Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Alex Baena (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadi Montilivi, men klarer ikke å score.
    Mål for Villarreal!
    Girona 0 - 1 Villarreal
    Mål: Yeremi Pino
    Målgivende: Nicolas Jackson
    Mål! Yeremi Pino gir Villarreal CF ledelsen 0-1 i Girona. Det er en fin assist fra Nicolas Jackson.
    9'
    Girona får tildelt et frispark
    I Girona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Frispark til Girona FC på halvdelen til Villarreal CF.
    13'
    Frispark Villarreal CF.
    14'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Girona FC på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Girona
    Valentin Castellanos
    Girona FC avancerar på Estadi Montilivi och Valentin Castellanos får en nickmöjlighet – utanför!
    20'
    Frispark for Girona FC på egen banehalvdel.
    20'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Skudd på mål, Girona
    Rodrigo Riquelme
    Rodrigo Riquelme (Girona FC) avanserer forover på Estadi Montilivi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    Girona, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gult kort til Villarreal
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Girona FC.
    23'
    Mål for Girona!
    Girona 1 - 1 Villarreal
    Mål: David Lopez
    Målgivende: Martinez Arnau
    Mål! Girona FC utligner på Estadi Montilivi. Målscorer: David Lopez. Martinez Arnau var nest sist på ballen.
    24'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    27'
    Girona får tildelt et hjørnespark
    31'
    31'
    32'
    38'
    Yeremi Pino
    Villarreal CF avanserer forover i Girona. Yeremi Pino avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Villarreal får tildelt et hjørnespark
    Alex Baena
    Alex Baena (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadi Montilivi.
    42'
    44'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    44'
    45'+1
    Girona FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Ramon Terrats
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Ramon Terrats går utenfor.
    47'
    47'
    48'
    52'
    Skudd på mål, Villarreal
    Etienne Capoue
    Målsjanse på Estadi Montilivi! Etienne Capoue fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Gult kort til Girona
    David Lopez
    Dommeren gir David Lopez (Girona FC) et gult kort.
    55'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Girona FC.
    55'
    57'
    Spillerbytte - Girona
    Inn: Cristhian Stuani
    Ut: Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (Girona FC) erstattes av Cristhian Stuani.
    59'
    Inn: Yangel Herrera
    Ut: David Lopez
    Bytte for Girona FC. Yangel Herrera kommer inn for David Lopez på Estadi Montilivi.
    60'
    Ramon Terrats (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadi Montilivi.
    61'
    Dommer Valentin Pizarro Gomez venter med å sette i gang spillet fordi Yangel Herrera ligger nede.
    61'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Samuel Chukwueze
    Quique Setien (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Gerard Moreno erstatter Samuel Chukwueze.
    62'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Alfonso Pedraza
    Quique Setien gjør dagens andre bytte i Girona, når han tar ut Alfonso Pedraza og setter inn Alberto Moreno.
    62'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Ramon Terrats
    Quique Setien (Villarreal CF) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Giovani Lo Celso erstatter Ramon Terrats som sannsynligvis er skadet.
    63'
    Yangel Herrera er tilbake på banen igjen.
    63'
    Inn: Kiko Femenia
    Ut: Juan Foyth
    Villarreal CF gjør sitt fjerde bytte. Juan Foyth erstattes av Kiko Femenia.
    68'
    Girona blir avblåst for offside
    Cristhian Stuani
    Girona FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    71'
    Yangel Herrera
    Yangel Herrera (Girona FC) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    Inn: Reinier
    Ut: Yan Couto
    Girona FC bytter ut Yan Couto med Reinier. Dette er det tredje byttet som Michel gjør i dagens kamp.
    72'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Girona FC en corner. Rodrigo Riquelme sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Girona FC angriper. Rodrigo Riquelme får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Girona fordi Viktor Tsygankov får behandling for en skade på banen.
    76'
    Girona FC slipper å klare seg uten Viktor Tsygankov som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Inn: Javier Hernandez Carrera
    Ut: Miguel Gutierrez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Girona FC. Inn kommer Javier Hernandez Carrera, mens Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez tar plass på benken.
    78'
    Yangel Herrera (Girona FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Yeremi Pino
    Villarreal CF bytter ut Yeremi Pino med Manu Trigueros.
    80'
    80'
    Villarreal blir avblåst for offside
    Nicolas Jackson
    Offside! Nicolas Jackson (Villarreal CF) er alene igjennom, men dommer Valentin Pizarro Gomez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    81'
    I Girona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF avanserer forover på Estadi Montilivi og Gerard Moreno kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Girona FC.
    86'
    86'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Girona FC-området.
    89'
    Manu Trigueros
    Villarreal CF angriper i Girona. Manu Trigueros avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Kan Girona FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+3
    Girona 1 - 2 Villarreal
    Mål: Gerard Moreno
    Villarreal CF leder 1-2 etter en scoring av Gerard Moreno. Nicolas Jackson sto for den målgivende pasningen.