1-0
    GKS Piast Gliwice får tildelt et hjørnespark
    Damian Kadzior
    Damian Kadzior (GKS Piast Gliwice) slår en corner fra høyre side på Stadion Miejski W Gliwicach.
    1'
    Lechia Gdansk får tildelt et frispark
    KS Lechia Gdansk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Lechia Gdansk blir avblåst for offside
    Marco Terrazzino
    En av KS Lechia Gdansks spillere blir avblåst for offside.
    4'
    Lechia Gdansk får tildelt et hjørnespark
    Tomasz Makowski
    Sebastian Krasny tildeler KS Lechia Gdansk en corner. Tomasz Makowski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Skudd på mål, GKS Piast Gliwice
    7'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Tom Hateley
    Tom Hateley (GKS Piast Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski W Gliwicach.
    7'
    Tom Hateley
    I Gliwice slår Tom Hateley en corner fra venstre.
    9'
    GKS Piast Gliwice får tildelt et frispark
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til GKS Piast Gliwice.
    10'
    GKS Piast Gliwice blir avblåst for offside
    Kamil Wilczek
    En av GKS Piast Gliwices spillere blir avblåst for offside på Stadion Miejski W Gliwicach.
    11'
    Frispark til KS Lechia Gdansk på halvdelen til GKS Piast Gliwice.
    13'
    Frispark GKS Piast Gliwice.
    15'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til GKS Piast Gliwice på egen banehalvdel.
    17'
    Tom Hateley
    18'
    Skudd utenfor mål, Lechia Gdansk
    KS Lechia Gdansk angriper, men avslutningen til Marco Terrazzino går utenfor.
    18'
    22'
    Frispark for GKS Piast Gliwice på egen banehalvdel.
    23'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til KS Lechia Gdansk på egen banehalvdel.
    24'
    31'
    34'
    Tomasz Makowski (KS Lechia Gdansk) slår en corner fra høyre side på Stadion Miejski W Gliwicach.
    35'
    Frispark til GKS Piast Gliwice på halvdelen til KS Lechia Gdansk.
    38'
    Gult kort til Lechia Gdansk
    Conrado Buchanelli Holz
    Conrado Buchanelli Holz (KS Lechia Gdansk) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Miejski W Gliwicach.
    38'
    41'
    Frispark for KS Lechia Gdansk på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    David Stec (KS Lechia Gdansk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Miejski W Gliwicach.
    45'
    David Stec er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    Tom Hateley
    Sebastian Krasny tildeler GKS Piast Gliwice en corner. Tom Hateley sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, GKS Piast Gliwice
    Jakub Holubek
    GKS Piast Gliwice angriper på Stadion Miejski W Gliwicach, men Jakub Holubek header utenfor.
    45'+2
    GKS Piast Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    47'
    Tom Hateley
    47'
    52'
    54'
    Skudd på mål, Lechia Gdansk
    55'
    Lechia Gdansk, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Sebastian Krasny signaliserer et frispark til KS Lechia Gdansk like utenfor GKS Piast Gliwice-området.
    55'
    57'
    58'
    Sjanse til GKS Piast Gliwice! Kamil Wilczek er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Tom Hateley
    59'
    Ariel Mosor
    GKS Piast Gliwice angriper på Stadion Miejski W Gliwicach. Ariel Mosor header utenfor.
    59'
    60'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Arkadiusz Pyrka
    Arkadiusz Pyrka (GKS Piast Gliwice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    64'
    Spillerbytte - Lechia Gdansk
    Inn: Filip Koperski
    Ut: Kacper Sezonienko
    Kacper Sezonienko (KS Lechia Gdansk) erstattes av Filip Koperski.
    65'
    65'
    65'
    Tom Hateley
    68'
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    GKS Piast Gliwice 1 - 0 Lechia Gdansk
    Mål: Ariel Mosor
    Målgivende: Tom Hateley
    Ariel Mosor header ballen i mål og GKS Piast Gliwice tar ledelsen 1-0 på Stadion Miejski W Gliwicach. Tom Hateley sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Lukasz Zwolinski
    Dommer Sebastian Krasny gir Lukasz Zwolinski (KS Lechia Gdansk) et gult kort.
    70'
    Jakub Czerwinski vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    GKS Piast Gliwice slipper å klare seg uten Jakub Czerwinski som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    74'
    Inn: Flavio Emanuel Lopes Paixao
    Ut: Maciej Gajos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KS Lechia Gdansk. Inn kommer Flavio Paixao, mens Maciej Gajos tar plass på benken.
    75'
    Inn: Christian Clemens
    Ut: David Stec
    KS Lechia Gdansk gjør sitt tredje bytte. David Stec erstattes av Christian Clemens.
    75'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Alberto Toril Domingo
    Ut: Kamil Wilczek
    Waldemar Fornalik gjør dagens første bytte i Gliwice, når han tar ut Kamil Wilczek og setter inn Alberto Toril.
    76'
    Inn: Michal Kaput
    Ut: Tihomir Kostadinov
    GKS Piast Gliwice bytter ut Tihomir Kostadinov med Michal Kaput.
    76'
    77'
    Lukasz Zwolinski (KS Lechia Gdansk) header ballen mot mål, men GKS Piast Gliwice klarerer.
    78'
    78'
    Tom Hateley
    80'
    Damian Kadzior (GKS Piast Gliwice) avanserer forover på Stadion Miejski W Gliwicach. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Inn: Kristers Tobers
    Ut: Mario Maloca
    KS Lechia Gdansk bytter ut Mario Maloca med Kristers Tobers.
    82'
    Inn: Rafal Pietrzak
    Ut: Conrado Buchanelli Holz
    KS Lechia Gdansk gjør sitt femte bytte. Conrado Buchanelli Holz erstattes av Rafal Pietrzak.
    82'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    85'
    87'
    Rafal Pietrzak
    Målsjanse til KS Lechia Gdansk! Rafal Pietrzak treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Alberto Toril Domingo
    GKS Piast Gliwice angriper. Alberto Toril får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    Inn: Rauno Sappinen
    Ut: Damian Kadzior
    Waldemar Fornalik (GKS Piast Gliwice) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rauno Sappinen erstatter Damian Kadzior.
    90'+1
    Dommer Sebastian Krasny viser Marco Terrazzino (KS Lechia Gdansk) det gule kortet.