Legia Warszawa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    En av Gornik Zabrzes spillere går i offside.
    7'
    Skudd på mål, Gornik Zabrze
    Robert Dadok
    Gornik Zabrze fosser forover og Robert Dadok fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Gornik Zabrze, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    10'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    12'
    Frispark for Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd utenfor mål, Gornik Zabrze
    Jean Jules Sepp Mvondo
    Jean Jules Sepp Mvondo (Gornik Zabrze) kommer til en målsjanse på Stadion im. Ernesta Pohla, men klarer ikke å score.
    14'
    Skudd utenfor mål, Legia Warszawa
    Bartosz Kapustka
    Legia Warszawa angriper i Zabrze. Bartosz Kapustka fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Gornik Zabrze får tildelt et hjørnespark
    17'
    Gult kort til Gornik Zabrze
    Blaz Vrhovec
    Blaz Vrhovec (Gornik Zabrze) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Legia Warszawa like utenfor Gornik Zabrze-området.
    18'
    Legia Warszawa får tildelt et hjørnespark
    Josue
    Josue (Legia Warszawa) slår en corner fra høyre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    21'
    Maik Nawrocki
    Legia Warszawa angriper på Stadion im. Ernesta Pohla, men Maik Nawrocki header utenfor.
    21'
    Josue
    I Zabrze slår Josue en corner fra venstre.
    23'
    Legia Warszawa blir avblåst for offside
    Ernest Muci
    En av Legia Warszawas spillere blir avblåst for offside på Stadion im. Ernesta Pohla.
    23'
    I Zabrze har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Frispark til Legia Warszawa på halvdelen til Gornik Zabrze.
    26'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Legia Warszawa.
    29'
    30'
    Legia Warszawa må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gornik Zabrze.
    31'
    Gult kort til Legia Warszawa
    Yuri Ribeiro
    Dommeren gir Yuri Ribeiro (Legia Warszawa) et gult kort.
    33'
    Frispark til Gornik Zabrze på halvdelen til Legia Warszawa.
    33'
    Lukas Podolski
    Målsjanse! Lukas Podolski (Gornik Zabrze) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Skudd på mål, Legia Warszawa
    Ernest Muci
    Legia Warszawa angriper i Zabrze. Ernest Muci avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Legia Warszawa, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Josue
    Josue (Legia Warszawa) løfter inn en corner fra venstre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    36'
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Pawel Olkowski
    Pawel Olkowski (Gornik Zabrze) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Mål for Legia Warszawa!
    Gornik Zabrze 0 - 1 Legia Warszawa
    Mål: Tomas Pekhart
    Målgivende: Ernest Muci
    Legia Warszawa tar ledelsen 0-1 i Zabrze etter en heading av Tomas Pekhart! Flott spill fra Ernest Muci før målet.
    38'
    Målet til Legia Warszawa sjekkes av VAR
    41'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    43'
    Ikke rødt kort likevel
    43'
    Jean Jules Sepp Mvondo må stå over en kamp for Gornik Zabrze etter å ha fått gult kort av dommer Bartosz Frankowski.
    43'
    Erik Janza
    Bartosz Frankowski tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Richard Olav Jensen
    Gornik Zabrze avanserer forover i Zabrze. Richard Olav Jensen avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'+2
    45'+2
    Pawel Wszolek
    En av Legia Warszawas spillere blir avblåst for offside.
    45'+4
    45'+5
    Tomas Pekhart
    Dommer Bartosz Frankowski viser Tomas Pekhart (Legia Warszawa) det gule kortet.
    45'+5
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Daniel Pacheco Lobato
    Ut: Blaz Vrhovec
    Bytte for Gornik Zabrze. Daniel Pacheco Lobato kommer inn for Blaz Vrhovec på Stadion im. Ernesta Pohla.
    46'
    Daniel Pacheco Lobato
    Sjanse til Gornik Zabrze! Daniel Pacheco Lobato er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    51'
    Frispark Legia Warszawa.
    55'
    56'
    I Zabrze slår Daniel Pacheco Lobato en corner fra venstre.
    57'
    Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) løfter inn en corner fra venstre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    58'
    60'
    61'
    Inn: Anthony van den Hurk
    Ut: Szymon Wlodarczyk
    Bartosch Gaul (Gornik Zabrze) gjør sitt andre bytte for dagen. Anthony van den Hurk erstatter Szymon Wlodarczyk.
    61'
    Spillerbytte - Legia Warszawa
    Inn: Maciej Rosolek
    Ut: Tomas Pekhart
    Legia Warszawa gjør sitt første bytte. Tomas Pekhart erstattes av Maciej Rosolek.
    62'
    Inn: Carlitos
    Ut: Ernest Muci
    Legia Warszawa bytter ut Ernest Muci med Carlitos. Dette er det andre byttet som Kosta Runjaic gjør i dagens kamp.
    62'
    63'
    Anthony van den Hurk
    Anthony van den Hurk (Gornik Zabrze) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rafal Augustyniak (Legia Warszawa) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Josue
    Dommer Bartosz Frankowski gir Josue (Legia Warszawa) et gult kort.
    64'
    65'
    Andre gule kort til Legia Warszawa
    Josue
    Utvisning! Josue (Legia Warszawa) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    65'
    Legia Warszawa slipper å klare seg uten Rafal Augustyniak som kommer tilbake på banen igjen.
    66'
    Gornik Zabrze angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Erik Janza
    Erik Janza (Gornik Zabrze) slår en corner fra høyre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    69'
    70'
    Inn: Daisuke Yokota
    Ut: Rafal Janicki
    Bartosch Gaul gjør dagens tredje bytte i Zabrze, når han tar ut Rafal Janicki og setter inn Daisuke Yokota.
    72'
    72'
    73'
    74'
    Spillet på Stadion im. Ernesta Pohla er stoppet midlertidig fordi Carlitos ligger nede.
    76'
    Inn: Patryk Sokolowski
    Ut: Carlitos
    Patryk Sokolowski (Legia Warszawa) erstatter Carlitos som ser ut til å måtte forlate Stadion im. Ernesta Pohla med en skade.
    77'
    Inn: Kanji Okunuki
    Ut: Robert Dadok
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gornik Zabrze. Inn kommer Kanji Okunuki, mens Robert Dadok tar plass på benken.
    80'
    Inn: Norbert Wojtuszek
    Ut: Pawel Olkowski
    Bytte for Gornik Zabrze. Norbert Wojtuszek kommer inn for Pawel Olkowski på Stadion im. Ernesta Pohla.
    80'
    I Zabrze har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Kanji Okunuki
    Gornik Zabrze angriper. Kanji Okunuki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) slår en corner fra venstre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    83'
    Richard Olav Jensen (Gornik Zabrze) kommer seg fri på Stadion im. Ernesta Pohla, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Bartosz Frankowski tildeler Gornik Zabrze en corner. Daniel Pacheco Lobato sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Inn: Jurgen Celhaka
    Ut: Bartosz Kapustka
    Legia Warszawa bytter ut Bartosz Kapustka med Jurgen Celhaka.
    90'
    Emil Bergström
    Gornik Zabrze fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+1
    Dominik Hladun
    Dominik Hladun (Legia Warszawa) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion im. Ernesta Pohla.
    90'+2
    90'+2
    Målsjanse til Gornik Zabrze! Daniel Pacheco Lobato treffer mål, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Gornik Zabrze avanserer forover i Zabrze. Kanji Okunuki avslutter, men treffer ikke mål.