Spillet på de Adelaarshorst er stoppet midlertidig fordi Jørgen Strand Larsen ligger nede.
    Jørgen Strand Larsen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Michael De Leeuw (FC Groningen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Frispark FC Groningen.
    8'
    Tomas Suslov
    Tomas Suslov (FC Groningen) avanserer forover på de Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Skade: FC Groningen
    11'
    Tilbake fra skade: FC Groningen
    11'
    Go Ahead Eagless Mats Deijl blåses av for offside på de Adelaarshorst.
    13'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    15'
    22'
    23'
    24'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Laros Duarte ligger nede.
    24'
    Laros Duarte er tilbake på banen igjen.
    25'
    Michael De Leeuw (FC Groningen) header ballen mot mål, men Go Ahead Eagles klarerer.
    26'
    26'
    Daleho Irandust (FC Groningen) løfter inn en corner fra høyre på de Adelaarshorst.
    27'
    Jørgen Strand Larsen
    Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Laros Duarte
    Sjanse til FC Groningen! Laros Duarte er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Luuk Brouwers
    Go Ahead Eagles avanserer forover i Deventer. Luuk Brouwers avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Groningen.
    29'
    31'
    Sander van der Eijk tildeler Go Ahead Eagles en corner. Philippe Rommens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Boyd Lucassen
    Go Ahead Eagles avanserer forover og Boyd Lucassen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    32'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Neraysho Kasanwirjo
    FC Groningen fosser forover og Neraysho Kasanwirjo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Målsjanse til FC Groningen! Tomas Suslov treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Daleho Irandust (FC Groningen) slår en corner fra høyre side på de Adelaarshorst.
    36'
    I Deventer slår Laros Duarte en corner fra venstre.
    38'
    Giannis-Fivos Botos
    Go Ahead Eagles angriper. Giannis-Fivos Botos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) slår en corner fra høyre side på de Adelaarshorst.
    41'
    I Deventer slår Inigo Cordoba en corner fra høyre.
    43'
    Frispark til FC Groningen på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    43'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Philippe Rommens
    Dommer Sander van der Eijk viser Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) det gule kortet.
    43'
    Sander van der Eijk tildeler FC Groningen en corner. Daleho Irandust sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    48'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Mål for FC Groningen!
    Go Ahead Eagles 0 - 1 FC Groningen
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Wessel Dammers
    Mål! Jørgen Strand Larsen gir FC Groningen ledelsen 0-1 i Deventer. Det er en fin assist fra Wessel Dammers.
    50'
    Målet til FC Groningen sjekkes av VAR
    52'
    Målet til FC Groningen blir stående
    53'
    Gult kort til FC Groningen
    Tomas Suslov må stå over en kamp for FC Groningen etter å ha fått gult kort av dommer Sander van der Eijk.
    54'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Tomas Suslov (FC Groningen) kommer seg fri på de Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Inigo Cordoba
    Inigo Cordoba (Go Ahead Eagles) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Giannis-Fivos Botos (Go Ahead Eagles) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på de Adelaarshorst.
    58'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Martijn Berden
    Ut: Giannis-Fivos Botos
    Martijn Berden (Go Ahead Eagles) erstatter Giannis-Fivos Botos som ser ut til å måtte forlate de Adelaarshorst med en skade.
    59'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Tomas Suslov ligger nede.
    66'
    Tomas Suslov er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Daleho Irandust
    FC Groningen angriper i Deventer. Daleho Irandust avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Laros Duarte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Joris Kramer
    Dommer Sander van der Eijk gir Joris Kramer (Go Ahead Eagles) et gult kort.
    70'
    Laros Duarte er på beina igjen og fortsetter kampen på de Adelaarshorst.
    71'
    FC Groningen angriper. Jørgen Strand Larsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    72'
    Laros Duarte (FC Groningen) løfter inn en corner fra venstre på de Adelaarshorst.
    74'
    Skudd på mål, FC Groningen
    74'
    74'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    74'
    Martijn Berden
    Målsjanse på de Adelaarshorst! Martijn Berden fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    75'
    Andre gule kort til Go Ahead Eagles
    Utvisning! Go Ahead Eagles må klare seg resten av kampen uten Inigo Cordoba etter at han får sitt andre gule.
    76'
    Daleho Irandust ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    FC Groningen slipper å klare seg uten Daleho Irandust som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Deventer fordi Luuk Brouwers får behandling for en skade på banen.
    78'
    Inn: Justin Bakker
    Ut: Philippe Rommens
    Kees Van Wonderen gjør dagens andre bytte i Deventer, når han tar ut Philippe Rommens og setter inn Justin Bakker.
    79'
    Inn: Jacob Mulenga
    Ut: Isac Lidberg
    Go Ahead Eagles bytter ut Isac Lidberg med Jacob Mulenga. Dette er det tredje byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    79'
    Luuk Brouwers kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på de Adelaarshorst.
    80'
    80'
    Målsjanse til FC Groningen! Michael De Leeuw treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    82'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Groningen like utenfor Go Ahead Eagles-området.
    83'
    FC Groningen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Mike Te Wierik
    Ut: Laros Duarte
    FC Groningen bytter ut Laros Duarte som ikke ser ut til å kunne fortsette. Danny Buijs blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Mike Te Wierik.
    84'
    Inn: Patrick Joosten
    Ut: Daleho Irandust
    Daleho Irandust (FC Groningen) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Patrick Joosten.
    84'
    85'
    86'
    Frisparket tildelt Go Ahead Eagles er farlig nær FC Groningens målområde.
    87'
    Justin Bakker
    Sjanse i Deventer! Justin Bakker (Go Ahead Eagles) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.