på Estadio Cidade de Barcelos.
    78'
    Inn: Jorge Aguirre
    Ut: Vinicius Caue
    Bruno Pinheiro gjør dagens tredje bytte i Barcelos, når han tar ut Vinicius Caue og setter inn Jorge Aguirre.
    78'
    79'
    Andrew
    Dommeren gir Andrew (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    82'
    Inn: Yuri Ribeiro
    Ut: Adrian Marin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Braga. Inn kommer Yuri Ribeiro, mens Adrian Marin tar plass på benken.
    82'
    Maxime Dominguez
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Maxime Dominguez treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Sjanse i Barcelos! Jordi Mboula (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    Matheus Magalhaes ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Matheus Magalhaes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    86'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    86'
    Joe Mendes
    87'
    Inn: Diego Collado
    Ut: Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt fjerde bytte. Felix Correia erstattes av Diego Collado.
    87'
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barcelos fordi Roman Mory Diaman Gbane får behandling for en skade på banen.
    90'
    Roman Mory Diaman Gbane er tilbake på banen igjen.
    90'+2
    90'+3
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.