Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Ruben van Bommel avslutter utenfor.
    Vangelis Pavlidis ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    4'
    Vangelis Pavlidis er på beina igjen og fortsetter kampen på De Adelaarshorst.
    5'
    Serdar Gozubuyuk tildeler AZ Alkmaar en corner. Riechedly Bazoer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Yukinari Sugawara
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) kommer seg fri på De Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    8'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    16'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    I Deventer slår Yukinari Sugawara en corner fra venstre.
    19'
    Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) header utenfor.
    19'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Willum Thor Willumsson
    Rene Hake (Go Ahead Eagles) gjør sitt første bytte for dagen. Soren Tengstedt erstatter Willum Thor Willumsson.
    22'
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på De Adelaarshorst.
    22'
    Inn: Luca Everink
    Ut: Mats Deijl
    Rene Hake (Go Ahead Eagles) tar ut Mats Deijl som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Luca Everink.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for AZ Alkmaar er nær straffområde.
    25'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Oliver Edvardsen
    Målsjanse! Oliver (Go Ahead Eagles) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    32'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    34'
    Bas Kuipers
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Bas Kuipers fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    AZ Alkmaar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Go Ahead Eagles.
    37'
    Joris Kramer
    Joris Kramer (Go Ahead Eagles) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    38'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Go Ahead Eagles 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Ibrahim Sadiq
    Mål! Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på De Adelaarshorst.
    39'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    45'+1
    Go Ahead Eagles 0 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Sven Mijnans
    Målgivende: Vangelis Pavlidis
    Mål! AZ Alkmaar øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sven Mijnans på De Adelaarshorst. Vangelis Pavlidis sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Målet til AZ Alkmaar sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til AZ Alkmaar blir stående
    45'+4
    Inn: Victor Edvardsen
    Ut: Thibo Baeten
    Rene Hake gjør dagens tredje bytte i Deventer, når han tar ut Thibo Baeten og setter inn Victor Edvardsen.
    46'
    48'
    49'
    50'
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra høyre på De Adelaarshorst.
    52'
    En av Go Ahead Eagless spillere blir avblåst for offside på De Adelaarshorst.
    53'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor AZ Alkmaar-området.
    55'
    Jakob Breum
    Målsjanse! Jakob Breum (Go Ahead Eagles) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    57'
    58'
    Sven Mijnans
    Sven Mijnans (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    59'
    Ibrahim Sadiq
    AZ Alkmaar avanserer forover i Deventer. Ibrahim Sadiq avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Go Ahead Eagles!
    70'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    72'
    73'
    Skudd på mål, Go Ahead Eagles
    74'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Go Ahead Eagles angriper, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside.
    75'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Tiago Dantas
    Ut: Kristijan Belic
    AZ Alkmaar bytter ut Kristijan Belic med Tiago Dantas.
    76'
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: Ruben van Bommel
    AZ Alkmaar bytter ut Ruben van Bommel med Myron Van Brederode. Dette er det andre byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: David Moller Wolfe
    Ut: Mees De Wit
    Bytte for AZ Alkmaar. David Moller Wolfe kommer inn for Mees De Wit på De Adelaarshorst.
    76'
    Inn: Bobby Adekanye
    Ut: Xander Blomme
    Xander Blomme (Go Ahead Eagles) erstattes av Bobby Adekanye.
    76'
    Inn: Erwin Mulder
    Ut: Jakob Breum
    Go Ahead Eagles gjør sitt femte bytte. Jakob Breum erstattes av Erwin Mulder.
    76'
    Go Ahead Eagles 0 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Myron Van Brederode
    Målgivende: Ibrahim Sadiq
    Mål! Myron Van Brederode øker AZ Alkmaars ledelse til 0-3 på De Adelaarshorst. Ibrahim Sadiq var nest sist på ballen.
    77'
    79'
    Soren Tengstedt
    Soren Tengstedt (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på De Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Luca Everink
    Luca Everink (Go Ahead Eagles) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Victor Edvardsen
    Målsjanse til Go Ahead Eagles! Victor Edvardsen treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    85'
    Inn: Denso Kasius
    Ut: Ibrahim Sadiq
    Bytte for AZ Alkmaar. Denso Kasius kommer inn for Ibrahim Sadiq på De Adelaarshorst.
    86'
    Inn: Lequincio Zeefuik
    Ut: Sven Mijnans
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Lequincio Zeefuik, mens Sven Mijnans tar plass på benken.
    86'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    86'
    Målet til Go Ahead Eagles sjekkes av VAR
    89'
    Målet til Go Ahead Eagles blir annullert
    89'
    90'+1
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    90'+2
    Lequincio Zeefuik
    Sjanse i Deventer! Lequincio Zeefuik (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.