I Gliwice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Gliwice.
    2'
    Milosz Szczepanski
    Gliwice fosser forover og Milosz Szczepanski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    LKS Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Gliwice slår Daniel Ramirez Fernandez en corner fra høyre.
    7'
    Rahil Mammadov
    Rahil Mammadov (Lodz) får en nickmöjlighet på Stadion Miejski w Gliwicach men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    7'
    Kamil Dankowski (Lodz) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski w Gliwicach.
    8'
    Jorge Felix
    Gliwice angriper, men avslutningen til Jorge Felix går utenfor.
    10'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Lodz på egen banehalvdel.
    10'
    Kamil Dankowski (Lodz) slår en corner fra venstre side på Stadion Miejski w Gliwicach.
    14'
    Tomasz Kwiatkowski tildeler Lodz en corner. Kamil Dankowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Frispark for Gliwice på egen banehalvdel.
    14'
    Kay Tejan
    Målsjanse til Lodz! Kay Tejan treffer mål, men keeper redder.
    15'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skudd utenfor mål, GKS Piast Gliwice
    18'
    Michael Ameyaw
    Gliwice avanserer forover og Michael Ameyaw kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    28'
    28'
    I Gliwice slår Arkadiusz Pyrka en corner fra venstre.
    28'
    Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Dommer Tomasz Kwiatkowski ser at linjemannen løfter flagget, og Lodzs Kamil Dankowski blåses av for offside.
    30'
    32'
    Frispark Gliwice.
    34'
    Frispark til Lodz på halvdelen til Gliwice.
    35'
    Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski w Gliwicach.
    39'
    39'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Lodz.
    40'
    Tomasz Kwiatkowski tildeler Gliwice en corner. Arkadiusz Pyrka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Frispark for Lodz på egen banehalvdel.
    46'
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    GKS Piast Gliwice 1 - 0 LKS Lodz
    Mål: Michael Ameyaw
    Målgivende: Jorge Felix
    Gliwice leder 1-0 etter en scoring av Michael Ameyaw. Jorge Felix var nest sist på ballen.
    48'
    52'
    Gliwice må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lodz.
    53'
    Tomasz Mokwa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Daniel Ramirez Fernandez (Lodz) slår en corner fra høyre side på Stadion Miejski w Gliwicach.
    55'
    Tomasz Mokwa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    Engjell Hoti
    Engjell Hoti (Lodz) avanserer forover på Stadion Miejski w Gliwicach. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    57'
    Grzegorz Tomasiewicz
    Målsjanse! Grzegorz Tomasiewicz (Gliwice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - LKS Lodz
    Inn: Bartosz Szeliga
    Ut: Antoni Mynarczyk
    Lodz bytter ut Antoni Mynarczyk med Bartosz Szeliga. Dette er det første byttet som Marcin Matysiak gjør i dagens kamp.
    59'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Miejski w Gliwicach.
    59'
    Frispark til Gliwice på halvdelen til Lodz.
    61'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Gliwice på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Lodz er nær straffområde.
    67'
    Kamil Dankowski
    Kamil Dankowski (Lodz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Riza Durmisi
    Ut: Piotr Glowacki
    Lodz gjør sitt andre bytte. Piotr Glowacki erstattes av Riza Durmisi.
    68'
    Inn: Jose Antonio Ruiz Lopez
    Ut: Engjell Hoti
    Engjell Hoti (Lodz) erstattes av Jose Antonio Ruiz Lopez.
    68'
    Inn: Stipe Juric
    Ut: Piotr Janczukowicz
    Marcin Matysiak gjør dagens fjerde bytte i Gliwice, når han tar ut Piotr Janczukowicz og setter inn Stipe Juric.
    69'
    Jose Antonio Ruiz Lopez
    Sjanse! Lodz avanserer forover, men Jose Antonio Ruiz Lopez avslutter utenfor.
    71'
    GKS Piast Gliwice 2 - 0 LKS Lodz
    Mål: Kamil Wilczek
    Mål! Gliwice øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Kamil Wilczek på Stadion Miejski w Gliwicach.
    73'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Michal Chrapek
    Ut: Milosz Szczepanski
    Aleksandar Vukovic (Gliwice) gjør sitt første bytte for dagen. Michal Chrapek erstatter Milosz Szczepanski.
    74'
    Inn: Sergiy Krykun
    Ut: Kamil Wilczek
    Bytte for Gliwice. Sergiy Krykun kommer inn for Kamil Wilczek på Stadion Miejski w Gliwicach.
    74'
    Inn: Tihomir Kostadinov
    Ut: Grzegorz Tomasiewicz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gliwice. Inn kommer Tihomir Kostadinov, mens Grzegorz Tomasiewicz tar plass på benken.
    74'
    GKS Piast Gliwice 3 - 0 LKS Lodz
    Mål: Jorge Felix
    Målgivende: Tihomir Kostadinov
    Jorge Felix øker Gliwices ledelse til 3-0! Flott spill fra Tihomir Kostadinov før målet.
    76'
    79'
    Inn: Tom Hateley
    Ut: Patryk Dziczek
    Gliwice bytter ut Patryk Dziczek med Tom Hateley.
    80'
    Sergiy Krykun
    Gliwice angriper. Sergiy Krykun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    I Gliwice slår Arkadiusz Pyrka en corner fra høyre.
    81'
    Jakub Czerwinski
    Gliwice angriper på Stadion Miejski w Gliwicach. Jakub Czerwinski header utenfor.
    81'
    Inn: Piotr Liszewski
    Ut: Arkadiusz Pyrka
    Bytte for Gliwice. Piotr Liszewski kommer inn for Arkadiusz Pyrka på Stadion Miejski w Gliwicach.
    84'
    Bartosz Szeliga
    Sjanse! Lodz avanserer forover, men Bartosz Szeliga avslutter utenfor.
    85'
    Michal Chrapek
    Sjanse til Gliwice! Michal Chrapek er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    GKS Piast Gliwice 4 - 0 LKS Lodz
    Målgivende: Sergiy Krykun
    I Gliwice øker Gliwice ledelsen til 4-0 takket være et mål av Jorge Felix. Det er en fin assist fra Sergiy Krykun.
    88'
    Inn: Thiago Ceijas
    Ut: Daniel Ramirez Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lodz. Inn kommer Thiago Ceijas, mens Daniel Ramirez Fernandez tar plass på benken.