Dagens kamp på Estadio Cidade de Barcelos i Barcelos er i gang.
    Pedro Henrique
    Sporting Farense angriper, men avslutningen til Pedro Henrique går utenfor.
    2'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Gil Vicente FC på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til Gil Vicente FC på halvdelen til Sporting Farense.
    5'
    Lourency
    Gil Vicente FC angriper i Barcelos. Lourency avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Ryan Gauld (Sporting Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    7'
    Pedro Henrique (Sporting Farense) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Frispark for Sporting Farense på egen banehalvdel.
    8'
    Gil Vicente FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Brian Mansilla
    Sjanse til Sporting Farense! Brian Mansilla er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Barcelos slår Ryan Gauld en corner fra venstre.
    12'
    14'
    15'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Gil Vicente FC.
    17'
    Vitor Carvalho
    Sjanse i Barcelos! Vitor Carvalho (Gil Vicente FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Brian Mansilla ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Sporting Farense slipper å klare seg uten Brian Mansilla som kommer tilbake på banen i Barcelos.
    19'
    Lourency
    Gil Vicente FC fosser forover og Lourency fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Pedrinho
    Gil Vicente FC avanserer forover og Pedrinho får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    21'
    Hjørnespark til SC Farense
    22'
    Målsjanse til Sporting Farense! Brian Mansilla treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Madi Queta
    Ut: Brian Mansilla
    Sporting Farense bytter ut Brian Mansilla som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jorge Costa blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Madi Queta.
    24'
    Helder Malheiro tildeler Gil Vicente FC en corner. Joao Talocha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Joao Talocha (Gil Vicente FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    26'
    Sporting Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Joel Vieira Pereira
    Joel Pereira (Gil Vicente FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    30'
    32'
    Antoine Leautey
    Antoine Leautey (Gil Vicente FC) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Pedro Marques ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Lino
    Ut: Pedro Marques
    Pedro Marques (Gil Vicente FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Samuel Dias Lino.
    37'
    Talocha
    Joao Talocha (Gil Vicente FC) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    38'
    38'
    Pedro Henrique vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    Antoine Leautey (Gil Vicente FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    38'
    Antoine Leautey ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Barcelos.
    40'
    Pedro Henrique er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Cidade de Barcelos.
    40'
    Frispark for Gil Vicente FC på egen banehalvdel.
    40'
    Lourency (Gil Vicente FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    41'
    Rodrigao Prado
    Rodrigao Prado (Gil Vicente FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    42'
    42'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Sporting Farense på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    45'
    Sporting Farense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gil Vicente FC.
    45'+1
    Gil Vicente FC angriper. Joel Pereira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    Frispark Gil Vicente FC.
    46'
    47'
    51'
    I Barcelos slår Pedrinho en corner fra høyre.
    52'
    52'
    Lucas Mineiro
    Målsjanse! Lucas Mineiro (Gil Vicente FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Lica
    Sporting Farense fosser forover og Lica fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Lino
    Gil Vicente FC angriper. Samuel Dias Lino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    62'
    63'
    Ryan Gauld
    Målsjanse til Sporting Farense! Ryan Gauld treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Gult kort til SC Farense
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Fabricio Isidoro (Sporting Farense) pådrar seg et gult kort.
    68'
    69'
    Ryan Gauld (Sporting Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    70'
    Ryan Gauld
    Sjanse! Sporting Farense avanserer forover, men Ryan Gauld avslutter utenfor.
    71'
    72'
    Frispark til Sporting Farense på halvdelen til Gil Vicente FC.
    74'
    Inn: Kanya Fujimoto
    Ut: Pedrinho
    Gil Vicente FC gjør sitt andre bytte. Pedrinho erstattes av Kanya Fujimoto.
    76'
    Inn: Claude Goncalves
    Ut: Lourency
    Gil Vicente FC bytter ut Lourency med Claude Goncalves.
    76'
    77'
    Helder Malheiro tildeler Gil Vicente FC en corner. Joel Pereira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    79'
    Sporting Farense angriper, men Pedro Henrique vinkes av for offside.
    80'
    Inn: Djalma Campos
    Ut: Lica
    Bytte for Sporting Farense. Djalma Campos kommer inn for Lica på Estadio Cidade de Barcelos.
    83'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    Amine Oudrhiri
    Dommeren gir Amine Oudrhiri (Sporting Farense) et gult kort.
    85'
    Talocha
    Dommer Helder Malheiro gir Joao Talocha (Gil Vicente FC) et gult kort.
    85'
    Offside! Pedro Henrique (Sporting Farense) er alene igjennom, men dommer Helder Malheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.