I Girona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark Girona FC.
    5'
    Espanyol får tildelt et frispark
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    6'
    Girona FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Girona blir avblåst for offside
    Toni Villa
    En av Girona FCs spillere går i offside.
    13'
    Frispark for Girona FC på egen banehalvdel.
    14'
    Borja Garcia
    Girona FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Girona FC på egen banehalvdel.
    17'
    Girona får tildelt et hjørnespark
    18'
    20'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Girona FC.
    23'
    Gult kort til Girona
    Oriol Romeu
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Oriol Romeu (Girona FC) det gule kortet.
    24'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Girona fordi Sergi Darder får behandling for en skade på banen.
    25'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    26'
    Sergi Darder er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    27'
    29'
    30'
    Skudd på mål, Girona
    Valentin Castellanos
    Målsjanse til Girona FC! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    31'
    Girona, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd utenfor mål, Girona
    Valentin Castellanos (Girona FC) kommer til en målsjanse på Estadi Montilivi, men klarer ikke å score.
    34'
    Ivan Martin
    Ivan Martin (Girona FC) får et gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias.
    35'
    35'
    Joselu
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på Estadi Montilivi.
    37'
    Viktor Tsygankov
    Sjanse! Girona FC avanserer forover, men Viktor Tsygankov avslutter utenfor.
    38'
    Javier Hernandez Carrera
    Sjanse til Girona FC! Javier Hernandez Carrera er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Målsjanse på Estadi Montilivi! Javier Hernandez Carrera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Ruben Sanchez Saez
    Målsjanse! Ruben Sanchez Saez (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    Ivan Martin
    Girona FC angriper i Girona, men blir avblåst for offside.
    47'
    49'
    David Lopez
    Girona FC avanserer forover og David Lopez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    49'
    49'
    52'
    53'
    Mål for Girona!
    Girona 1 - 0 Espanyol
    Mål: Martinez Arnau
    Martinez Arnau setter ballen i nettet og Girona FC leder nå 1-0.
    53'
    Målet til Girona sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Girona blir stående
    54'
    I Girona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Denis Suarez
    Ut: Jose Gragera
    Jose Gragera (RCD Espanyol) erstattes av Denis Suarez.
    62'
    65'
    65'
    Oscar Regano ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    68'
    RCD Espanyol slipper å klare seg uten Oscar Regano som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    Spillerbytte - Girona
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Toni Villa
    Michel (Girona FC) gjør sitt første bytte for dagen. Rodrigo Riquelme erstatter Toni Villa.
    69'
    Valentin Castellanos (Girona FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadi Montilivi.
    71'
    71'
    Rødt kort til Girona
    Reinier
    Reinier fra Girona FC er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    71'
    Mål for Espanyol!
    Girona 1 - 1 Espanyol
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Javi Puado
    Mål! bortelag utligner ved Martin Braithwaite. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Javi Puado.
    74'
    Rodrigo Riquelme
    Rodrigo Riquelme (Girona FC) kommer seg fri på Estadi Montilivi, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Javier Hernandez Carrera (Girona FC) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Inn: Miguel Gutierrez
    Ut: Javier Hernandez Carrera
    Michel (Girona FC) tar ut Javier Hernandez Carrera som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez.
    77'
    En av Girona FCs spillere blir avblåst for offside.
    78'
    Gult kort til Espanyol
    Denis Suarez
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Denis Suarez (RCD Espanyol) det gule kortet.
    83'
    Girona FC angriper i Girona. Viktor Tsygankov fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    83'
    Rødt kort!
    Spilleren på Espanyol får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    83'
    Rødt kort til Espanyol
    Sergi Gomez
    RCD Espanyol må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Sergi Gomez det røde kortet.
    83'
    Inn: Cristhian Stuani
    Ut: Borja Garcia
    Bytte for Girona FC. Cristhian Stuani kommer inn for Borja Garcia på Estadi Montilivi.
    85'
    Inn: Fernando Calero
    Ut: Javi Puado
    RCD Espanyol bytter ut Javi Puado med Fernando Calero.
    85'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Martin Braithwaite
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Keidi Bare, mens Martin Braithwaite tar plass på benken.
    86'
    87'
    Fernando Calero
    Fernando Calero (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Straffe til Girona
    87'
    Girona scorer på straffe!
    Girona 2 - 1 Espanyol
    Mål: Cristhian Stuani
    Cristhian Stuani scorer og Girona FC leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    88'
    90'
    90'+1
    Martinez Arnau
    Martinez Arnau (Girona FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.