Frispark til Korona Kielce SA på halvdelen til Gliwice.
    5'
    5'
    5'
    5'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Gliwice en corner. Michal Chrapek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Korona Kielce SA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    11'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Korona Kielce SA.
    11'
    Michael Ameyaw
    Michael Ameyaw (Gliwice) avanserer forover på Stadion Miejski w Gliwicach. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Korona Kielce SA, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    19'
    I Gliwice slår Jakub Holubek en corner fra høyre.
    22'
    Michal Chrapek (Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski w Gliwicach.
    23'
    Skudd på mål, GKS Piast Gliwice
    23'
    23'
    24'
    Michal Chrapek
    Sjanse i Gliwice! Michal Chrapek (Gliwice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kamil Wilczek (Gliwice) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Kamil Wilczek er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Kamil Wilczek kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Miejski w Gliwicach.
    29'
    Frispark Gliwice.
    29'
    Gult kort til Korona Kielce SA
    Marcin Szpakowski
    Marcin Szpakowski (Korona Kielce SA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Jacek Podgorski
    Korona Kielce SA angriper, men avslutningen til Jacek Podgorski går utenfor.
    31'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Målsjanse på Stadion Miejski w Gliwicach! Michal Chrapek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Gliwice på egen banehalvdel.
    36'
    36'
    Skudd på mål, Korona Kielce SA
    41'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    41'
    Frispark til Gliwice på halvdelen til Korona Kielce SA.
    42'
    Jakub Holubek (Gliwice) slår en corner fra høyre side på Stadion Miejski w Gliwicach.
    45'
    Jakub Czerwinski
    Gliwice avanserer forover og Jakub Czerwinski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'
    45'
    Nono
    Nono (Korona Kielce SA) kommer til en målsjanse på Stadion Miejski w Gliwicach, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Grzegorz Tomasiewicz
    Grzegorz Tomasiewicz (Gliwice) kommer seg fri på Stadion Miejski w Gliwicach, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Nono
    Målsjanse! Nono (Korona Kielce SA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    51'
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    GKS Piast Gliwice 1 - 0 Korona Kielce SA
    Mål: Arkadiusz Pyrka
    Gliwice leder 1-0 etter en scoring av Arkadiusz Pyrka.
    55'
    57'
    57'
    Nono vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    Spillerbytte - Korona Kielce SA
    Inn: Dawid Blanik
    Ut: Nono
    Nono (Korona Kielce SA) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dawid Blanik.
    59'
    Kamil Wilczek
    Gliwice avanserer forover i Gliwice. Kamil Wilczek avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    63'
    Dominick Zator
    I Gliwice header Dominick Zator (Korona Kielce SA) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    68'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Jakub Czerwinski (Gliwice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    69'
    GKS Piast Gliwice 2 - 0 Korona Kielce SA
    Mål: Michael Ameyaw
    Målgivende: Jakub Czerwinski
    Mål! Michael Ameyaw gir Gliwice en komfortabel 2-0 ledelse. Jakub Czerwinski sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Evgeniy Shikavka (Korona Kielce SA) vinkes av for offside i Gliwice.
    72'
    Inn: Kacper Kostorz
    Ut: Marcin Szpakowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Korona Kielce SA. Inn kommer Kacper Kostorz, mens Marcin Szpakowski tar plass på benken.
    73'
    Inn: Marcus Godinho
    Ut: Octavian Deaconu
    Octavian Deaconu (Korona Kielce SA) erstattes av Marcus Godinho.
    74'
    Michal Chrapek (Gliwice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    78'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Alex Sobczyk
    Ut: Kamil Wilczek
    Gliwice gjør sitt første bytte. Kamil Wilczek erstattes av Alex Sobczyk.
    79'
    Milosz Trojak
    Korona Kielce SA angriper i Gliwice. Milosz Trojak fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Spillet på Stadion Miejski w Gliwicach er stoppet midlertidig fordi Jakub Holubek ligger nede.
    86'
    87'
    Jakub Holubek er tilbake i kampen igjen.
    87'
    Inn: Szczepan Mucha
    Ut: Michael Ameyaw
    Gliwice bytter ut Michael Ameyaw med Szczepan Mucha.
    87'
    Inn: Adam Deja
    Ut: Milosz Trojak
    Bytte for Korona Kielce SA. Adam Deja kommer inn for Milosz Trojak på Stadion Miejski w Gliwicach.
    87'
    Inn: Adrian Danek
    Ut: Jakub Lukowski
    Korona Kielce SA gjør sitt femte bytte. Jakub Lukowski erstattes av Adrian Danek.
    87'
    89'
    89'
    90'
    Patryk Dziczek
    Patryk Dziczek (Gliwice) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Inn: Tom Hateley
    Ut: Grzegorz Tomasiewicz
    Grzegorz Tomasiewicz (Gliwice) erstattes av Tom Hateley.
    90'
    Mål for Korona Kielce SA!
    GKS Piast Gliwice 2 - 1 Korona Kielce SA
    Mål: Marcus Godinho
    Målgivende: Adrian Danek
    Mål! Marcus Godinho holder Korona Kielce SAet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Adrian Danek.
    90'+1
    Målet til Korona Kielce SA sjekkes av VAR
    90'+2
    Målet til Korona Kielce SA blir stående
    90'+5
    Adam Deja (Korona Kielce SA) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Miejski w Gliwicach.