I Zabrze har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til KKS Lech Poznan på halvdelen til Gornik Zabrze.
    8'
    Ali Gholizadeh
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Zabrze. Ali Gholizadeh avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    I Zabrze slår Erik Janza en corner fra høyre.
    12'
    KKS Lech Poznan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gornik Zabrze.
    15'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    27'
    Barry Douglas (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra venstre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    28'
    31'
    33'
    Soichiro Kozuki (Gornik Zabrze) slår en corner fra høyre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    35'
    Tomasz Musial tildeler Gornik Zabrze en corner. Lawrence Ennali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Hjørnespark til KKS Lech Poznan
    41'
    Barry Douglas (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    41'
    43'
    Tomasz Musial tildeler Gornik Zabrze en corner. Soichiro Kozuki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    I Zabrze slår Erik Janza en corner fra venstre.
    45'+2
    45'+4
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Dino Hotic
    Ut: Nika Kvekveskiri
    KKS Lech Poznan gjør sitt første bytte. Nika Kvekveskiri erstattes av Dino Hotic.
    46'
    Tomasz Musial tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Damian Rasak
    Damian Rasak (Gornik Zabrze) kommer til en målsjanse på Stadion im. Ernesta Pohla, men klarer ikke å score.
    48'
    Alan Czerwinski (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    50'
    Kristoffer Velde
    KKS Lech Poznan fosser forover og Kristoffer Velde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Gornik Zabrze, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Filip Szymczak
    Sjanse i Zabrze! Filip Szymczak (KKS Lech Poznan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Gornik Zabrze
    55'
    Ingen straffe til Gornik Zabrze
    56'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Lukas Podolski
    Målsjanse til Gornik Zabrze! Lukas Podolski treffer mål, men keeper redder.
    59'
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    I Zabrze header Lukas Podolski (Gornik Zabrze) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    60'
    Lawrence Ennali (Gornik Zabrze) kommer seg fri på Stadion im. Ernesta Pohla, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Piotr Krawczyk
    Ut: Soichiro Kozuki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gornik Zabrze. Inn kommer Piotr Krawczyk, mens Soichiro Kozuki tar plass på benken.
    63'
    66'
    Offside! Dino Hotic (KKS Lech Poznan) er alene igjennom, men dommer Tomasz Musial ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    68'
    Gult kort til Gornik Zabrze
    Lawrence Ennali (Gornik Zabrze) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Filip Szymczak (KKS Lech Poznan) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Filip Szymczak er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion im. Ernesta Pohla.
    69'
    Piotr Krawczyk
    Sjanse til Gornik Zabrze! Piotr Krawczyk er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zabrze fordi Alan Czerwinski får behandling for en skade på banen.
    71'
    Inn: Joel Vieira Pereira
    Ut: Alan Czerwinski
    Mariusz Rumak (KKS Lech Poznan) tar ut Alan Czerwinski som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Joel Vieira Pereira.
    72'
    73'
    74'
    77'
    Gornik Zabrze angriper i Zabrze. Lawrence Ennali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Pawel Olkowski
    Ut: Adrian Kapralik
    Jan Urban (Gornik Zabrze) gjør sitt andre bytte for dagen. Pawel Olkowski erstatter Adrian Kapralik.
    80'
    Inn: Szymon Czyz
    Ut: Damian Rasak
    Bytte for Gornik Zabrze. Szymon Czyz kommer inn for Damian Rasak på Stadion im. Ernesta Pohla.
    80'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    82'
    82'
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    85'
    85'
    85'
    Bartosz Salamon
    KKS Lech Poznan angriper. Bartosz Salamon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.