5-3
Abdon90'+5
113
91
    Sergi Darder (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi Montilivi.
    2'
    Straffe til Mallorca
    3'
    I Girona slår Sergi Darder en corner fra venstre.
    3'
    Mallorca scorer på straffe!
    Girona 0 - 1 Mallorca
    Mål: Vedat Muriqi
    Mål! RCD Mallorca får et straffespark som Vedat Muriqi setter i mål på Estadi Montilivi. Stillingen er dermed 0-1.
    4'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til Girona
    11'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Artem Dovbyk
    Sjanse! Girona avanserer forover, men Artem Dovbyk avslutter utenfor.
    12'
    Hjørnespark til Mallorca
    15'
    Ivan Martin
    Målsjanse! Ivan Martin (Girona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Savio
    Målsjanse til Girona! Savio treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    19'
    22'
    Girona angriper på Estadi Montilivi. Artem Dovbyk header utenfor.
    22'
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    23'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Girona like utenfor RCD Mallorca-området.
    25'
    Mål for Girona!
    Girona 1 - 1 Mallorca
    Mål: David Lopez
    Målgivende: Daley Blind
    Mål! David Lopez utligner for Girona. Stillingen er dermed 1-1 i Girona. Daley Blind sto for den målgivende pasningen.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Girona
    30'
    Straffe til Girona
    31'
    Dommeren dømmer straffe til Girona
    31'
    Gult kort til Mallorca
    Samu
    Dommer Pablo Gonzales Fuertes gir Samu (RCD Mallorca) et gult kort.
    31'
    Jaume Costa
    Jaume Costa (RCD Mallorca) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Manu Morlanes
    Manu Morlanes (RCD Mallorca) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    Girona scorer på straffe!
    Girona 2 - 1 Mallorca
    Mål: Artem Dovbyk
    Girona går opp i en 2-1 ledelse etter at Artem Dovbyk setter straffesparket sikkert i mål på Estadi Montilivi.
    33'
    Girona angriper i Girona, men blir avblåst for offside.
    35'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    35'
    Girona 3 - 1 Mallorca
    Mål: Ivan Martin
    Målgivende: Savio
    Girona går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Ivan Martin. Savio var nest sist på ballen.
    37'
    Dani Rodriguez
    Dommeren gir Dani Rodriguez (RCD Mallorca) et gult kort.
    38'
    39'
    Dani Rodriguez (RCD Mallorca) kommer seg fri på Estadi Montilivi, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Yangel Herrera
    Yangel Herrera (Girona) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    44'
    44'
    Girona 4 - 1 Mallorca
    Mål: Yangel Herrera
    Yangel Herrera øker Gironas ledelse til 4-1!
    45'
    Girona angriper, men avslutningen til Yangel Herrera går utenfor.
    45'+4
    Girona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Aleix Garcia
    Girona angriper i Girona. Aleix Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+8
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Amath Ndiaye
    Ut: Siebe Van Der Heyden
    RCD Mallorca bytter ut Siebe Van Der Heyden med Amath Ndiaye.
    46'
    48'
    Savio
    Savio (Girona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Girona på egen banehalvdel.
    50'
    Amath Ndiaye
    Amath Ndiaye (RCD Mallorca) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    51'
    Vedat Muriqi
    RCD Mallorca avanserer forover på Estadi Montilivi og Vedat Muriqi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Girona.
    52'
    Girona, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    53'
    Frispark for Girona på egen banehalvdel.
    55'
    Girona 5 - 1 Mallorca
    Mål: Savio
    Målgivende: Artem Dovbyk
    Mål! Savio øker ledelsen til 5-1. Det er en fin assist fra Artem Dovbyk.
    57'
    59'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Spillerbytte - Girona
    Inn: Cristhian Stuani
    Ut: Artem Dovbyk
    Bytte for Girona. Cristhian Stuani kommer inn for Artem Dovbyk på Estadi Montilivi.
    61'
    Inn: Portu
    Ut: Viktor Tsygankov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Girona. Inn kommer Portu, mens Viktor Tsygankov tar plass på benken.
    62'
    Frispark til Girona på halvdelen til RCD Mallorca.
    63'
    64'
    Eric Garcia
    Girona avanserer forover i Girona. Eric Garcia avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Inn: Cyle Larin
    Ut: Manu Morlanes
    Javier Aguirre (RCD Mallorca) gjør sitt andre bytte for dagen. Cyle Larin erstatter Manu Morlanes.
    65'
    Inn: Toni Lato
    Ut: Jaume Costa
    RCD Mallorca bytter ut Jaume Costa med Toni Lato. Dette er det tredje byttet som Javier Aguirre gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Juanpe
    Ut: Eric Garcia
    Michel gjør dagens tredje bytte i Girona, når han tar ut Eric Garcia og setter inn Juanpe.
    66'
    I Girona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    67'
    Offside! Cyle Larin (RCD Mallorca) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    67'
    Girona angriper. Aleix Garcia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Yan Couto (Girona) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadi Montilivi.
    71'
    Yan Couto er tilbake på banen igjen.
    72'
    Cristhian Stuani
    Cristhian Stuani (Girona) header mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    Sergi Darder
    RCD Mallorca angriper, men avslutningen til Sergi Darder går utenfor.
    74'
    Inn: Pablo Torre Carral
    Ut: Yangel Herrera
    Yangel Herrera (Girona) erstattes av Pablo Torre Carral.
    75'
    Inn: Valery Fernandez
    Ut: Savio
    Girona gjør sitt femte bytte. Savio erstattes av Valery Fernandez.
    75'
    Frispark RCD Mallorca.
    76'
    Målsjanse! Vedat Muriqi (RCD Mallorca) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    78'
    Inn: Antonio Sanchez
    Ut: Samu
    Javier Aguirre gjør dagens fjerde bytte i Girona, når han tar ut Samu og setter inn Antonio Sanchez.
    78'
    Inn: Abdon
    Ut: Vedat Muriqi
    RCD Mallorca bytter ut Vedat Muriqi med Abdon.
    78'
    Gult kort til Girona
    Ivan Martin
    Ivan Martin (Girona) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadi Montilivi.
    79'
    79'
    81'
    I Girona header Cristhian Stuani (Girona) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    84'
    RCD Mallorca fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Abdon
    I Girona får Abdon (RCD Mallorca) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    85'
    85'
    Pablo Gonzales Fuertes signaliserer et frispark til Girona.
    87'
    Mål for Mallorca!
    Girona 5 - 2 Mallorca
    Mål: Abdon
    Mål! Abdon holder RCD Mallorcaet inne i kampen med en redusering til 5-2.
    88'
    90'+1
    Matija Nastasic
    Matija Nastasic (RCD Mallorca) får et gult kort av dommer Pablo Gonzales Fuertes.
    90'+1
    90'+3
    Sergi Darder (RCD Mallorca) slår en corner fra høyre side på Estadi Montilivi.
    90'+5
    Girona 5 - 3 Mallorca
    Mål: Abdon
    Målgivende: Sergi Darder
    Mål! Abdon (RCD Mallorca) header ballen i mål og reduserer til 5-3. Flott spill fra Sergi Darder før målet.